106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Igen, meg azért ne felejtsük el a híres/hírhedt Jar Jar-t. -
az elso 3 ( nem a 4-5-6) epizod tele van szanalmasabbnal szanalmasabb jelenetekkel. Ultra gagyisztikum vicces megmozdulasok mint a jajveszekelo - elbotlo robotok meg hasonlok. Nem a mostani reszekben kezdtek el azt, hogy tele van vicces ( gagyi poenos) jelenetekkel a film. -
Csak ugye nem mindegy, hogy mikor, milyen helyzetben... -
Azért a klasszikus trilógiában is voltak poénok, az egész C3PO-R2D2 páros a poént szolgálta, számtalan viccesnek szánt pillanatot fel tudnék idézni velük. Aztán ott van Han meg Leia kibontakozó szerelme, csipkelődése, ott is voltak vicces jelenetek. -
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi 2D
Nekem sem volt pozitiv a film. sok logikátlan dolog, sok a vicces jelenet, néha olyan volt mintha az ürgolyhókat nézném. talán az utóbbi két részben jöttek csak be ezek jobban ,én a régiekben nem emlékszem olyan jelenetre amin röhögni lehetett , föleg nem egy feszült helyzetben.
Az uj karakterekből semmit nem tudni meg. kylo még mindig nem érezni, hogy hatalmas és gonosz lenne vagy akárcsak vivódna a fény és a sötétség között.
A befejezés se volt valami jó. -
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi
Star Wars: Az utolsó Jedik
1. megnézésre
Csak röviden, mert egyrészt még emészteni kell, másrészt újra nézni. Elsőre nem teljesen azt hozta, amit vártam, igaz, sokat vártam. Tetszett az írók bátorsága, hogy sokszor ennyire földhöz ragadtabbak mertek maradni, és bátran mertek beinteni, ha szükséges voltSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.gondolva itt a sorsokra, Snoke szerepéré és Rey szüleire például
Nem tetszett, hogy számomra nem jött át az az epikusság, ami a papírra vetett történet súlyából át kellett volna jönni. A karakterek néha túl hirtelen fordultak szembe a korábbi döntésükkel. Túl sok volt a humor/vicces jelenet, amit nem csak időkitöltésnek használtak, hanem igen komoly, drámai jelenetek közepére pakolták be, megint csak lefaragva annak súlyából (ez okozta, hogy már a bad-ass fénykardos párbajok során is csak röhögött a közönség, mert az előző viccelkedős betétek miatt, ott is a komikumot keresték).
Külön-külön, mindegyik jelenet nagyszerű és emlékezetes volt (viccet félre téve, mindegyik, spoileresen órákat lehetne róluk beszélni), csak valahogy nekem most még nem állt össze egy nagy epikus egésszé.
A látvány, a hangulat, dicséretes, szájtátva bámultam végig. A rajongók rengetek kikacsingatásokat kapott az eredeti triólogiára ismét (talán kicsit jobbakat is, mint vártam). A karakterek sorsa külön-külön izgalmas és ötletes (néha kifejezetten merész), bár sokszor a régi sorozatot idézi. Összességében tök jó film volt, megnézzük, többedszeri nézésre felmagasztalódik-e.
és majdnem hogy türhető volt a mozi közönség. Szerencsére viszonylag az első vetítésekre, és a feliratosra, java részt olyanok ülnek be akiket érdekel. Mondjuk szegény párt sajnáltam, akik elé széltében és magasságában fél méternyi afro-fizura leült (távoztak is egy hátsó szekcióba)
bár így is volt olyan "szarok a másikra", aki egy érzelmes és zene off jelenetnél kezdte el beleszorni a duna-kavicsra hajazó cukorkáit a poharába
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.12.16. 12:01:04 -
Mindig ezt mondják :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
mondjuk nem értem, hogy akkor már az orrát miért nem szabták kisebbre...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.12.15. 16:15:38 -
a nagy szemektől minden cuki, még jó hogy a manga csajoknak nagy a szeme, de ez van minden Disney mesében is vagy akárhol...minden ami kölyök még cukibb lesz a nagy szemektől.... -
ezt mondjuk elismerem, igazad van. meglátjuk. -
"Ha 2009-ben az Avatart meg lehetett csinálni, akkor ezt is meglehetettt volna :D"
- Fogalmunk sincs még, hogy mire gondoltak.
