106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kanál
    hat meg a tobbi ^^
  • AnuluWork #26279
    Ritka szar film volt! Nem is tudom, hogy a "mix" filmek között sikerült-e ennyire szarra valami??? :(
  • Csoder
    Az már egyén, és ízlés kérdése...
    -Bocs, hogy beleszóltam, de jött mint a nemkívánatos hasmenés.-
  • Bandew
    Na én azért nem javaslom egyik tízszeri megnézését sem... :-)
  • CSOCSO
    hat elobb neznem meg 10 szer a date moviet mint 10szer a saw2-t....
  • Kandurex
    X-MEN 3

Ahogy már előttem is leírták, történetre nem a legnagyobb eresztés, viszont kivitelezésbe és néhány helyen hangulatilag ütős cuccá minősült fel :)

10 / 7

Kémek a sasfészekbe

Clint Eastwood stb. régi II. VH -s kémes film, gondolom mindenki ismeri, csak nekem sikerült kissé sokára megnézem. Mai szemmel, megnézve más ma profi műveket , egyes jelenetek nagyon hihetetlennek tűntek, na jó, sok ilyen volt, de tulajdonképpen remekül szórakoztam. A kivitelezés is elég kellemes.

20-25 éve: 10 / 9
    Mai szemmel: 10 / 4
  • Bandew
    Én is 1-est adtam rá. Mégpedig azért, mert EGYÁLTALÁN nem szórakoztatott. Egy nagyon gagyi film ad valamilyen élményt, hisz nevetek rajta, meg mulattat, de ez egyszerűen száraz volt és nagyon erőltetett.
  • CSOCSO
    date moviet en is meglestem.. hat. neha rohogtem neha nem... kozepes.. 5/10 es ( hogy tudtok 1 est adni erre a filmre??? ti meg nem lattatok IGAZAN szar filmet...)

amugy az a szoke csaj nagyon baba volt:D nem stilusom de jol nezett ki a filmben.. azok a szemek:D:D jajj... es milyen hangja volt mar az asztalnal mikor enekeltek??? juuuuuj!!!

amugy kivancsi vagyok mikor szakadnak mar le errol akibaszott unalmas szarfos fingasos poenrol... haverom mindig vegigrohogi az ilyen reszeket.. en az egyik hangon elmosolyodtam ami feletteb elethu volt de ennyi... meg a jacko vicc... farasztoooooooooooo..... es ugyan ebben a filmben a vegen a csaj feka apja meg azert meg ugy tancizik mint jacko:D ami mar kevesbe tunik szamomra fikazasnak.. inkabb valamifele tisztelet annak amit teremtett.. nah mindegy ne menjunk bele
  • nxfn
    Prison Break S01 meglehetősen kellemetes.
  • Sil3nt
    Date Movie [Csajozos film]

khmm-khmm...nemtudtam mivel allok szembe. Azt hittem kellemes, kikapcsolos vigjatek lesz, de NEM :). Filmeket parodizal ki tobbetkozott: Hitch, Apadra utok, Napoleon Dynimate, Pimp my ride, Dumb and Dumber, Didge Ball, Star Wars, Nagy O [musor], Mr and Mrs Smith, Micsoda no, Mi kell a nonek, LOTR, Kill Bill, King Kong, American Pie, Wedding Crasher etc...nemvolt humoros, sot...

---> 1/10

You Got Served [Utcai tanc]
    story nulla, zene kituno, tanc kituno, feelinget nem adott nekem, lehet, hogy az en hibam. Meg egykis negativum, hogy masfel oraig CSAK negerek nagy pofazasait latja az ember ami mar azert unalmas...

---> 5/10

X-Men: The Last Stand [X-Men 3]

Lattam az elso kettot es szerintem, hogy 3. resz jo lett. Igaz csak a latvanyra mentek, de ezt ok is joltudtak es beletettek egy rahedli szoveget, nemelyik egesz ertelmetlen volt. Nem vagy nagy X-Men fan igy tetszett, de eleg is volt.

