106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prof William
    Boldog Halálnapot! (Happy Death Day)

Nekem tetszett. Bár nem hoztak ki mindent az időcsavaros történet lehetőségeiből de ettől függetlenül jó volt. De hiába reklámozzák úgy EZ NEM HORROR! Vér egy csepp se és gyilkok is kb a Holnap Határa szitnjén mozognak. Nem is az lényeg mert a "horror" rész valami elképesztően klisés. Tulajbonképpen az összes elkoptatott klisé benne van. Pl ha egy ajtó gyanús, tuti hogy nem lesz mögötte a gyilkos, de persze mire megnyugodnánk, már ott lesz hátunk mögött. :)

De nem is ez lényeg. A töörténet kellően hangulatos és főhősnő elég szép fejlődésen esik át a végére + nem szájbarágósan de de még hátterét is megtudhatjuk. A film humoros. Bár a környezet szinte tálcán kínálta volna a fingós-baszós koleszos poénlehetőségeket de szerencsére ennél sokkal visszafogottabbak voltak.
    Ráadásul történet is kellően csavaros volt. Volt 1-2 dolog ami nagyon tetszett. MEGASPOILER
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A gyilkos személyére nem számítottam, így tulajdonképpen főhőssel együtt döbbentem rá amikor kimondta hogy "Már megettem az a sütit tegnap."

Ami még egy jó pont, hogy
    Hál Istennek elhagyták a "kötelező" nagy "csavart" a végéről.

Mindent összevetve tetszett a film. Megérte megnézni.

A Vigasság Libája avagy az Igazság Ligája

Egy korrekt Szuperhősös film. Meglepően lassan csordogál film -főleg az eleje- de ettől függetlenül végig fenn tudta tartani az érdeklődésemet. Maga a csapatépítés is meglepően jól sikerült sőt az új karaktereket is egész jól be tudták mutatni.

A 2 órásra vágás néhol nagyon látszott rajta de nagyjából OK volt. Ha esetleg Lois vagy Gordon jelenteit vágták ki az engem nem sújt le túlzottan. Mindketten egy percig se szerepeltek tovább, mint az szükséges volt.
    A fő gonosz Steppenwolf nekem tetszett a hulladék CGI ellenére is mert úgy nézett ki mint valami Fantasy film főgonosza. :) És úgy is harcolt. Ettől függetlenül elég súlytalan egy valaki volt.
    A több humor és kicsit nagyobb lazaság jót tett a filmnek. Szerencsére nem lett egy Marvel féle poénbomba de jó volt látni hogy karakterek kissé oldottabban viselkednek és nem kell két órányi világfájdalmat néznünk.

Kiemelném még Supermant akinek néha sikerült olyan creepy fejet vágnia, hogy szerintem ha a DC valaha is filmet csinál a
    Darkseid kimossa Supi agyát és ő vezeti a seregeit
    sztorivonalból, tuti hogy jól játssza majd el.

Botman alias Ben Affleck is jól játszotta a szerepét. Talán jobban mint a BvsS-ben. Remélem, hogy nem igazak pletykák arrül, hoyg fontolgatja kilépést, mert kár lenne érte.

Mindent összevetve egy korrekt szuperhősfilm volt. Lehet hogy a rajongók csúsmegaszuper filmet vártak de még így is jobban sikerült mint az elődjei.
  • Tikal #98259

szörnyen szar film volt
  • Zephyr Retiring
    Magic Moments (Bűvös pillanatok) 1989 IMDb

Eredetileg mást szerettem volna nézni, de tudjátok hogy van ez ott, ahol egy nő szépen néz rád
    Csak az az áldott jó szívem ne lenne

Magam is meglepődtem rajta, de ez nekem is tetszett..
    Persze az illúzió és a varázslat az nem egy, de itt egyre megy
    Néha elgondolkozom magam is, hogy lehetséges e mások akaratát csupán a szemünkkel manipulálni..igazából itt olyan volt, mintha nem hipnózis alatt történne aminek történnie kellett..

