106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ne csalj! 
-
ID3 tag!!!! :-) -
Nos, ajánlom mindenki figyelmébe ezt az OST mp3 számot. A tavalyi év egyik legjobb filmjéből való.- Eszméletlen hangzás világa van ajánlom, hogy egy jó fülhallgatóval hallgatni. Nem beletekergetni! Ez fontos! Semmi esetre se, hagyd, hogy lemenjen az első 30 másodperc! Aki nem találja ki, hogy melyik film zenéje, az szégyelje magát :)
Itt is van, töltsed
Hangerőt neki!
Sephi főleg neked :) -
Annyira vicces nem volt de egy ket parbeszedtol felrohogtem :D -
Jó ez az Argo. 1x nézhető, limonádéval elmegy. -
Szerintem eleg jo volt. -
Devil's rejects
Ez a film ott kezdődik ahol a House of 1000 corpses véget ér.És pont azt kaptam, amit vártam...Az ideg/elmebeteg család menekülése a rendőrök elől. Koszos-mocskos-véres-obszcén film sztem nagyon eltalált karakterekkel. Kár hogy Tiny ilyen keveset szerepelt benne. A nő/zombie felesége/ nekem nagyon bejött, jó csaj. Semmi agyontrükközött jelenet, CGI, vagy bármi más vakítás. Csak egy kemény menekülés, persze jó kis elverésekkel, emberrablással, brutális gyilokkal fűszerezve.
A végső képsorokon majdnem komolyan sajnálni kezdtem ezt a három elmebeteg majmot :DDDD Nagyom szép/!/ jelenet volt!
remélem Rob Zombie fog még rendezni, bár én akkor örülnék a legjobban, ha következő filmjébe önmaga is benne lenne mint szereplő...
8/10
-
ja, engem ne minősítsen egy ilyen takony...
de sztem ez a film nem volt /annyira/ rossz. -
jaja, amikor aszonta, lopjuk a netrol a filmjet, azert nem nezzuk meg moziban elegem
-
:DDDDDDDDDD -
ja
annyira azért nem katasztrófális, mint itt egyesek mondták...
azok is sztem Árpát rühellik inkább. -
Kezdi az Agro a Reteken... nezzem meg? -
Pahh.... -
Saw (2004): Sokat nem rizsáznék róla. Nagy elvárásokkal ültem le elé, de kissé csalódtam, nem hozta azt a feeling-et, mint az itteni hozzászólásokból lejött. De mondjuk egy erős 7-est megér.
The Hidden Blade (2004): Aki látta a rendező előző filmjét, a The Twilight Samurai-t, azt semmi meglepetés sem fogja érni, aki meg nem, annak meg csak annyit, hogy a cím ne tévesszen meg senkit: itt egy, a XIX. század végén letűnő szamurájkorszak utolsó fellángolása alatt történt romantikus drámáról van szó. Ez ugyanannak a történetnek, egy más feldolgozása. Tetszett, 8/10.
Kingdom Of Heaven (2005): Mint a Ridley Scott filmek bevallottan nagy gyűlölője :), meglehetős fanyalgással és előítélettel kezdtem el ezt a filmet nézni, de csalatkoznom kellett, mert tkp. egy fogyasztható, egész normális, egész emberi léptékű alkotást láttam, eltúlzott heroizmus, könnycseppekben kicsorduló nyál-dráma, és nézhetetlenül sz*rrárángatott harcjelenetek nélkül. Simán nézhető, 6.5/10.
-
Engem mert felokte a pop-cornomat! -
igaz volt 1 film, aminél majdnem kimentem, de reménykedtem benne, hátha csak történik valami, nem történt: ez pedig az Örület határán (talán nem ok nélkül lett ez a magyar címe :)) -
Így van.
Hülyét tudtam kapni a sok barmon a Blair Witch Project után.
HANGOSAN, hogy mindenki hallja: "NNNNNA ez mekkora szar vót, nem is mutatták a boszorkányt vazze, majdnem kimentem"
AKKOR ANYÁDÉ NEM MENTÉL KI???!!!
(ja, hát persze, hogy a westend-ben volt :-DDDD) -
ha egy film szar, akkor max bealszom, kimenni akkor szoktam a mindjárt behugyálok/befosok - de ez ugye nem a film minőségének megitélése -
Nyiri #23660 Ki a faszt erdekel ha kimennek a filmrol? :) Valszeg mert nem arra szamitottak amit kaptak. Az nem minoset egy filmet hogy hanyan mennek ki... Legalabbis nalam nem. Ha nekem tetszik, akkor egyedul is ulhetek a moziban. -
Általában én is felállok és elmegyek a filmek végén :-) -
"Elképesztő. Amerikiai szépség magaslatok."
