1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lipi1980
    Szerintem is nagyon jól kitalált kis történet, és még arra is figyeltek (ami sajnos nem sok folytatásról mondható el) hogy a történet folytatólagos legyen, ne legyen benne törtés!
    Sokan amiatt fikázzák a filmet, hogy a sztori nagyon "Hetedik szagú"! Ezeknek a fikázós alakoknak üzenem, hogy a Hetedikben a gyilkos az emberiség hét fő bűnei alapján választotta ki az áldozatait: Falánkság, Büszkeség, Kapzsiság, Lustaság, Irígység, Bujaság, Harag!
    A Jigsaw becenévvel fémjelzett gyilkosunk viszont az embereknek csak azt akarja (egy elég beteges "játék" keretein belül), hogy rájöjjenek, hogy mennyit ér az ő életük, meddig képesek a fájdalomküszöbüket kitolni, vagy az undorukat legyőzni ahhoz, hogy életben maradjanak! Pl: a második rész elején lévő faszi helyében én sem lettem volna rá képes, hogy a saját szemgolyóm mögül előbányásszamm a lakat kulcsát, bár még nem voltam hasonló helyzatben... Vagy az első részben, amikor a csajszinak egy pasi hasából kellett előszedni a kulcsot, miközben a pasi még élt...
    Ezzel a "játékkal" csak azt akatra bemutatni Mr. Jigsaw, hogy az embernek milyen rejtett képességei!
    Szerintem nagyon jó film!!!!
    Már alig várom a III. részt, ami 2006-2007 fordulóján meg is fog érkezni!!!!