1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Glücksboten - Szerencsekövetek (2010) IMDb

Eredetileg az Ásó kapa fakanál filmet akartam megnézni. Ki tudja mi okból, de ugyanezzel a címmel töltögették fel netszerte a magyarok a Szerencsekövetek című filmet is, így most ezért ezt néztem meg

Felicitas Woll szerepelt már pár német vígjátékban, igazából mindig is bírtam a humorát. Itt kevésbé volt sziporkázó hangulatban mert egy elhagyott nőt alakított, akinek a volt férje ismét felbukkan az életében. Pasiként kissé nehezen értettem meg, hogy mit kell foglalkozni valakivel aki elhagyott már egyszer minket, de így női szemmel nézve már érthető a dolog..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A nők valahogy mindig is könnyebben bocsájtanak meg nekünk pasiknak, igazából elég csak kedvesnek, együttérzőnek és megértőnek lennünk folyamatosan. Ennyi csupán a titok..

Minden a megfelelő arányban volt tálalva: bosszantó lépések és történések, szerelem, öröm és bánat. Ahogy kell.
    Nálam ez most legyen 10/6.