106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Énis -
Teljességgel egyetértek. -
Utánaolvastam ennek a Descent filmnek!
Hát nem tudom! Az eleje teljes mértékben többet sejtetett mint egy ilyen átlagos szart. :)
Ebből ki lehet következtetni , hogy nekem igazán nem tetszett. Visszaolvastam és sokan azt mondták beszartak, minden idegszálukat súrolta és a többi.
Hát nem tudom, ki, hogy van vele. De nekem még egy szemrezzenést sem okozott a film, lehet, hogy bennem van a hiba? :P
Szóval a vége katasztrófálisan szar...
Maximum 3/10 -
My summer of love
10/10 -
"Pl: a második rész elején lévő faszi helyében én sem lettem volna rá képes, hogy a saját szemgolyóm mögül előbányásszamm a lakat kulcsát,"
Ezt pedig külön köszönöm, hogy szpoilerezel előzetes figyelmeztetés nélkül...
-
"Ezeknek a fikázós alakoknak üzenem, hogy a Hetedikben a gyilkos az emberiség hét fő bűnei alapján választotta ki az áldozatait: Falánkság, Büszkeség, Kapzsiság, Lustaság, Irígység, Bujaság, Harag!"
Köszönjök szépen, rá nem jöttünk volna...

-
Lipi1980 #24233 Szerintem is nagyon jól kitalált kis történet, és még arra is figyeltek (ami sajnos nem sok folytatásról mondható el) hogy a történet folytatólagos legyen, ne legyen benne törtés!
Sokan amiatt fikázzák a filmet, hogy a sztori nagyon "Hetedik szagú"! Ezeknek a fikázós alakoknak üzenem, hogy a Hetedikben a gyilkos az emberiség hét fő bűnei alapján választotta ki az áldozatait: Falánkság, Büszkeség, Kapzsiság, Lustaság, Irígység, Bujaság, Harag!
A Jigsaw becenévvel fémjelzett gyilkosunk viszont az embereknek csak azt akarja (egy elég beteges "játék" keretein belül), hogy rájöjjenek, hogy mennyit ér az ő életük, meddig képesek a fájdalomküszöbüket kitolni, vagy az undorukat legyőzni ahhoz, hogy életben maradjanak! Pl: a második rész elején lévő faszi helyében én sem lettem volna rá képes, hogy a saját szemgolyóm mögül előbányásszamm a lakat kulcsát, bár még nem voltam hasonló helyzatben... Vagy az első részben, amikor a csajszinak egy pasi hasából kellett előszedni a kulcsot, miközben a pasi még élt...
Ezzel a "játékkal" csak azt akatra bemutatni Mr. Jigsaw, hogy az embernek milyen rejtett képességei!
Szerintem nagyon jó film!!!!
Már alig várom a III. részt, ami 2006-2007 fordulóján meg is fog érkezni!!!! -
Ma csináltam egy Saw napot. Delután megnéztem az első részt, majd este irány a mozi, és megnéztem újra, ezúttal moziban a második részt. :) Jó volt, hogy így egymás után láttam a két részt. sokkal egybefüggőbb volt a sztori. Meg ugye a 2. részt is másodszor láttam, és így sokkal jobban tudtam figyelni a részletekre, és az "easter eggekre". :) -
hát neki az
mi ezzel a baj? -
Ehh. :| -
Áz. :) Csak a látvány a lényeg, a síksuta sztorit mindenki ismeri, oda sem kellett figyelni rá, természetesen semmi egyébre nem számítottam a filmtől...
Viszont:
- a 3 óra 8 perc alatt egyszer sem unatkoztam, simán végigültem
- amikor Kong először megjelent, kirázott a hideg
- a 8 perces harcjelenetet pislogás nélkül néztem végig
- Naomi Watts a kedvenc hálivudi női szereplőm, Mulholland Drive háromszor aláhúzva ajánlott
- Kong baze ÉL, LÁTTAM :D
- Peter Jackson hiába ment el a pénzgyárba, lelke mélyén akkor is egy új-zélandi különc baromarc (pl. Bad Taste ugyebár, aminek az első 10 percén ordítva tetszett hányni :D)
Van 1-2 gyíkság is természetesen, de ott van PJ lelke (benszülöttek, féregverem), és a fentiek fényében nálam nagyon jól működött a film.
Valahogy így kell szarból várat építeni. -
ez is van am -
King Kong 8/10 (topicjában még csak 7.5-et adtam neki, de azóta kicsit megváltozott a véleményem :D) -
öregfiújukat -
Az indiaiak is megcsinálták a saját öregfiúját 
Zinda -
reklám zabálók on voltam
kicsit többet vártam, volt jópár unalmas reklám :
4/10 -
Jajjmá, nemáá, ugyammá, popkorn lámaság :-))) -
Komolyan ennyire jo vala? Mondta have is hogy anyad de aszitem kamu... -
Nem, épp feldolgozás alatt áll. (Jövök helyre a sokkból.) :D -
Megnezted megegyszer? -
King Kong kurvarulez @ mozi. -
az, ma megyek megnézni :P -
Ugyan, én is épp beteg vagyok :-))) -
Jaj aranyvirag nem akarok en veled vitatkozni ilyen dolgokrol. De en igy erzek rola es kesz es nem erzem hogy koteles vagyok megindokolni akarmit is ha tudom is es ha nem is.
