106873
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    -you are the hitch?
    -do i look like will smith to you?????

::D:D:D:D
  • CSOCSO
    Date movie

• CSOCSO
    igy van... nomeg most jon a date c. film.. vagy dating?? nah mindegy.. abban is lesznek jo poenok
  • qper
    nagy szüksége van rá a társadalomnak :D
  • I.C.ram
    Háh! 2006ban jön a Knight Rider mozifilm! :D
  • REALista
    Jaja!Rohadt jól megvan csinálva!
  • desigo
    Ez a cápa nagyon jó film!
    1975-ös de nekem most is nagyon bejön!
  • qper
    próbáld meg leszedni valamelyik nagy külhoni torrentoldalról (isohunt, torrentspy, thepiratebay, mininova), magyar feliratot meg találsz hozzá a feliratok.hu-n.
  • Lipi1980
    Sajna nem egészen ide tartozik, de keresek egy filmet!

CALIGULA

A neten meg lehetne rendelni, de 13.750 Forintért magyar szinkron és magyar felírat nélkül kicsit tulzás!!!!

SEGÍTSÉG!!!!
  • qper
    Danny the dog.

Nemtom' mit istenítik annyira ezt a filmet, szerintem teljesen középszerű.

B13 - a tiltott negyed (vagy valami ilyesmi)
    10/1 az első öt perc pár kaszkadőrmutatványa miatt.

• Mike at home
    Zathura

hát... egyszer nézhető, nem egy etvasz

5/10
  • Prof William
    Hát ha már ez is sok volt nekik nem tudom mit csináltak volna egy partraszálássután. :)
  • Calver
    azért mert a kétlábú inkább nem akarja látni a folytatást. izgalmas, ezt is írhattam volna, de az nem volt elég drámai.
  • fifi
    az idézőjeles részt nem értem, de a film tényleg jó, nem véletlenül lett kult...
  • REALista
    Ha olyan jó akkor mi ez az "én ezt most kikapcsolom és el nem kezdem mégegyszer" érzés??????
  • Calver
    Night of the Living Dead (1990) - 9/10
    ez jólesett. az egész film alatt benne bujkál az érzés az emberbe hogy "én ezt most kikapcsolom és el nem kezdem mégegyszer". egyszerűen istentelenül jól meg van csinálva, na.
  • Bandew
    Ja ok. :-)
    Én is tök elkezdtem utánanézni, hogy ennyire vaksi vagyok-e. :-D
  • Bucser
    Bocsánaaaaattt csak annyira hasonlított rá:D

Szal Peter Sarsgaard:)
  • Blasta
    Nem Ő öl le 9 katonát, csak párat, a többit megoldja ugye a kis háziállatuk...
  • Calver
    Land of the Dead - 8/10
    jó, legalábbis nekem tetszett. nem olyan Dawn of the Deades folyamatos gyilkolás, de mókásan van megcsinálva az egész, bár mindenféle leírások alapján én másra számítottam mint város. viszont ahogy elnéztem, Dawn of the Dead óta sebességükben nagyot változtak a zombik...
  • nxfn
    egyébként nem lenne film :c
    ték
  • Calver
    pl Jim aki átment a film vége felé törperambóba - tulképp 1 csontsovány, kómából visszatért ember

*SPOILER*
    leöl ugy 9 katonát hogy a haja szála se görbül? mindehez az a tipikus rambó-stílus is h szétvert fejjel rohangál és hú de kömény. a film eleje ahol leölte a csajszi Markot, na az még móka volt... utána lett csak lapos az egész kegyetlenül.
  • REALista
    A Mag 1/10

Fú vazzeg ez a film nézhetetlen!!!!!!!!!Nem sok köze van a realitáshoz és még a trükkök is szarok!
  • Bandew
    Fúúú királyul néz ki! Ilyet én is látnék a falamon.
  • I.C.ram
    Ein Film von Fritz Lang :) Van egy rendes moziposzterem a filmről :)Jó nagy :)

Ez :

