106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mondjuk az eredeti hang sem egy leányálom...
-
Ez az Oldboy szinkron förtelem... -
LOÁL
-
Forton #26437 Aki látta a Kardhal-t: Nem tudjátok, hogy mi annak a számnak a címe, ami akkor megy, amikor Stanley csinálja a hidrát? Valami ilyet énekel benne a csaj: Let's go to music! -
25th Hour érdekesnek induló sztori, de összességében nekem unalmas volt. 5.4/10
Oldboy mitmondjak... nem szoktam sűrűn keleti filmeket nézni, de ez nagyonjó. zenék végig zseniálisak. 8.6/10 -
Nem tom', szerintem csak véletlen találat. Majd legközelebb jobban figyelek...
-
Running Scared 8/10 -
Utopisztkus! -
"Ugylatszik egyezik az izlesunk! Csak igy tovabb!"
Ez milyen már?
-
Kiképzés 8/10 -
Akkor jobban figyelj, mert nagyon nem egyezik. :D -
Utobbi idoben naon odafigyelek hogy neked mi a velemenyed. Ugylatszik egyezik az izlesunk! Csak igy tovabb!
-
Arzén és levendula(1944 port.hu )
Nos sajnálom hogy csak véletlenül bukkantam erre a filmre, nagyon kellemes volt. Tipikusan az a szórakoztató film, ami örökérvényű, és amit bármikor megnézve, mindig fedezhet fel benne új poénokat az ember. Tele aranyos fordulatokkal, könnyed, humoros. Magával ragadó az egész történet, bár néhol kicsit színpadias, ami nyílvánvalóan adódik a film hatvan évvel ezelőtti keletkezéséből is, de ez abszolute nem zavaró. Végig, folyamatosan fentartja a figyelmet, a poénokat, a fordulatokat, úgy hogy a végére sem fárad bele az ember, sőt!
Kultúrált, nem a mai divat gagyi, "káromkodjuk tele" és "idióta fejeket vágjunk" majd nevetnek rajta kategória..
Mindenkinek ajánlom, ha valaki más forrásból látta, nem a tévéből az jelezze már. kösz
Értékelés 10/10 -
16 Blocks (2006, http://imdb.com/title/tt0450232/)
Richard Donner és Bruce Willis. Két név, amelynek hallatán tódulni kellene az igényesebb akciófilmek kedvelőinek a mozikba. Ez a film mégsem lett nagy siker, sőt, pénzügyileg bukta lett, és a kritikák sem áradoztak róla. Én sem fogok túlzottan... bár egyáltalán nem rossz film. Csupán iparosmunka, a jobbik fajtából. Ahogy a profi színészek (egyet leszámítva) és a profi rendező két kávé közben lezavarja, rutinból.
Minden adott: lecsúszott, piás, sánta, vén zsaru, akire a legócskább feladatokat bízzák - kipipálva. Egy egyszerű feladat: elkísérni egy jelentéktelen rabot a törvényszékre vallomást tenni - kipipálva. Tizenhat háztömb a távolság, több, mint két óra áll rendelkezésükre, ugyan mi baj történhetne? Eegen, azért nem ilyen egyszerű a helyzet: valaki baromira meg akar szabadulni a tanútól - kipipálva. És innentől kezdve két óra rohanás, kergetőzés, túszejtés, autós üldözés következik - kipipálva. Itt-ott legyen pár csavar is - kipipálva. Akkor mi a baj? A film valahogy mégsem áll össze. És még csak nem is Mos Def-fel (ő játssza a rabot) van a baj. Az előzetes kritikák alapján tőle rosszabbra számítottam, de tkp. hozza azt, amit elvárnak tőle: nagydumás feka, kisstílű bűnöző, egy jelentéktelen valaki, aki belecsöppen valami komoly dologba, amiért néhány rendőr ölni is hajlandó. Ráadásul nem is ő a "kötelező" mókás pali, ilyen ugyanis nincs a filmben.
Ahogy mondtam: a film profi rutinmunka, profiktól, akiknek ez a szakmája. De sajnos semmi több, semmi plusz nincs benne.
Értékelés: 7/10
-
Sahara
egyszernézős popcornmovie. 5/10 -
Jhon Balu #26425 a halál alagutján-most fogom nézni jónak igérkezik.majd írok róla ha vége lessz. -
Film dráma és annak nagyon is jó.:) -
Nekem arról a filmről kávé reklám jut eszembe, bár, lehet, hogy az day watch volt?
-
Jah egyebkent a Night Watch filmrol :
Remek volt! elso 40 perc utan bele is aludtam :D
Bahh... majd megprobalom ujra. -
Pink Panther
hat erdekes volt:) nem volt egy nagy cucc de azert elvezheto.. -
Jhon Balu #26420 nézd meg nagyon megéri... -
:DDD -
React #26418 Jaja nekem is :DD
[nem látta
]
-
Ja nekem is teccet :D -
Jajaja, szír volt nagyon, nekem is tetszett!