Legyen egy 10/8 kezdetnek..
  • Jim Morrison
    Jurassic World, Jurassic Values
    I dislike Jurassic World. Here's one of the many reasons why.

redditen vót
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.12.04. 19:32:22
  • cobol
    Transformers: The Last Knight. Együgyű/10
    Az a kislány minek?
    Az egész film egy gyerek okádás!
  • Kmarha
    Spider-Man: Homecoming - Pókember: Hazatérés

Olyan kis édes, simogatni való apróság, melyet tök jó nézni, minden bárgyúsága ellenére. Volt pár erősebb pillanata (pl. a bálra menet a beszélgetés a kocsiban), és bár volt néhány cikibb jelenete is, de egy percre nem tudott fájni (ezeken jól adagolt humorral kísért át), végig lekötött, szórakoztató darab volt.
  • BaliBoy
    Dawn of the planet of the apes

Hát nem is tudom. A helyzet az, hogy nagyon előítéletes vagyok a történettel szemben. A régi filmeket ki nem állhatom. Oltári baromságnak tartottam, soha nem tudtam megbarátkozni a történettel. Pedig többször is láttam őket. Az irritáló és a nevetséges kategóriát képzik nálam.
    Ez valamivel jobb, bár ebben a részben is hatalmas baromságok vannak. (pl. egy csapat majom épphogy ellop gépfegyvereket, már tudnak is vele lőni, sőt célozni, meg újratölteni.... naneee - azért ez sok volt) A látvány viszont zseniális. A vége is tetszett.

Nem tudom mennyire pontozzam, mert végig tudtam ülni úgy, hogy egyszer sem jutott az eszembe, hogy kikapcsoljam. Végül is egynek el is ment.

5-6/10

(5 alatt nálam azok a filmek vannak, amiket valahol kikapcsolok mert annyira szar)
  • hapi
    Szerintem te nem értesz valamit!
  • ReszegKoldus
    Egyik (ha nem a) legjobb "nyugati" filmje szerintem, de mindenesetre a legjobb alakítása.
  • Synchronous
    +1

És milyen atomdurva bossok voltak benne. Vért lehetett izzadni tényleg.
  • extra sensory
    Nem tűnik rossznak a sztorinak ebbe az ázsiai köntösbe öltöztetése, de én speciel a Nioh megfilmesítését várom tűkön ülve, (ha valaha megcsinálják) mert nagyon hozta a szamuráj fílinget... tele volt misztikus lényekkel, meg szörnyekkel, remek volt a környezet, a helyszínek na és a középkori Japán atmoszférája... szóval kilóra megvett a játék... ha nekiállna leforgatni egy tehetséges rendező aki maga is végigtolta a sztorit, annak nagyon tudnék örülni.
  • LasDen #98249
    Joker a legnépszerűbb, így ő a leggyakoribb. De ez leginkább csak az animációs, filmes részlegre igaz. Képregényekben változatosabb a helyzet, de persze ott is szeretettel nyúlnak hozzá az írók, mert annyira ikonikus, mindenki szeretné letenné a névjegyét egy jó Joker-story-val...
  • IMYke2.0.0.0
    1000 év múlva is ez lesz... :(
  • Jim Morrison
    még mindig a jokkerrel harcol? kezdem azt hinni, hogy csak ő leet batman ellenfele.

/nem, ehhez sem "értek" /nem ismerem.
  • LasDen #98246
  • darkSectorxxx #98245
    Mémgyár beindult. :D
  • CalebJoe

• REALista
    Nem tudom kinek volt, de az biztos hogy jól járt anyagilag és szakmailag is...:)
  • tigeroo
    *sóhaj*

igen

jógagyi, nem?

(amúgy van nála erősebb)
  • Tikal #98241
    Amúgy ez a Homer Simpson utánzat a legnagyobb főgeci a Malver birodalomban? Ő az akit minden szuperhős film végén belengettek?
  • BenedekFeco
    Nálam meg pont fordítva van. Szerintem meg a Drive van túlértékelve. Annak idején, amikor kijött, mindenhol az ment, hogy "fúúú meg fűűű, micsoda hangulat, meg Gosling mekkorát játszik" (ja, kb. olyan bambán nézett ki a fejéből, mint ahogy Keanu Reeves szokott :-D ) Persze jó film volt, de nálam pont az a főhős figura olyan semmilyen volt.
    De lehet, hogy nekem is újra kéne nézni :-D
  • Tyler1
    Más, de azért pl. a főszereplők között elég sok a párhuzam. Kicsit a sztoriban is. Nem kéne ennek a forgatókönyvnek sok pontját átírni, hogy egy előzményfilmje lehessen a Drive-nak.

Keveset beszélő, visszahúzódó srác, aki bűnözők sofőrjeként keresi a pénzét, mert ő a legjobb. Megismer egy lányt, randizgatás, szerelem, jön az utolsó meló, amit elbasznak természetesen, meg kell védenie a csajt, stb. Aztán a Drive-ban is meghatározó a filmzene, csak ott zseniálisan festették alá a jeleneteket.
  • Jim Morrison
    hm. emlekeim szerint a 2011es Drive teljesen mas. lehet ujra kene neznem
  • Tyler1
    Baby Driver

Na jó, kinek volt ekkora befolyása, hogy ezt a filmet így feltolja?
    Teljesen átlag forgatókönyv, túl buta minden jelenet, hogy hiteles legyen (pl. a bírósági tárgyalás a végén wtf?), túl felszínes az összes karakter, hogy bárkivel is szimpatizálni vagy unszimpatizálni lehessen. És a zenék, amik az egész sztori alappillérei lennének, rém unalmasak egytől egyig.

