1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    date moviet en is meglestem.. hat. neha rohogtem neha nem... kozepes.. 5/10 es ( hogy tudtok 1 est adni erre a filmre??? ti meg nem lattatok IGAZAN szar filmet...)

amugy az a szoke csaj nagyon baba volt:D nem stilusom de jol nezett ki a filmben.. azok a szemek:D:D jajj... es milyen hangja volt mar az asztalnal mikor enekeltek??? juuuuuj!!!

amugy kivancsi vagyok mikor szakadnak mar le errol akibaszott unalmas szarfos fingasos poenrol... haverom mindig vegigrohogi az ilyen reszeket.. en az egyik hangon elmosolyodtam ami feletteb elethu volt de ennyi... meg a jacko vicc... farasztoooooooooooo..... es ugyan ebben a filmben a vegen a csaj feka apja meg azert meg ugy tancizik mint jacko:D ami mar kevesbe tunik szamomra fikazasnak.. inkabb valamifele tisztelet annak amit teremtett.. nah mindegy ne menjunk bele