[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nekem is hasonló érzéseim voltak. Én is tegnap néztem meg.
Nekem az első fele tetszett, de onnantól, hogy a srác megfenyegette a puskával a szemüveges haverját, nagyon nem tetszett.
Ez a "mivagyunk a frankó gyerekek és megvedétünk titeket" cucc teljesen belefért, mert az amcsi katonák tényleg ilyenek. Amíg nem tudják mi az a háború, addig azt hiszik, hogy ez egy kaland. Ebből a szempontból jó kritika volt a film, meg a "had lőjem le az ellenséget" dolog is, amikor a srác már sírva fakadt, mert nem ölhetett embert. Én teljesen el tudom képzelni, hogy ezek ilyen hülyék.
Viszont, ami baromira idegesítő volt, az a próbálkozás, hogy a film megpróbált "magasröptű" lenni. A végén ott mutatják a szereplőket a valós életben, hogy mennyire megváltoztak, de a lelkük mélyén sosem felejték el azt, amit átéltek. Na ekkora ökörséget! Mit éltek át? Semmit! Láttak pár ocsmány hullát, ami ki is borította őket és tényleg durva lehet, de az igazi háborús poklot nem járták meg, akkor meg minek ez a felhajtás?
Döglöttek fél évet a sivatagban és közben az életről meg a megpróbáltatásokról elmélkedtek, aztán a végén meg majd bekattannak. Biztos nagyon sz@r lehet fél évig félelmek közt várakozni, de ez nem ad semmi tapasztalatot, amitől teljesnek érezhetnénk a film végét. Persze próbál teljes lenni, de ez az erőlködés csak ront a helyzeten.
Mindenesetre az Amerikai szépség-nél jobban tetszett.
5/10