106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Épp láttam ezt a részletet, csak az érdekel, szinészileg hogy lehet eljátszani... -
Jo Dee Fostar. :D -
Nem ér, én is tegnap néztem meg. :)
A visszafelé-történetmesélés a Memento című filmből már ismerős lehet (2 évvel korábbi mű), ha azt nem láttad, akkor ajánlom pótolni, nagyon jó. (És ott nem olyan egyszerű a kép, hogy simán fordított sorrendben vannak a jelenetek, hanem igencsak meg is van kavarva a sztori.)
A poroltós jelenet tényleg nagyon kemény, remek trükk.
Annyi "bajom" volt csak a filmmel, hogy az elején szinte az összes puskaport elhasználták, a végén az "örömhíren" kvül nem nagyon van már extra sokkoló dolog, SPOILER!!! hacsak nem az, hogy Alex-szel Marcus akart análisan érintkezni, de a film elején, történet végén ezt más tette meg. :D
A Memento viszont úgy van kitalálva, hogy a végén van az igazán nagy bünti. :)
Összeségében nagyon tetszett, de óhatatlanul a Memento-hoz kell hasonlítanom, ami viszont szvsz jobb. De jó film. -
Jól. -
Hogy lehet ilyen megerőszakolást eljátszani? -
A báránysültek hallgatnak... egyszernézhető komédia -
Lipi1980 #21191 Tegnap megnéztem a Visszfordíthatatlan (Irreversible) című francia filmet!
Hát mit mondjak? Olyan volt, mint egy elég durva rémálom!!!!
A történet nem is volt túl komplikált, csak ez a Gaspar Noé olyan firnyákosan furmányos módon megcsavarta a dolgot, hogy a filmet a történet végén kezdte, és visszafelé haladva egy idilli kezdzőképpel fejezte be. Aminek szerintem (optimista befejezés hatását akarván kelteni) nem volt túl nagy jelentősége, mivel ha tudod, hogyan végződik a történet (ami nem túl optimista), akkor semmi képpen sem tudsz felállni a film végén, hogy megnyugszik a lelked, stb.
A filmen mindamellett érződik a "francia" kezek munkája (ha valalki látta a La Haine <Gyűlölet> c. filmet, annak nem kell bemutatni, hogy mire gondolok francia film alatt), amit biztos nem csak én érzek ki belőle. A film egyes jelenetei olyanok, hogy az én horrorhoz szokott erős idegzetem is megborzongott rajta. Pl.: amikor a "Rectum-Végbél" nevű buzibárban elkapják az egyik faszit, akit (miután kitörte a főszereplőnk kartját) a havercsávó egy poroltó készülékkel rendesen helybenhagy; vagy amikor a (szerintem gyönyörű színésznő) Monica Bellucci-t egy sötét kihalt undorító aluljáróban jól megerőszakolják, és még meg is verik. Aki szereti Monica-t, annak ajánlom ezt a jelenetet átugrani, mert elég brutality! Szóval ez a visszfele dolog eléggé bejön nekem!! -
Gyilkos méhek
Gyilkos hangyák (Narancslevet a hangyákra, répát a gátra)
Gyilkos darazsak
Gyilkos cápa
Gyilkos bálna
Gyilkos madarak
Gyilkos pókok
V
Halál az állatkertben
V
Kedvencek temetője -
Roll #21189 Ezt nem tudtam. :-D -
mit nem értesz az x-aktákon??? -
The 4400 2x03
A főcímzene nagyon találó, és abszolút nem egy B kategóriás scifi benyomását kelti az egyész. A főszereplő ebben a Voyager dokija volt, és mondjuk egy 6-ra taksálnám a részt. Nem túl gondolkodtató, de szórakoztató -
winnie #21186 X-akták Létezés - Nem tudom mikori a film,
ez nem film, mindössze a sorozat 8. évadának egy duplarésze.
x-akták film csak egy van. -
Arghh! A 24 4-es evad utan elkezdem nezni oket. Nekem is megvan mind! -
Roll #21184 Gorilla bácsi (The Pacifier)
Ahhoz képest hogy sokan leszólták, nekem egészen tetszett.
Főleg mikor Vin megverte a bírkózás oktatót. :-D
X-akták Létezés
Nem tudom mikori a film, de én még csak most láttam.A filmben az x-aktáktól már megszokott úgy se érted meg feeling uralkodik. Nézhető. ;-) -
Battlestar Galactica 1978 movie
Nagyon király kis klasszikus darab. Mindmáig állja a helyét, persze csak sf rajongóknak ajánlott ! Nem egy StarWars, nem egy StarTrek, de épp ezért jó. Adama nagyon agyas döntésket hoz már itt is. A végén meg tök jó a beszólás a tanácstag részéről, hogy "Rám hallgassanak ÉN vagyok a rangidős !", betörnek a Cylonok, erre "RÁ hallgassank Ő rangidős !" és nyúlcipő !
