[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prof William #98260 Boldog Halálnapot! (Happy Death Day)
Nekem tetszett. Bár nem hoztak ki mindent az időcsavaros történet lehetőségeiből de ettől függetlenül jó volt. De hiába reklámozzák úgy EZ NEM HORROR! Vér egy csepp se és gyilkok is kb a Holnap Határa szitnjén mozognak. Nem is az lényeg mert a "horror" rész valami elképesztően klisés. Tulajbonképpen az összes elkoptatott klisé benne van. Pl ha egy ajtó gyanús, tuti hogy nem lesz mögötte a gyilkos, de persze mire megnyugodnánk, már ott lesz hátunk mögött. :)
De nem is ez lényeg. A töörténet kellően hangulatos és főhősnő elég szép fejlődésen esik át a végére + nem szájbarágósan de de még hátterét is megtudhatjuk. A film humoros. Bár a környezet szinte tálcán kínálta volna a fingós-baszós koleszos poénlehetőségeket de szerencsére ennél sokkal visszafogottabbak voltak.
Ráadásul történet is kellően csavaros volt. Volt 1-2 dolog ami nagyon tetszett. MEGASPOILERSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A gyilkos személyére nem számítottam, így tulajdonképpen főhőssel együtt döbbentem rá amikor kimondta hogy "Már megettem az a sütit tegnap."
Ami még egy jó pont, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hál Istennek elhagyták a "kötelező" nagy "csavart" a végéről.
Mindent összevetve tetszett a film. Megérte megnézni.
A Vigasság Libája avagy az Igazság Ligája
Egy korrekt Szuperhősös film. Meglepően lassan csordogál film -főleg az eleje- de ettől függetlenül végig fenn tudta tartani az érdeklődésemet. Maga a csapatépítés is meglepően jól sikerült sőt az új karaktereket is egész jól be tudták mutatni.
A 2 órásra vágás néhol nagyon látszott rajta de nagyjából OK volt. Ha esetleg Lois vagy Gordon jelenteit vágták ki az engem nem sújt le túlzottan. Mindketten egy percig se szerepeltek tovább, mint az szükséges volt.
A fő gonosz Steppenwolf nekem tetszett a hulladék CGI ellenére is mert úgy nézett ki mint valami Fantasy film főgonosza. :) És úgy is harcolt. Ettől függetlenül elég súlytalan egy valaki volt.
A több humor és kicsit nagyobb lazaság jót tett a filmnek. Szerencsére nem lett egy Marvel féle poénbomba de jó volt látni hogy karakterek kissé oldottabban viselkednek és nem kell két órányi világfájdalmat néznünk.
Kiemelném még Supermant akinek néha sikerült olyan creepy fejet vágnia, hogy szerintem ha a DC valaha is filmet csinál aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztorivonalból, tuti hogy jól játssza majd el.Darkseid kimossa Supi agyát és ő vezeti a seregeit
Botman alias Ben Affleck is jól játszotta a szerepét. Talán jobban mint a BvsS-ben. Remélem, hogy nem igazak pletykák arrül, hoyg fontolgatja kilépést, mert kár lenne érte.
Mindent összevetve egy korrekt szuperhősfilm volt. Lehet hogy a rajongók csúsmegaszuper filmet vártak de még így is jobban sikerült mint az elődjei.