106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mert? Nehogy mar hogy a GYU ekkora jo film lenne. Nekem nem tudt annak. Ok az effektek es a harcok utottek de minden mast nem lehetett egyedinek kinyilvanitani.
FLEM ON!!!!!
/elrohan -
Erre most nem reagálnék... -
Szánalmas vagy!
-
Hát elég szomorú, hogy ott van :D -
A LOTR trillógia meg az első húszban van, szal a kommersz jelző így pláne nem illik rá. ;) -
Most látom csak, hogy a Remény Rabjai a Top250-en a második helyen áll... Nem is tudtam, hogy ez ilyen jól szerepel ez a film, azt hittem, hogy max ilyen 7.5 körül kapott pontot. :) Mindegy, mert megérdemli! -
Egy film kommerszsége nem a monumentalitásában rejlik szerintem. Lehet kommersz egy 4 órás x százmillió dollárból készült film is. -
Nálam az jelenti a negatív példát :D -
elég legyen már a GYU fikázásából! minden alkalmat megragadsz erre? -
akkor hallgasd azt
ajánlom figyelmedbe a KES-t dvd-n
annyi aposztrofot én még életemben nem láttam -
MI:3 9/10??? ezt azért nem kellett volna :o -
"csak ilyen kommersz GyU-t"
Hát nem tudom, ha már a kommerszről esik szó, szvsz a TV2-n a Remény rabjai előtt vetített "Már megint bérgyilkos a szomszédom" MAGASAN veri a GYU: Két tornyot...
Szvsz nagyon sokan vannak az országban, akik nem látták a GYU trillógiát, ami azért alapjában véve kssé monumentálisabb mű a Remény rabjainál (ami nem azt jelenti, hogy jobb, de hogy nem kommerszebb, az tuti). -
Remény Rabjai:
Párszor már láttam, de a véleményem nem változott. Az egyik legjobb Stephen King film, az egyik legjobb szereplőgárdával. Minden karakter hihetetlen jól emgvolt csinálva, és baromi jól játszották a szerepüket, főleg a főszereplők, mint pl Morgan Freeman. Néha összeszorul az ember szíve, nagyon hatásosak a jelenetek. Jó film!
Ha a retekklub már képtelen normális filmet leadni csak ilyen kommersz GyU-t, meg hasonló popcorn filmeket, legalább a tv2 tud még jó filmeket leadni. -
english english... most orulsz? -
Megnéztem tegnap a Dogmát és baromira tetszett. Eredetiek voltak az ötletek, remek hangulata volt az egésznek.
8/10 -
AEON FLUX
--------------
2/10
DEGÁÁÁÁÁÁÁÁÁZ, jajjj. -
The jacket
láttam én ezt régebben is, akkor is tetszett, de most talán még jobban beleéltem magamat. Donnie Darko és Butterfly effect mellé megy színvonalban.
10/10 -
Úgy se bírnám végignézni mégegyszer :P -
hi
most megy a retekem a lotr 2, igen csak oan gyanúm van, h újra szinkronizálták -
Most néztem, nevetségesen gyenge egy film ez. A sztoriban baromi nagy lehetőségek lettek volna (még ha sablonos is), de széthullik az egész az unalmas drótos-repkedős-szupertechnikás kardozós jelenetek miatt. Mondjuk én eleve nem szeretem ezt a stílust, csak ha igényesen van megcsinálva, ahol a hihetetlen dolgok, meg a marha nagy repkedések nem lógnak ki a képből és nem akarják elnyomni magát a történéseket. Eleve már gyanús volt az amcsi produkciós cég logója az elején...
Kár érte, pedig a koreaiak is nagyon jó filmeket tudnak csinálni, és ez is sokkal jobb lehetett volna.