- Biztosra vehetjük, hogy nem a kezének vagy a szemének a leanimálásáról van szó. -
Az hogy csak az elmúlt 1-2 évben vált elérhetővé a technológia, az eléggé kamu. Ha 2009-ben az Avatart meg lehetett csinálni, akkor ezt is meglehetettt volna :D -
The film also stars Mahershala Ali, Eiza González, Jennifer Connelly, Michelle Rodriguez, Jackie Earle Haley, Ed Skrein, and Casper Van Dien. Check out the list of ten things to know about Alita: Battle Angel below.
* James Cameron had written most of the Alita: Battle Angel script but never finished it. When Robert Rodriguez was in Cameron’s office he asked him the status of the script because he was a huge fan of the material. Cameron said, “If you can finish the script, you can direct it and I’ll produce.”
* When Rodriguez said he would write the script, Cameron gave him his 180-page script and 600 pages of notes. When he finished writing, it was 120 pages and Landau said it felt like it had everything in it.
* Jon Landau said the film is a huge spectacle and builds a massive new world.
* When the film begins, Alita wakes up with no memory of who she was and is curious about the new world like the audience. We see the movie through her eyes.
* Rodriguez and Landau talked about how they wanted to create a photo-real manga character in real life. They also said they wanted to take the best of cinema and the best of manga and combine it into something new.
* One of the reasons why Alita: Battle Angel wasn’t made until now was the technology used to bring her to life wasn’t available. It’s only in the last year or two it became feasible.
* The film ask’s, “What does it mean to love in this world?”
* Rodriguez said they had to ground the movie in reality and the film hardly has any green screen.
* The world doesn’t have many cities left. Iron City, where Alita wakes up, is considered a lower city.
* Rodriguez and Landau said the film has a ton of action and it will be PG-13. While some might be nervous about the rating and not being able to show certain things, they said when it’s science-fiction and cyborgs you can get away with a lot.
* They said Alita is not a superhero. She’s just a hero. -
kutyakiki81 #98410 "Amibe mindenképpen fejlődni kell még szerintem, hogy meg kell tanulják, mikor nem szabad viccelődni. Mert az volt, mikor sok volt már."
Amikor General Hux az elején "telefonál" az olyan volt mintha Űrgolyhókat néztem volna... -
Ráadásul, a filmből meg is fogjuk tudni, hogy miért kap ekkora szemet... -
Azért az hogy nem hallgat meg senkit és csak a saját döntéseit erőlteti, csak mert nagy a karakter szeme és nem tetszik, az egy elég nagy reach. Nem tudjuk és nem is tudhatjuk ennek a kreatív folyamatnak a lefolyását. Lehet így volt, lehet nem. A lényeg az, hogy bár nem tetszik, nem érződik természetesnek, de a film nézése közben pár perc után már alkalmazkodni fog az agy hozzá és nem jelent problémát. Persze ebben is vannak kivételek, akik semmi pénzért nem akarják az ilyet elfogadni... -
Na ezzel kipaterolja magát végleg az iparból a papa. Már senki nem adhat neki kritikus útmutatást, az van amit akar, és megy a hülyeségbe.
Értem én, hogy az animékben a nagy szem az érzelmek mutatásának kulcs eleme, de a vásznon máshogy is lehet.
Ahogy pl. Pókember maszkján is a nagy szem mozog, érzelmeket mutat. Tobey pókemberén ez a szem fix volt, azért került le róla mindig a maszk a végjátékban, hogy érzelmeket adhasson át. Holland mostani pókemberénél a maszk szeme már mozog.
Na mindegy, lényeg az hogy furcsa látni egy animés szemet "élőszereplőre" ráhúzva. -
kmkgaming #98406 Sziasztok!