Egyébként szvsz megtévesztésig próbál hajazni a 2011-es Drive-ra, és hát minden ami ebben a filmben szar, az ott hibátlanul működött, lehet pár dolgot elleshettek volna belőle.
  • IMYke2.0.0.0
    "The Foreigner" - minden Jackie-rajongónak ajánlom, még úgyis, hogy már nincs annyi ugra-bugra, mint a régi filmjeiben. 63 éves.
  • darkSectorxxx #98235
    Hu, kezdtem megörülni. :)
  • ToxiMaxi
    Nem rossz de azért ez még messze van a Blizzard féle játék trailerektől.
  • LasDen #98233
    nem
  • darkSectorxxx #98232
    De durva...ez egy játék?
  • BenedekFeco
    ADAM: Episode 3

• Jim Morrison
    https://www.reddit.com/r/movies/comments/7gkl7p/summarizing_the_entire_infinity_war_trailer_in_30/
  • CalebJoe
    egyetértek, ez kb. csak egy kényszeres véleménynyilvánítás volt
  • tigeroo
    szar lehet így élni.

engem sem érdekel sok film, de figyelmet nem fordítok rájuk.
  • tigeroo
    Tony tuti megy.

1. már nagyon sok a gázsija, nem éri meg a stúdiónak, nem hoz annyit a neve mint amennyit elkér hogy ott legyen.
    2. amióta átlépett a bosszúállók 1-ben a féreglyukon azóta nem találja a helyét. hibát hibára halmoz, gyakorlatilag rengeteg dolgot elkúrt azóta is (előtte pedig ugye a stark industries fegyvereit használták a terroristák) - szokóvia, ultron, polgárháború.

egy cikk össze is szedte a "bűnlajstromát" tony stark is the true villain
    Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2017.11.30. 13:42:13
  • Malakai
    Nulla erő? Ja, hogy Johansson, nem a boszi, ok. :)
    Downey is kiöregszik ebből (mégha nem is kell semmit ugrabugrálnia a szerepért), ő a legesélyesebb, hogy elhasal.
  • LasDen #98225
    ez szerintem nem igaz. A képregények annyira elcsépelték a halál jelentőségét, hogy egy jó és (relatíve) végleges halált a többség pozitívan fogadna. Ezért jelentett olyan sokat Barry Allen halála '86-ban, mert 23 évig halott is maradt.
    És ez filmen sincs másképp szerintem. Főleg hogy a színészeket nem lehet a végtelenségig használni. Nem sok jelentőség teljes halál volt eddig a Marvel filmekben, mert hát a folytatások felülírják a történetek ilyetén kimenetelét. De mostanra elérkeztek egy pontra, ahol meg kell lépni egyesek kihúzását a sorból. Vagy azért, mert történetileg már nem lehet hova fokozni az övéket, vagy ha másért nem, akkor azért, mert ez egy dramaturgiailag megfelelő pont hozzá.

Ebből fakadóan Tony és a Kapitány a két legfőbb esélyes az elhalálozó szerepére. Nem hiszem, hogy mindkettő halálát meglépné a Marvel, de az egyik halála miatt a másik nyugdíjazza magát, így írva ki őket a továbbiakból. És ott van Marvel Kapitány, Sólyom vagy Bucky, akik átvehetik így vagy úgy az ő szerepeiket...
  • Jim Morrison
    de akkor az ugyanugy tucatszuperhosos film lenne mint eddig. legalabb valami valtozas lenne. remelem nem ilyen tok uj szuperhosoket irnak ki akiket 5 perccel elotte ismertunk meg. en nem ismerem a kepregenyt de lehet tony vagy scarlett fog meghalni. utobbi nem tudom mit keres meg ott 0 erovel.
  • IMYke2.0.0.0
    Ilyet még gondolatban sem szabad kívánni ezen a Földön, mert a rajongók felnégyelnek érte...
  • dzsagon
    Remélem most már valamelyik alsógátyás hős is megdöglik végre.
  • tigeroo
    Megnéztem vagy 10x azóta a trailert :)

-Thanos felrakta a space gem-et is a kesztyűre, azt a Nova hadtest őrizte. Amikor Thor bámul ki az űrhajóból az valószínűleg a Xandar maradványa
    -Úgy látszik hogy a "Get this man a shield" után valamilyen Wakandai alkarvédő/közelharci fegyver van Steve karján, elég fasza kis fegyó lesz