1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Nem vágod.
    Nem akarom a véleményedet megváltoztatni, egyszerűen arra szeretnék utalni, hogy MAGADAT járatod le, ha egy olyan fimre mint a titokzatos folyók (pláne a keresztapa!!!!!) azt nyilatkozod, hogy baromság és az érveidet olyan nevetséges dolgokkal támasztod alá, amiket írtál.

Tehát a lényeg: az indokaid egyáltalán nem fedik azt, hogy a film baromság. Egyszerűen el kéne ismerni, hogy képtelen voltál megérteni, vagy pl. túl mély neked az a film, nem történik semmi izgalmas benne 10 percenként, ezért elalszol rajta, stb...

Nem akarom én neked bizonygatni, hogy a keresztapa mekkora film és a csodálatos elme mennyire meg se közelíti, mert ízlések és pofonok. Nekem is vannak olyan sikerfilmek a tarsolyomban, amik egyáltalán nem jöttek be. De már nem egyszer nyilatkoztam azt pl. egy sokaknak alapműnek tekintett filmről, hogy "nekem már sok, képtelen vagyok megérteni, nem nekem készült", de biztos, hogy nem mondom ezért azt róla, hogy baromság...

Szóval lehet a széllel szembe hugyozni, és büszkének is lehet rá lenni, de akkor legalább értelmes indokaid legyenek, különben nevetségessé válsz mások előtt. :-)