---> 7/10
  • Blasta
    A foci VB-t az RTL KLUB és az RTL SPORTKLUB közvetíti.
  • Mentol
    Inkább itt kérdezem, hátha van valakinek pontos infoja (az autós topikban ez OFF):

- A MonteCarlo Rally-t vajon közvetítik valamelyik TVadón?
    - A fociVB meccseket vajon lehet majd látni a nagyobb kereskedelmi adókon?
  • qper
    Da Vinci kód

Egyszerűen untam magam rajta az elejétől a végéig. Még azt sem lehet pozitívumként elmondani róla hogy csak rövid ideig -mondjuk kilencven percig - unatkozik az ember, mert baromi hosszú.

Nem vagyok egy szélsőséges ítélkező, de erre a filmre mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül adok 2/10-et.

Roppant unalmas, na.
  • Mr Csé
    ték
  • Blasta
    A Da Vinci kód
    ----------------
    5/10

Semmi extra, többet vártam (volna, ha nem olvasom el a netes kritikákat).
    Elaludtam rajta egy pillanatra a moziban.
    Kiszámítható nagyon.
    És nem is lehet a szereplőket teljességgel szeretni vagy utálni, egyik se állt olyan közel hozzám.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Volt pár rész ami kiakasztott, pl. a fekete-fehér visszautalás a repülőről való szökésnél, ennyire ne nézzenek már idiótának, el tudtam képzelni anélkül is, hogyan kerültek az autóba, ehhh....

• I.C.ram
    ja bocsi nem ide.
  • I.C.ram
    De mégis!

70nel jön isountról.
  • I.C.ram
    köfi
  • EmThor
    ahhoz képest, hogy amatőrök munkája, méltó alkotás valahol, főleg a többi Lovecraft feldolgozással kapcsolatban (legutóbb ugye a masters of horror sorozat talán 3. részében dolgozták fel az álmok a boszorkányházban c. novellát, több kevesebb sikerrel)
  • PetruZ
    Itt egy jó kritika róla.
  • Gabe18
    Hát igen,érdekes próbálkozás.Nekem is pozitiv a véleményem,de egy "átlag" néző 2005-ben már nem hiszem hogy erre vágyna.Inkább aki kedveli Lovecraft írásait,annak ajánlható,mert úgy,főleg a novellát ismerve élvezhető.
  • EmThor
    konkrétan a CoC novellát dolgozza fel, 2005-ös némafilm, fekete fehér, és nagyon jó lett :)
  • I.C.ram
    Láttam IMDBn hogy van egy Call of Cthulhu c. film, és nagyon megörültem, de szomorúan láttma, hogy csak 47 perces, visznt 7.6os az imdbn, ami elég bíztató. Valaki látta már ezt a filmet. Valamelyik konkrét novellát dolgozza fel?
  • I.C.ram
    Hát ez a torrente rohadtul nem érte meg a szenvedést.. messze szarabb mint az előző 2 rész :(
  • CSOCSO
    oksz
  • CSOCSO
    mar mondtam.. ez nem lenyeg... nalam is ( most tettem fel az utobbi ket napban masodszorra a rendszert... az ac3 as filmek 5.1 esek de stereora vannak allitva.. semmit nem jelent.. siman szol stereoban... semmi akadasnak nem kene lennie.. amit leirtam kovesd vegig. ha ez igy nem jo akkor vegyel ertelmes hangkarit.. a hangszorok szama nem lenyeg...
  • schrank
    és mi van a torrente 3 -ban humvee vagy pinzgauer
  • Gabe18
    [spoiler] Na de azt vedd figyelembe hogy az orosz csávó nem csak egyszerű terrorista volt,hanem igencsak fanatikus is.Ezt már az évad elején is láthattuk,hiszan már akkor közölte hogy ha nem tudja oroszországba vinni a cuccot,akkor az amerikaiak fognak bűnhődni.Ez neki fontossabb volt mint hogy meneküljön. [spoiler]
  • Gabe18
    Ha láttad a 4. évad végét,akkor szvsz várható volt hogy a Kinaiak még bekavarnak,mivel az 5. évad nem erről szólt,szerintem teljessen adta magát ez a befejezés.Bár az eddigi évadok mindig lezáródtak,most függőben maradt a dolog (legalábbis Jack részéről),ezt esetleg fel lehet róni hibának.
  • I.C.ram
    Te inkább hagyj engem békén...
  • I.C.ram
    Közben már megoldottam. AC3nál bekapcsoltam, hogy prefer other codec, és így már teljesen jó volt a hang. Szóval az AC3 kevert be.
  • schrank
    most mi van van már szinkronos torrente3 vagy csak a z effektek miatt aggódsz
  • I.C.ram
    Nekem az a bajom, hogy a film 5.1es, de a hangrendszerem 2.0ás, és a film nem fogja fel, hogy nincs 5.1em ezért ami a centerből jönne mondjuk az nálam tök néma, vagy baromi halk. Csak az hangos, ami amúgy is a left vagy a right csatornán jönne. Többi mind baromi halk, vagy néma. Szóval arra kéne rábírnom, hogy minden hangot osszon el a left vagy a rightra, vagy ha minden kötél szakad, akkor leglaább mono legyen.
  • CSOCSO
    vobsub nevu progi kell es ha ugyan az a neve a feliratnak mint a filmnek akkor mplayer alatt is megnyitja a feliratot...

