[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Star Wars - Az utolsó Jedik
Szerintem sikerült hoznia az 7. rész színvonalát, és jól átgondoltan továbbvinnie a sztorit. Bővelkedik a film az epikus, izgalmas jelenetekben, lép egy-két merészet, és egész klassz karaktereket épít. Rey végre nem idegesített, mint az előző részben, amikor mindenre rácsodálkozott. Kylo Ren egy nagyon jó főgonosz szerintem, együtt tudok vele érezni bizonyos fokig, amikor megjelenik nem a gyűlölet fog el, hanem kicsit sajnálom is a srácot, hogy ilyen. A Luke-os jelenetek is olyanok lettek, amilyenekre számítottam, volt egy jó nagy adagnyi nosztalgiafaktor is. Egyetlen dolog volt, ami nem tetszett, de az nagyon nem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kinyírták Snoke-ot. Nem magyarázták meg ki ő, honnan jött, stb, azt se tudjuk mitől nagy a hatalma, ha egyáltalán nagy... mivel egy igazi nagyhatalmú sith bizonyára észrevette volna, hogy a kék fénykard épp felé fordul... na mindegy. Ez elég esetlenre sikerült
Összességében mindenképp érdemes megnézni, Star Wars rajongók nem hiszem, hogy csalódni fognak, de akinek bejött a VII. rész, az is nyugodt szívvel beülhet rá. 8/10