1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sil3nt
    Silent Hill [Silent Hill]

Sok pozitiv kritikat olvastam rola, de nem ertek azokkal egyett. Szerintem pocsek horror film, termeszetesen vannak jo reszek benne, es naturaliizmus boven, de ettol megis unalmas film marad. Irto sok elore lathato esemeny van, tortenet zavaros es hosszu untatott [hit kerdese], es szerintem egy horror filmbe nemkene ennyit pofazni es filozofalni. Jatekokkal jatszottam par orat az jobban bejott, de a film egyenesen gyenge

---> 2/10

Blue Crush [Sorsdonto nyar]

Jo kis kikapcsolodas, jo kis csajokkal es tajakkal. Egy surfos csajrol szol aki meg aakar enyerni egy versenyt, de a felkeszulese alatt egy pasival osszejon es nincs minden erendben a csaladjaval sem :) nagyabol ennyi a story. jovolt, szepvolt, de nemnagy film, de megis kikapcsol.

---> 3/10

Banlieue 13 [Banlieue 13 - A bunos negyed]

Luc Besson-tol sokat vartam es megkaptam. Jo kis akciofilm, bar nemszeretem ezt a mufajt, de kis yamakasi is belekeverve jo 5let volt. Szineszek jok voltak, bar neha elmosolyodtam, de nincs semmi gond ezzel a filmel a maga mufajaba. Zene is nagyon jovolt.

---> 7/10