1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sil3nt
    Date Movie [Csajozos film]

khmm-khmm...nemtudtam mivel allok szembe. Azt hittem kellemes, kikapcsolos vigjatek lesz, de NEM :). Filmeket parodizal ki tobbetkozott: Hitch, Apadra utok, Napoleon Dynimate, Pimp my ride, Dumb and Dumber, Didge Ball, Star Wars, Nagy O [musor], Mr and Mrs Smith, Micsoda no, Mi kell a nonek, LOTR, Kill Bill, King Kong, American Pie, Wedding Crasher etc...nemvolt humoros, sot...

---> 1/10

You Got Served [Utcai tanc]
    story nulla, zene kituno, tanc kituno, feelinget nem adott nekem, lehet, hogy az en hibam. Meg egykis negativum, hogy masfel oraig CSAK negerek nagy pofazasait latja az ember ami mar azert unalmas...

---> 5/10

X-Men: The Last Stand [X-Men 3]

Lattam az elso kettot es szerintem, hogy 3. resz jo lett. Igaz csak a latvanyra mentek, de ezt ok is joltudtak es beletettek egy rahedli szoveget, nemelyik egesz ertelmetlen volt. Nem vagy nagy X-Men fan igy tetszett, de eleg is volt.

---> 7/10