A kmkcsatorna is csinált kritikát az Utolsó Jediről. Szerintem a 8. rész nagyon jó lett. Igen Rey kicsit op-nek (:D ) tűnik, de ezt már az előző részben is tudtuk. Viszont minden másban javult a film szerintem. Kiszámíthatatlan, több csavar is van benne és talán itt mutatták meg legjobban a sötétség és fény vívódását az emberben.
Amibe mindenképpen fejlődni kell még szerintem, hogy meg kell tanulják, mikor nem szabad viccelődni. Mert az volt, mikor sok volt már.
De összesítve szerintem veri az összes filmet idén. Legalábbis azokat amiket én láttam.
8/10 nálam
-
The director of the live action Alita: Battle Angel movie (which is being produced by James Cameron) has stepped up to talk about why it was decided the main heroine would have humongous Gollum eyes, an attribute that any anime enthusiast would say simply does not work in the 3D realm.
Robert Rodriguez spoke to Empire Magazine on the matter:
“It was always Jim’s intention to create a photo-realistic version of the manga eyes that we’re so accustomed to seeing. We really wanted to honor that tradition and see that look standing next to any human character. To have the right person to emote behind it was really essential. Her origins are in the film and you understand why she looks that way. If the eyes are the windows to the soul, we have some pretty big windows. You can see a lot going on in there! When it gets to the emotional scenes it’s really uncanny and striking. And captivating!”
The movie can finally bomb at the box office on July 20th. -
MrAndree #98404 Ha ezt a disney-fox dolog kapcsán írtad akkor jelzem, hogy a venom az sony film lesz, szóval nincs köze ehhez az üzlethez. :) -
A deadpool sikere miatt nyitottak az R rated moviekra.
Én a Venomra mondom, hogy ne merészeljék babrálni, akarom azt a kúrva lethal protectort, ahogy szétkeni valami rosszfiú agyvelejét a sikátorfalon. -
számomra azt hozta amit elvártam tőle. Színészt és figurát is nagyon kedvelem, így az 'alap' minden mellett is kellemes kis délután/este volt míg megnéztem.
Mondjuk abban biztos vagyok, hogy jön majd harmadik rész deadpoolból is, ugyanakkor azt is biztosra merem venni, hogy marad R rated. hiába disney, ha gyerekbarátra csinálnák... az lenne durva.
// vagy a wolferine es deadpoolt hoznák vissza :D:D (bekötött száj)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.12.14. 18:24:28 -
ez egy elég fucked up dolog. Az angolban a jedi és sith szavak többesszáma szintén a jedi és sith. és első körben itthon "Az utolsó Jedi" volt a magyar cím, de aztán a világ többi részén sok helyen többesszámban jelent meg a cím a plakátokon. Így aztán itthon is igazodtunk ehhez. Viszont a csavar a dologban, hogy Rian Johnson rendező szerint a címet egyesszámban kell érteni. -
SzinesGeza #98400 A magyar címben miért lett többesszám? -
Mármint a sorozatot? Mert az elég langyos lett! Az első 2 rész még ok volt,utána átment klissébe -
punishert ne merészeljék bántani! -
Jöhet az Alien-es tolltartó, tornazsák, Riska tej és a Happy Meal menü!
-
Senkinek sem jó, ha egy cég a "legnagyobb"...
-
Mától a Disney a legnagyobb filmes konszern. Jöhetnek az új Alien és Predator filmek:
+ Avatar, Deadpool, X-Men jogok.