Mondjuk annak kozelebe sem er es azert ennyire jo nem volt amennyire leirtak de azert engem is megfogott. Az volt a egyetlen baj hogy nem tudtak rendesen fent tartani az erdeklodest. A terembol nagyon de nagyon sokan felaltak es elmentek pl... -
annál azért jobb, de lehet találni benne párhuzamot -
Szigorúan bizalmas (L. A. Confidential)
Kitűnő film, remek színészek, jó történet!
7.8 / 10
Ütközések (Crash)
Rasszizmus vagy nem? Átlag élet amerikában. Jó vagy rossz? Elképesztő. Amerikiai szépség magaslatok.
8.0 / 10 -
alon in the dark szintu?? jezusom.. nagyon szar lehet!... amugy aszem abbol i sjon amasodik resz:D remelem az alien 5 ot nem ilyenek csinaljak meg hanem mondjuk cameron -
Egy világok harcánál csak legyintettem egyet, de ezt sajnálom, hogy szinte senkinek se jön be, az azért jelenthet valamit, és valszeg nekem se jönne be.
Kár, mert vártam
[DÚM KÖNYVEK NAGY RAJONGÓJA AMÚGY] :-) -
Sry. :C -
A franc.
Pedig el6ároztam, hogy ha törik, ha szakad, legyen akármilyen agyatlan hent, megnézem moziba a dúmot, de már elment a kedvem tőle :-/ -
greco #23651 The Descent
Végre már 1 jó kis horror! 9/10
Csak azért 9,mert a vége annyira nem tetszett.. -
nem írom le itt is a Doom-ról a véleményemet, mert megtettem topikjában, de azért annyit elmondok, hogy szerintem teljesen felesleges volt ezt a filmet /így/ megcsinálni...
a menő szinészek helyett fizettek volna olcsóbbaknak, és kiadják Alone in the dark 2 címmel...
2/10 -
Hetedik érzék - jóa, vasárnapi családi film 7/10
Saw 2 - jóa, kicsit túlzásokba estek, több gondolkodtató / meghökkentő rész lehetett volna 8/10
Doom - ugyan az amit gondoltam, vér trancsír, szörnyecskék 5/10
Újra lakótársat keresünk - ahhozképest h romantikus izé, tök nézhető, kategóriájában 9/10 -
első kettő tényleg jó film, de a nyócker egy rakás sz@r...
sry -
North #23647 Mindkét film a kedvenceim között van. Ha valaki esetleg kihagyta volna őket, az sürgősen pótolja be! -
Lipi1980 #23646 Ha jó filmeket akartok látni, akkor nézzétek meg:
- A Fiók (The Jacket) c. filmet Adrian Broody és Kiera Knightley főszereplésével!!!
- A Memento c. filmet (ez egy kicsit régebbi, de megéri felkutatni a tékákban, mert hatalmas film!!!!
Ez a kettő egy picit elvontabb, mert a Fiók az időutazás határait feszegeti nem is rosszul, a Memento-ban meg az az érdekes, hogy "visszafelé" mutatja be a filmet!
- A Nyócker egyszerűen király, ahogy a cigányok és a magyarok egymást fikázzák, de ahogy megvan a lé, kibékülnek, majd amint elfogy, megint egymásnak ugranak... -
Pedig Úristen mennyire rossz film ez a Doom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Nekem bejön, pedig nem is nézem meg ! -
hátéikszvéem! :-) -
Mingyá nagyon lehúzom a topikjában, hátha az alapján mégrosszabbra számítasz, és végül bejün a film. :D -
Afranc.
Na akkor én is kileszek tőle ha megnézem. -
Doom
Nem emlékszem, hogy mikor láttam utoljára olyan filmet, ami annyi sebből vérzett, mint ez. Tele logikátlanságokkal, sőt, inkább baromságokkal.
Részletesebben majd a topikjában.
2 pont. -
Amerikai Pite 4 - Zenetabor
Hat ez egy eleg gyenge film rovidnek ereztem es uresnek.. egyedul stiffler occse vitte a filmet.. senki mas nem volt a filmben aki van olyan hulye mint o.. nohde mindegy...
softos is volt.. talan ha lesz valami uncensored.. akkor talan tobbet adok majd neki:D most viszont 5/10