Egyszeruen nem jott be es kesz. Tulsagosan rosz idoszakom van manapsag es talan hulyesegeket beszelek ezert elnezest kerek.
-
Nem vágod.
Nem akarom a véleményedet megváltoztatni, egyszerűen arra szeretnék utalni, hogy MAGADAT járatod le, ha egy olyan fimre mint a titokzatos folyók (pláne a keresztapa!!!!!) azt nyilatkozod, hogy baromság és az érveidet olyan nevetséges dolgokkal támasztod alá, amiket írtál.
Tehát a lényeg: az indokaid egyáltalán nem fedik azt, hogy a film baromság. Egyszerűen el kéne ismerni, hogy képtelen voltál megérteni, vagy pl. túl mély neked az a film, nem történik semmi izgalmas benne 10 percenként, ezért elalszol rajta, stb...
Nem akarom én neked bizonygatni, hogy a keresztapa mekkora film és a csodálatos elme mennyire meg se közelíti, mert ízlések és pofonok. Nekem is vannak olyan sikerfilmek a tarsolyomban, amik egyáltalán nem jöttek be. De már nem egyszer nyilatkoztam azt pl. egy sokaknak alapműnek tekintett filmről, hogy "nekem már sok, képtelen vagyok megérteni, nem nekem készült", de biztos, hogy nem mondom ezért azt róla, hogy baromság...
Szóval lehet a széllel szembe hugyozni, és büszkének is lehet rá lenni, de akkor legalább értelmes indokaid legyenek, különben nevetségessé válsz mások előtt. :-) -
Nem, a problema ott van hogy mar tulfokozod ezt a temat. Egy olyan filmrol ami nekem nem teccet es meg is indokoltam hogy miert baromsag szamomra nem fog attol megvaltozni a velemenyem mert te mondod. Szarom en le a vilag szertet :D
De miert erolteted? Es igen aszem vegig neztem de eroltetve mert baromira untam. -
King Kong rulez @ mozi. -
Harry Potter és a tűz serlege
fasza film (mint mindegyik harry potter film)
[bőven kifejtette] -
A kegyetlen játékok egy régi klasszikus, a Veszedelmes viszonyok feldolgozása.
Az sokkal rulezebb, bár nem mai világban játszódik, hanem a barokk korszakban, ahol sokkal elképzelhetőbb volt egy ilyen történet. -
Kegyetlen játékok 1 [Cruel Intentions 1]
Nemtudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem kifejezetten tetszett. Természetesen nem érdemel semmi díjat és a story is pocsék, DE mégis a feelingje nagyon jó és kikapcsol. Valahogy vonzódok ehez a filmhez :D nemtom miért.
U.I: Vagy vágyak c. filmhez hasonlít.
Értékelni nem tudom, mert alapból szar film, de nekem nagyon tetszett :D -
A probléma ott van Sephikém, hogy ha a kritikádat nézzük akkor sehogyan sem áll meg a lábán a "baromság" jelző.
Én értem, hogy nem teccik, szíved joga így érezni, de egy olyan filmről ami világszerte rengeteg elismerést kapott úgy beszélni, hogy baromság mert "nem hozott újat a sztori" meg mert "hosszú és sötét", az azért kissé...
Végig nézted egyáltalán??? -
Hat nekem baromsag volt masnak meg nem. Most erted ha en igy minositem az az en dolgom. Nekem pl majig a Beautiful Mind a kedvenc filmem es rohognek ki miatta...szal. -
új nem ujj -
Ok, minden esetre érdekes.
A szereplőgárda 1-2 oscar díjat érdemelt. Akárcsak a rendezés.
Ettől még jogod van hozá, hogy ne teccen, de az, hogy hosszú és sötét, azt nem igazán tudom indokként elfogadni.
Én aluttam már el mindenféle filmen...
Szal nem a Te műfajod, ok, de BAROMSÁGNAK hívni azért kicsit túlzás (keresztapával egyetemben...)
Nem értetted meg, nem kötött le, nem érintet meg a film. -
Ha kivanod. Ez sajat velemeny igaz de szerintem a szereplogarda nem volt eltalalva a story az semmi ujjat nem hozott es tul hosszu es sotet volt egyben az egesz. Maramedig en lattam. Mert osziten ha egyszer elalszol egy filmnel az jelentheti azt hogy faradtsagtol de hogy masnap is elalszol amikor folytatod nezni akkor az mar unalmas.
Nem kell elitelni en nekem a Keresztaba is egy baromsagnak tunik szal izlesek masak na. -
Meg is tudod indokolni? -
Szerintem meg egy marhasag ugy ahogy van! -
bsplayerben alapbol lehet ide oda tologatni -
Mert egy kurva jó Dráma azért:) Ugyanis nagyon jól bemutatja, hogy az önbíráskodás a Bizalom hiánya és a jó időben jó helyen milyen hatalmas súllyal esik az ember életére. Szerintem NAgyon jó film. -
:(