-
Ja szerintem is jó film!!!
-
Jhon Balu #26414 nemtudom ki hogyvan vele nekem akkor is bejön. -
annyira nem kiru ez a film... -
Jhon Balu #26412 sziasztok!
most néztem meg ezt a filmet nagyon kiru volt!
-
A régi környék
Nem értem miért mondja mindenki, hogy milyen jó film. Imdb-n is 8.0/10 (43,922 votes)kapott. Szerintem egy kicsit közepes alatti romantikus? film. Nagyon lassan indul be, semmi pörgés nincs benne. Van viszont 1-2 jó zene alatta, meg egy jó színésznő. 5/10 -
Tiszta béjváccs volt... :) -
Jessica Biel is elég kommersz csaj szvsz :P Hörcsög pofa... viszont a cickók rendben vannak :D -
A texasi láncfűrészes
Hát ha valamiért emlékezetes ez a film, akkor az a főszereplő csaj miatt van. :)
Nagyon-nagyon felejtős múvi. Az eredeti filmet nem láttam, de azt hiszem ezek után nem is fogom.
4,5/10, a főszereplő casj miatt, különben 4-es.
Közben most nézem, hogy lesz folytatása. Hát egészségére, aki megnézi. -
React #26407 Én is ezen a véleményen vagyok, és én a szereplőknek se Tom Hanks-t és Audrey Tatou-t (remélem így kell leírni:D) választottam volna, nekem ők nem illettek be, valahogy nem ilyennek képzeltem el a könyben :/ -
The Da Vinci Code
Kezdenem azzal, hogy olvastam a konyvet es jonak talaltam azt. Olvastam, hogy divat lehordani ezt a filmet? Miert lenne ez divat? Szemely szerint engem nem varazsolt el a film, es kifejezetten unalmasnak talaltam a nagy reszet. Nem, nem moziba neztem meg, de ez nem egy olyan film, amin az ubersoundsystem es kepminoseg szamit. Tom Hanks-tol is tobbet vartam volna [legnagyobb gazsit kapta a mozi tortenetebe ezert, ha jol hallottam] es engem kifejezetten idegesitett a f.szereplo csaj is. Jean Reno szerintem nagyon nem illett oda, valahogy nem ereztem, hogy ez az o szerepe lenne. Egyszo mint szaz, csalodtam a konyv utan a filmben, legbelul azt hittem, hogy viszonlyag jo adaptacio lesz, de kozel nemlett az.
---> 3/10
U.I: Szigoruan szemelyes velemeny, nem kell tamadni!:) -
Köszi az infókat most már ezeket is tudom. Amúgy szerintem érezhető is mondjuk a második részen hogy több pénz van mögötte és ezáltal valamelyest talán jobbra sikerült bár én nem vagyok egy szakértő ez csak a saját véleményem, de ha ez a javuló tendencia a 3. részben fog kiteljesedni akkor egy jó kis folytatásnak nézünk elébe. -
lol :D Tv2n megy most egy film, amire ki van írva, hogy premier (93-as), és már vagy 2x láttam tvben :D -
Igen, jövőre várható a befejezés. Eredetileg is trilógia, oroszhonban könyvben már rég megjelent.
Egyébként tőlünk éppen kicsivel keletre nagy biznisz a filmezés, évente 100-150 kifejezetten komoly költségvetésű (értsd: Hollywood-ban kb. a 40-80 millás kategória, de ezt a ruszkik kb. tizedannyiból kihozzák :) ) film készül, melyekből csak morzsák jutnak el nyugatra (és ilyen szempontból mi is oda tartozunk :) ). És itt nem a korábbi "cucilista" filmgyártásra kell gondolni, hanem főleg B-stílusú akció- és kalandfilmekre. Párat láttam: bár nem volt egyik sem kiemelkedő, és jórészt a nyugati stílust másolják, egyszerűen látszott rajtuk, hogy vastagon volt lé mögöttük, és jó színészeik vannak.
A Night Watch teljesen orosz gyártmány, igazából nem is nagyon szánták a nyugatra, csakhogy underground körökben elég sikeres lett (kicsit a p2p-nek is köszönhetően ;) ) - no meg otthon nem hozta vissza az árát -, úgyhogy a folytatásokba beszálltak az amcsik is. A Day Watch részben, a befejező pedig már teljes egészében Fox biznisz lett. Az első rész költségvetése alig 5 milla volt (ha jól tudom), odahaza megbukott (másfél milla bevétel), de a külföldi vetítésekből majdnem 33 milla jött be.
-
Nekem tetszett mind a 2, de azért ne számítsatok 10/10-es filmekre, a Day Watch valamivel jobbra sikerült szerintem, amúgy meg ha minden igaz akkor jövőre jön a ?trilógia? (vagy mifene) befejező része Dusk Watch címmel, de erre nem tenném rá az életem. -
Na ma nezzuk meg a Night & Day Watch filmeket. Naon ajanlottak remelem nem csalodunk!