-
Ok semmi gond, kicsit én is túlreagáltma a dolgot, bocsi :D -
ja:) -
Silent Hill [Silent Hill]
Sok pozitiv kritikat olvastam rola, de nem ertek azokkal egyett. Szerintem pocsek horror film, termeszetesen vannak jo reszek benne, es naturaliizmus boven, de ettol megis unalmas film marad. Irto sok elore lathato esemeny van, tortenet zavaros es hosszu untatott [hit kerdese], es szerintem egy horror filmbe nemkene ennyit pofazni es filozofalni. Jatekokkal jatszottam par orat az jobban bejott, de a film egyenesen gyenge
---> 2/10
Blue Crush [Sorsdonto nyar]
Jo kis kikapcsolodas, jo kis csajokkal es tajakkal. Egy surfos csajrol szol aki meg aakar enyerni egy versenyt, de a felkeszulese alatt egy pasival osszejon es nincs minden erendben a csaladjaval sem :) nagyabol ennyi a story. jovolt, szepvolt, de nemnagy film, de megis kikapcsol.
---> 3/10
Banlieue 13 [Banlieue 13 - A bunos negyed]
Luc Besson-tol sokat vartam es megkaptam. Jo kis akciofilm, bar nemszeretem ezt a mufajt, de kis yamakasi is belekeverve jo 5let volt. Szineszek jok voltak, bar neha elmosolyodtam, de nincs semmi gond ezzel a filmel a maga mufajaba. Zene is nagyon jovolt.
---> 7/10
-
Nem hülyének néztelek csak rákérdeztem, hogy az-e amire én gondolok:) [/note smile a mondat végén] De ezek szerint te egy szűkebb csoportosításra gondoltál:D Csak nekem ez az angol angol elég idegen mert ugye ha az amcsi dialektusról beszélünk akkor az amerikai - angol ha meg a szigeten lévő angliához köthető angolról az meg az angliai-angol:) Ennyi én csak 2 részre bontottam amerikai-ra és britre:) Ezúton is elnézést ha leugatásnak tűnt:) -
Az a szemkilövős? :D -
Egyébként meg ebben a felsorolásban is ott van, hgy English English másnéven Anglo-English. -
CSOCSO te is nézz utána, mielött leugattok valakit :P -
Ne nézzél hülyének htx! :P
brit angol az az angol, amit az egyesült királyságban beszélnek, ebben benne van a wales-i, skót, észak-ír, angol dialektus is, én meg az angol angolról beszélek, ami csak az angliában beszélt angolra korlátozódik.
Tehát, olyan, hogy angol angol van. Kérdezz meg egy bennszülött angolt, aki ért a saját nyelvtanához, hogy mi az az English English.
Ennyit erről... megint tök fölöslegesen ugattál le :P -
Válassz melyik az?
English dialects
British Isles: British English | East Anglian English | English English | Estuary English | Hiberno-English (Ireland) | Highland English | Manx English | Mid Ulster English | Midlands English | Northern English | Received Pronunciation | Scottish English | Welsh English | West Country dialects
United States : American English | African American Vernacular English | Appalachian English | Baltimorese | Boston English | California English | Chicano English | General American | Hawaiian English | Mid-Atlantic English | New York-New Jersey English | North Central American English | Pacific Northwest English | Southern American English | Spanglish | Utah English | 'Valspeak'
-
angol angol... -
mindent érdemes megnézni mert tapasztalat:) bár a motel negatív tapasztalat lesz azt garantálom:D -
és motelt érdemes megnézni? -
jóvanna, tényleg picit sablonos volt, de ezt már megszokhattuk.én az ezen felüli "extrákra" gondoltam, ha lehet annak nevezni.voltak benne jo kis csavarok, na.:D -
South Park nindzsás rész
11/10:D -
Akarod mondani brit angol
-
V mint vendettában még ami tetszett nagyon az az angol angol, ami ezerszer jobb hangzású mint az amerikai angol :D -
Hát a Storyt a legjobb indulattal sem lehet nevezni jónak. Minden hasonló filmnek ez az alapja. Elopnak xy-t, amit, ha nem szereznek vissza xy idő alatt, akkor hatalmas baj lesz, közben van egy xy áruló is stb. Tök ugyanaz, mint eddig mindegyikben :P -
A Silent Hill milyen lett? Moziba vagy varjam meg a DVD-et? -
tegnap néztük moziban a Mission Imposible 3-at.
Nekem nagyon tetszett, király hang és video effektek, a story is elég jó.ajánlom!
9/10 -
Second in Command (Van Damme)
4,5/10
Egy atlagnal gyengebb akciofilm, katonas kontosben.