• Bandew
    Milyen McGregor? :-D
    Amúgy meg pont ezért van szerencséjük, csak túl idióták, hogy felfogják.
  • Bucser
    Igazából csak azért nem tudnak rendes életet élni, mert iszonyatos feszültségek tombolnak bnnük a filmek végére. arra vérnak, hogy háborúba menjenek azért mentek oda és a végén egy puskalövés nélkül hazaküldik őket. Pont azért mert nekik ez egy nagy kaland. Ewan McGregor ezért akad ki mikor az őrnagy "elveszi a killjüket". ÉS soha nem tudják meg hogy milyen is embert ölni amikor egész 3 évig erre készítették fel őket... Nekem nagyon bejött.
  • a
    jó jó még volt Fassbinder is stb. :) végén még kiderül, h a németek végeredményben tudnak filmet csinálni :)
  • Bandew
    Na és az sci-fi-k atyja a Metropolis? :-)
  • a
    úgy néz ki a németek csak II. vh-s témában tudnak nagyot alkotni :) (Das Boot, Stalingrad, Der Untergang, Sophie scholl)
  • Bandew
    Nekem is hasonló érzéseim voltak. Én is tegnap néztem meg.
    Nekem az első fele tetszett, de onnantól, hogy a srác megfenyegette a puskával a szemüveges haverját, nagyon nem tetszett.
    Ez a "mivagyunk a frankó gyerekek és megvedétünk titeket" cucc teljesen belefért, mert az amcsi katonák tényleg ilyenek. Amíg nem tudják mi az a háború, addig azt hiszik, hogy ez egy kaland. Ebből a szempontból jó kritika volt a film, meg a "had lőjem le az ellenséget" dolog is, amikor a srác már sírva fakadt, mert nem ölhetett embert. Én teljesen el tudom képzelni, hogy ezek ilyen hülyék.
    Viszont, ami baromira idegesítő volt, az a próbálkozás, hogy a film megpróbált "magasröptű" lenni. A végén ott mutatják a szereplőket a valós életben, hogy mennyire megváltoztak, de a lelkük mélyén sosem felejték el azt, amit átéltek. Na ekkora ökörséget! Mit éltek át? Semmit! Láttak pár ocsmány hullát, ami ki is borította őket és tényleg durva lehet, de az igazi háborús poklot nem járták meg, akkor meg minek ez a felhajtás?
    Döglöttek fél évet a sivatagban és közben az életről meg a megpróbáltatásokról elmélkedtek, aztán a végén meg majd bekattannak. Biztos nagyon sz@r lehet fél évig félelmek közt várakozni, de ez nem ad semmi tapasztalatot, amitől teljesnek érezhetnénk a film végét. Persze próbál teljes lenni, de ez az erőlködés csak ront a helyzeten.
    Mindenesetre az Amerikai szépség-nél jobban tetszett.

5/10
  • Iori
    ja és a kedvencem: Welcome to the suck! :)
  • Iori
    Jarhead:

Már régóta megakartam nézni, de csak tegnap szereztem hozzá megfelelő feliratot és azon nyomban meg is néztem.
    Felemás érzéssel kapcsoltam ki a bsplayert a film végén, voltak nagyon jó pillanatok a filmben és jó póénok, de néha viszont sablonosnak és butának tűnt nekem. Nem tetszett benne hogy messiásként érkezetek meg az amerikaiak Kuvaitba, szóval az ilyen "mivagyunk a frankó gyerekek és megvedétünk titeket" hozzáállás nem igazán szeretem. Ezektől eltekintve szórakoztató volt a film, érdemes egyszer megnézni. Donnie Darko meg most is bizonyított hogy remek színész :)

7/10, tudtátok hogy játszik benne egy magyar színész is? Fenyő Iván személyében
  • Bandew
    Ki ért alatta szemetet?
    Amúgy nem kell a TV filmeknél maradnunk, hogy sok béna német filmet találjunk.
  • qper
    Film szó alatt nem feltétlenül kell a szemetet érteni.

Arról nem beszélve hogy nem a TV filmekre gondoltam.
  • Bandew
    Úgy gondolod? Pedig mennyi német B film van a TV-ben...
  • fifi
    nagyon érdekes film! én szeretem, 990-ért mérik már különben...
    ráadásul a börtönkísérlet tényleg valós dolog volt, de ha jól tudom ott nem halt meg senki.
  • qper
    A kísérletet (Das experiment) látta v.ki?

Imho hatalmas mozi. Valamiért német filmhez ritkán jut az emberfia itt Mo-n (biztos az átszelhetetlen földrajzi távolság), de az a kevés mindig nagyot "üt".
  • qper
    azért olvass végig egy fórumot a legfrisebb hsz-ig T. Újreg kartács, mielőtt nekiállsz valakit savazni. #24875-öt legalábbis.

mélyenszántó kritikát vársz esetleg, vagy elég leg két sor amiben kifejtem a véleményemet?

• Jano
    Mi volt a baj a megvalósítással?