106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Részenként olyan 3-400mb szokik lenni és eből van 24db ;) -
Evolucio
4/10
Mit mondjak, tipikus amerikai tucatfilm eroltetett poenokkal. -
Szinkron csak az első szériához van, a többi feliratos -
azért kösz:)
marad az emule:) -
Sorry, nem publikus sajna, amúgy nincs szinkron, tán csak az első két szezonhoz készítettek. -
Hány mega? :-| -
KIBAXOTT NAGY AZ ELSO KET RESZ GECIEK! -
Honnan szeded?
Szinkronos? -
ZSír, már alig várom, hogy elkezdjem, haamrosan kezdem tölteni. -
LESZ MÉG 3 SZEZON?????
VOÓÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :-)))) -
5 + most írtak alá még 3 szezonra szerződést Kiefer Sutherlanddel, meg lehet lesz 24 film is ... -
Hány évadból áll ez a sorozat?
-
Manny Coto kezemunkája látszik rajta :)
És aki ismeri a munkásságát, az már sejtheti is hogy ki is (neked még csak ki fog) szerepelni benne :)) -
24 - 5. evad elso 7 resz.
Naon teccik. Valahogy kileng az elozo evadoktol. Sokkalta nagyobb hatasta van. Az elso ket resz utan aszitem megverek valakit. Naon durva. -
Scary Movie 4 -
Bahh szerintem tulzas volt az egesz. Egy ket jeleneten jokat nevettem de nem birtam vegig nezni. -
Thief55 #25944 hmmm én meg imádom az utópiákat... :) -
Pí ma este a Duna TVn! -
ok,akkor helyesbítek:
the island-a sziget
1/sok
nekem nem tetszett mert eleve nem szeretem az ilyen hiper-jövőben játszódó filmek,de mivel az ötlet tetszett,gondoltam megnézem.nem is lett volna rossz amúgy,de sokkal rövidebben is le lehetett volna zavarni,sok volt benne a számomra ürs rész.akik szeretik a sok robbanást és a menekülést egy amúgy jó ötletű filmben az nézze meg,én inkább távol maradok ezektől a moziktól.
sajnos felfedezni benne hibákat is,ezek nyilván vágás problémák,pl mexólal a riasztó,faszi következő képben már tudja hova kell menni sőtt már ott is van és rajtakap...ha nem az akcióra halyezték volna a hangsúlyt,jó lett volna.
szóval SZERINTEM elég rossz film,de mindenki döntse el.bocs a rajongóktól...
így ok? -

-

-
greco #25939 911 - Loose Change 2nd Edition 10/10
Dokumentum film 2001.szept.11-ről. Bizonyítékok arról, hogy 1 nagy átb*ás volt az egész. Nagyon durva ha ez igaz. -
az nem haláli hullák hajnala? -
jaj dehogy... -
the island
1/10000
szar. -
címet in english please, így magyar címmel semmit nem találok róla neten -
tehát gondolom Haláli hullák hajnala/Shaun of the dead/ és a 28 nappal későbbre /is/ hajaz...
-
Július
Aranyos romantikus filmecske, könnyed kikapcsolódás, kis blődli, semmi komoly. Bőven nézhető, a magyar vonatkozások viccesek. Badár Sándot, mint román genyó, a magyar hajósok szuper arcok, a román határőr maga a rendező, a horvát csaj a Macskajajból ugrott be, stb, stb. Kellemes volt. -
Énse -
szvsz uber fosadek szarfos film!!! alib birtam vegiglesni... -
Ramza #25930 Stay (Maradj!) - az a típusú film, aminek a vége után kimentem bagózni és néztem magam elé percekig és elgondolkodtam a haldokláson.
Aztán utánaolvastam, és megdöbbentem, hogy mennyire sokan nem értik a neten az egész filmet :(
Pontszám nincs, de amúgy 7,5 ;) -
haláli holtak városa...nagyon jopofa horror-grotaszk....brit humor,nem stupid amcsi faviccek!!!!!!sztem a 25 nappal késöbb c. film parodiája is lehetne!!!
8/10 -
Ja csak az alone in the dark hagyományokhoz köze sincs.. csakúgy mint ajáték 4-5-ik részének.. -
Alone in the Dark
Nemtom, sokan szidják Uwe Boll filmjeit, amit egy kicsit nehezen értek meg.
Nekem ez is bejött. Nem vérfagyasztó szívkiugrasztó álmájer műrémhorror, hanem inkább akció-light_horror keverék. Persze oscart nem kap érte, de a mai akciómentes időkben (amikor Tom Cruise _MÁR_ akcióhősnek számít) akár színvonalnak is nevezhetnénk (további versenyzők hiányában ... vagy csak eléggé kiéheztem már egy tényleges akciófilmre :P ).
Szóval nem volt rossz (persze sztori nem sok, meg előre kitalálható meg egyebek, ez talán ami hiányossága), egyébként egy könnyen nézhető akciófilm (nem egy kommandó, de közel sem kizárt, hogy újra megnézem)
-
Serenity - 9/10
remek film. kétségtelenül, nekem 9/10, de ha valaki nem látta a Firefly sorozatot zavaros lesz az egész... a tiszteletes alakja, River alakja, minden. hiába magyarázzák az elején, nem elég mélyreható. akik láttak Firefly-t annak kiderül ki is valójában a tiszteletes, mitől kattant be nagyjából River, letisztul szinte minden dolog. viszont igazándiból a Serenity csak egy nagyszerű sorozat befejező filmje, Magyarországon maximum ha valamelyik TV adón leadják, ill ahogy olvastam port.hu-n, Bp-n vetítették moziban ugy h még feliratot is kispórolták belőle...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont egyáltalán nem tetszett a sorozatból megismert szereplők fölösleges és értelmetlen halála. jó, a tiszteletesnél még ok, ő volt a jófiú, blablabla, de Wash? leszállt nagy nehezen és kapott egy karót a gyomrába... értelmetlen, és tökéletesen felesleges. -
Thief55 #25925 köszi! -
Thief55 #25924 Nos igen, bármilyen hihetetlen is, de 2006-ban élnek emberek Mo-n, akiknek a fogát sárgává koptatta a cola... :P -
Thief55 #25923 Nos igen, bármilyen hihetetlen is, de 2006-ban élnek emberek Mo-n, akiknek a fogát sárgává koptatta a cola... :P -
Nos igen, bármilyen hihetetlen is, de 2006-ban élnek emberek Mo-on, akik felirat nélkül képesek érteni egy USA popcorn múvit... -
Gabe18 #25921 Itt van felirat egy 1 cd-s verzióhoz (meg egy 2 cd-s verzióhoz is,de azt nem tudtam beazonositani melyik,torrenten meg van nem tudom hány féle ).Sajnos nem egy egetrengető minőség,de egyszer meg lehetett nézni.Mindenesetre ezt a filmet majd be kell szereznem DVD-n is,de az még ugye odébb van. -
nem feltétlenül felirattal nézte a filmet... Én sem szedek feliratot filmhez csak ha havernak ki kell írni mert ő igényli.
) akár színvonalnak is nevezhetnénk (további versenyzők hiányában ... vagy csak eléggé kiéheztem már egy tényleges akciófilmre :P ).