Kérdés, hogy az R besorolású (és épp gyártás alatt lévő) filmeket miképp fogja ez befolyásolni a jövőben. Mert ugye jelenleg is fut egy Punisher sorozat, ami nem igazán családbarát és jövőre érkezik egy Deadpool film is. Az Avatar már más kérdés.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.14. 17:11:04 -
Nagyon jó. Jöhet egy Venom sorozat az MCU-ban. -
És közben elkelt a Fox 66 milliárdért... -
Prof William #98392 Pont így gondolom én is. Majd szombaton kiderül. De most már tényleg lépek mielőtt indul a spoilercunami. :) Az erő legyen veletek! -
a netes kritikák nagyon vegyese, egyik cikk egekbe magasztalja, mások porba tiporják. erre szoktam mondani, hogy nem ezeknek kell hinni, hanem elmenni, leülni és megnézni. szerdán kiderül. -
Glücksboten - Szerencsekövetek (2010) IMDb
Eredetileg az Ásó kapa fakanál filmet akartam megnézni. Ki tudja mi okból, de ugyanezzel a címmel töltögették fel netszerte a magyarok a Szerencsekövetek című filmet is, így most ezért ezt néztem meg
Felicitas Woll szerepelt már pár német vígjátékban, igazából mindig is bírtam a humorát. Itt kevésbé volt sziporkázó hangulatban mert egy elhagyott nőt alakított, akinek a volt férje ismét felbukkan az életében. Pasiként kissé nehezen értettem meg, hogy mit kell foglalkozni valakivel aki elhagyott már egyszer minket, de így női szemmel nézve már érthető a dolog..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A nők valahogy mindig is könnyebben bocsájtanak meg nekünk pasiknak, igazából elég csak kedvesnek, együttérzőnek és megértőnek lennünk folyamatosan. Ennyi csupán a titok..
Minden a megfelelő arányban volt tálalva: bosszantó lépések és történések, szerelem, öröm és bánat. Ahogy kell.
Nálam ez most legyen 10/6. -
Prof William #98389 Mi szombaton megyünk a feliratos verzióra. Azt hiszem addig már inkább be sem nézek ide. :) Jó Star Wars nézést mindenkinek! :) -
Ja az enyém az 9/10 -
Két 10/8 eddig az új SW? Kezdek bizakodni! Bár nekem tetszett az előző is, a Zsiványkodók meg még jobban 
Kár, hogy csak a hétvégén fogom látni :( -
Magamból indultam ki. Én SW fan vagyok, nekem tetszett ez is, meg az előző rész is. -
Ne aggódj sokkal jobb mint a hetedik rész mondom ezt úgy hogy a hibái ellenére nekem az is tetszett, ez itt teljesen más már -
Mentol #98382 Én ezt a részt még nem láttam, de az utolsó mondatod ellentmondó: egy SW fan - szerintem - nem komálja a 7.részt, és ha ez az új is olyan, akkor azt is utálni fogja.
(könyörgöm, ez egy sorozat. miért kell újraforgatni a kettővel ezelőtti részt??? nem volt elérhető egy értelmes FOLYTATÁS sztori?) -
Star Wars - Az utolsó Jedik
Szerintem sikerült hoznia az 7. rész színvonalát, és jól átgondoltan továbbvinnie a sztorit. Bővelkedik a film az epikus, izgalmas jelenetekben, lép egy-két merészet, és egész klassz karaktereket épít. Rey végre nem idegesített, mint az előző részben, amikor mindenre rácsodálkozott. Kylo Ren egy nagyon jó főgonosz szerintem, együtt tudok vele érezni bizonyos fokig, amikor megjelenik nem a gyűlölet fog el, hanem kicsit sajnálom is a srácot, hogy ilyen. A Luke-os jelenetek is olyanok lettek, amilyenekre számítottam, volt egy jó nagy adagnyi nosztalgiafaktor is. Egyetlen dolog volt, ami nem tetszett, de az nagyon nem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kinyírták Snoke-ot. Nem magyarázták meg ki ő, honnan jött, stb, azt se tudjuk mitől nagy a hatalma, ha egyáltalán nagy... mivel egy igazi nagyhatalmú sith bizonyára észrevette volna, hogy a kék fénykard épp felé fordul... na mindegy. Ez elég esetlenre sikerült
Összességében mindenképp érdemes megnézni, Star Wars rajongók nem hiszem, hogy csalódni fognak, de akinek bejött a VII. rész, az is nyugodt szívvel beülhet rá. 8/10