Battlestar Galactica 2004 s1ep7-13
Natton elégedett voltam ezzel a sorozattal, már alig várom a folytatást, ami már igen közel van ! Minden sf rajongónak KÖTELEZŐ darab. Agyas sf, inkább komoly beszélgetős, mint hülye akciós, ami nagyon helyes, főleg manapság, hogy kihalóban van az igazi műfaj... -
Wasabi 2001
Nme tudom mit basztatják, mert egész szórakoztató kis egyszernézős film, néhány egész tűrhető poénnal. Bírom Renot mikor keménykedik, főleg a japókkal ! A kiscsaj is jó, jó idegesítő (de ari).
RRRrrrr!!! 2004
Ez egy aranyos kis komádia, aki el tud vonatkoztatni a "mérkellnekikasampondehülyeségmán" faszságtól, az élvezheti. Nekem bejött, nagyon hülyék, néhol ugyan erőltetett és a "jövőbeli" rész már még szerintem is túlzás volt, de szórakoztatott és ez a lényeg ! A medvés résztől meg behaltam ! Szinkronosan is élvezhető, nem egy MPython, de elmegy.
RoboCop 3 1993
Mint mondtam, B (Zsé) osztályú "VHS"folytatás (hiába ment kint moziban), de a hangulat maradt, Robonak vannak jó beszólásai és az alaptéma végülis ua., el van találva még mindig. Sőt ha jobban belegondolok kicsit túl reális is az alaphelyzet, ha körülnézek... Amikor Robo áll a templom ajtajában, védve az "állapolgárokat", Louis-t megölik és Robo beviszi az oltárra és ígéretet tesz neki, az még a mai napig is favorit jelenet részemről ! Nemkülönben amikor a Rendőrfőnök letépi a jelvényét "- Gondoljon a családjára ! - Éppen azt teszem... A szemükbe akarok nézni !". Szal. knight-kedvelő szerepjátékosoknak kötelező darab ! -
Jóvanbazeg megkapjátok ami jár !4 :D -
Felsorolós-dátumos rutint ápgrédelt :-) -
Átmentél felsorolósba? :C
Ahelyett, hogy velős, robotszájízű, platinakemény kritikákat írnál. :C
-
Zsé-t akartál írni :-))) -
A hangulata még annak is megmaradt, hiába B osztályú trágya. -
Fúúú, robocop 3 valami irtógágyi! :-) -
Battlestar Galactica 1978 movie
Battlestar Galactica 2004 s1ep7-13
Wasabi 2001
RRRrrrr!!! 2004
RoboCop 3 1993 -
winnie #21174 persze, hogy lesz. 2006. január -
Pontosan... -
Elvileg nem lesz.
Gyakorlatilag ki tudja. Én olyan nagyon nem bánnám, de azt mondom, hogy Dzsekk Báuer nyugoggyon inkább már meg. Elég volt ennyi, jöhet vmi más... -
Blasta szvsz a 4 evad eddig a legjobb. Komolyabb es ugye Kim mentes. Valjuk be oszinten hogy az elso harom evadba volt egy ket akkora baromsag hogy mar fajt. Pl Kim folytonos elrablasa majdaz a hulye jelenet a babaval meg... szal a 4-edikben meg semmi ilyen nem volt. Most eltem meg a 20-as epizodott aminek a vege a legdurvabb sot meg Chapelle-es jelentnel sem voltam igy kiakadva a harmadik evadnal.
Hajra Dzsekk!
LEsz 5-os evaD? -
Na hat ha mar ilyen sokat tud... gondoltam megkerdem... nehogy man aze keljen lemenni odajig.. meg a vegen tul draga es hat tudod... -
winnie #21169 a francia feliratos. -
Kolbasz #21168 Rekviem egy álomért. Iszonyatosan kemény. Nincs rá szó. -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Azta, köszi, eddig még nem láttam sehol, Tékákban sem! Akkor Hétfőn teszek egy körutat! Azt nem tudod, h. ez a francia Musical, és feliratos, vagy esetelg a magyar verzió is kijött már, ami most megy az Operettszínházban? -
Hogy a korte mostanaba a Bosnyak Teri piacon? -
winnie #21164 már tavaly nyáron vagy ősszel kiadták itthon dvd-n. mindehol lehet kapni (mediamarkt, tesco, net) -
A Rómeó és Júlia musical dvd verzióját keresem már mióta, és azt sem tudom, kiadták-e, és esetleg magyarul meg fog e jelenni! -
Az tok jo volt! :D -
ez komoly? :DDDD dejóóóóóóóóó :D -
winnie #21160 keress egy netes dvdkölsönzőt, onnan lehet mindnféle listát kérni -
winnie #21159 de. augusztusban jön videón/dvd-n -
Nem tudtok egy olyan oldalt, ahol a Magyarországon már kijött(esetleg Tékákból kölcsönözhető) DVD filmek vannak?