[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Wasabi 2001
Nme tudom mit basztatják, mert egész szórakoztató kis egyszernézős film, néhány egész tűrhető poénnal. Bírom Renot mikor keménykedik, főleg a japókkal ! A kiscsaj is jó, jó idegesítő (de ari).
RRRrrrr!!! 2004
Ez egy aranyos kis komádia, aki el tud vonatkoztatni a "mérkellnekikasampondehülyeségmán" faszságtól, az élvezheti. Nekem bejött, nagyon hülyék, néhol ugyan erőltetett és a "jövőbeli" rész már még szerintem is túlzás volt, de szórakoztatott és ez a lényeg ! A medvés résztől meg behaltam ! Szinkronosan is élvezhető, nem egy MPython, de elmegy.
RoboCop 3 1993
Mint mondtam, B (Zsé) osztályú "VHS"folytatás (hiába ment kint moziban), de a hangulat maradt, Robonak vannak jó beszólásai és az alaptéma végülis ua., el van találva még mindig. Sőt ha jobban belegondolok kicsit túl reális is az alaphelyzet, ha körülnézek... Amikor Robo áll a templom ajtajában, védve az "állapolgárokat", Louis-t megölik és Robo beviszi az oltárra és ígéretet tesz neki, az még a mai napig is favorit jelenet részemről ! Nemkülönben amikor a Rendőrfőnök letépi a jelvényét "- Gondoljon a családjára ! - Éppen azt teszem... A szemükbe akarok nézni !". Szal. knight-kedvelő szerepjátékosoknak kötelező darab !