1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Saw (2004): Sokat nem rizsáznék róla. Nagy elvárásokkal ültem le elé, de kissé csalódtam, nem hozta azt a feeling-et, mint az itteni hozzászólásokból lejött. De mondjuk egy erős 7-est megér.

The Hidden Blade (2004): Aki látta a rendező előző filmjét, a The Twilight Samurai-t, azt semmi meglepetés sem fogja érni, aki meg nem, annak meg csak annyit, hogy a cím ne tévesszen meg senkit: itt egy, a XIX. század végén letűnő szamurájkorszak utolsó fellángolása alatt történt romantikus drámáról van szó. Ez ugyanannak a történetnek, egy más feldolgozása. Tetszett, 8/10.

Kingdom Of Heaven (2005): Mint a Ridley Scott filmek bevallottan nagy gyűlölője :), meglehetős fanyalgással és előítélettel kezdtem el ezt a filmet nézni, de csalatkoznom kellett, mert tkp. egy fogyasztható, egész normális, egész emberi léptékű alkotást láttam, eltúlzott heroizmus, könnycseppekben kicsorduló nyál-dráma, és nézhetetlenül sz*rrárángatott harcjelenetek nélkül. Simán nézhető, 6.5/10.