amugy nemtom mirol beszelsz... nem ertem miert lenne szar a hang ha ac3 as a film de csak stereora lenne allitva.. gondolom valamit rosszul allitasz be..
    nekem is stereora volt allitva es csak utanna tettem at hogy azert megis mar 5.1 ben szoljon ha lehet.
    szal.. bsplayert zard le teljesen

vezerlopult.. nyisd meg az ac3 at..

main nyuszifulon legyen beallitva a stereo es PCM 16 bit
    normalize ne legyen bejelolve de a tobbi maradhat ugy ahogy van ( nalam be van jellolve minden mas)

mixer nyuszifulon a GAIN-t rakd 15 re
    auto gain ne legyen bejelolve de minden mas igen es speakersnek stereon kell lennie
    System nyuszifulon
    minden nullan alatta minden bejelolve es bal oldalt prefer ac3 filter es direct sound

ennyi ha igy szar akkor vegyel masik hangkarit:)
  • schrank
    most néztem meg a szigetet kb 2/3-ig a rövid vélemény a topikjában
  • I.C.ram
    BSplayerben nem lehet ezt valahogy megoldani? Mert MEdia playerben nem tudom, hogy lehet feliratot alá rakni.
  • [Jakuza]
    Pl Media Player Classic beallitasanal van olyan az View>Options>Audio Decodersben, hogy milyen kimenetbe dekodolja a hangot.
    Ott beallitod stereora es jonak kell utana lennie.
    De akar az Audio Switcherben azt is betudod allitani, hogy melyik csatornat melyik hangszoron tegye hallhatova a lejatszo.
  • I.C.ram
    Kéne egy sürgős segítség! Légyszíves!

Szóval kiderült, hogy a torrente 3 azért szar, mert 5.1es film, és nekem csak 2.0ás "rendszerem" van. Hogy lehet egy filmből sima szterót csinálni? AC3 codecem van. Próbáltam állítgatni az outputot, de igazából, csak csók a szarnak, mert hiába lesz kicsit nézhetőbb, viszont sűrübben ugrál a hang.
  • wesker24
    Tegnap este Pro 7 Species II - Lény 2
  • Sephi
    24 sez 5

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De jolmegvertek Jack-et a vegen hallod. Es aze az naon kiakaszto vala ahogy elvittek hajoval. Azert kivancsi vok miru fog szolni a 6-os evad.