106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem. Mikor mindenki úgy beszél mint a buzik, meg úgy öltözködik :D
A telcsi miatt :D -
jo volt de 10/10 nek nem.. szvsz -
silent hill spoiler:
gondolom nem tudta hogy az van ami... gondolom gramra nem erzi hogy van e meg tolteny vagy nincs.. amugymeg azt is hagyjuk mar hogy tudnia kene hogy mennyivan hatra... nemhiszem hogy ilyenekre lenne ereje lelkileg.
a veget erted? mer en nem -
??? mikor ak utya elmenekul mert buzernyak? minek ajanlod? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki elárulná, hogy a Silent Hillben mi értelme volt annak, hogy a rendőrcsaj megölette magát? (az üres fegyverrel sokáig sakkban tarthatta volna a többit, erre meghúzza a ravaszt és hagyja magát cafatokra verni...)
-
Jhon Balu #27392 Börnyakuak cimü katonás film nagyon ütős volt. 10\10 -
CSOCSO ajánlom figyelmedbe a szinkronos South Park is Gay epizódot :D -
amdrula #27390 Tegnap néztem meg a "The Sentinel" c. filmet.
Nekem nagyon bejött, remek színészek, aránylag jó sztori. Kiefer mondja benne, hogy "Damn it!", szal jó volt ;) -
Valójában egy sokkal régebbi film feldolgozása. :-)
De valóban nagyon jó a Cronenberg féle! -
Lipi1980 #27388 Tegnap este néztem meg a Légy 1. és 2. részét! Eddig még nem láttam, és annak ellenére hogy 20 és 17 éves filmek, nagyon tetszettek!
A történet alapötlete nagyon jó! 10/10
A látvány effektek (amit 1986-ban meg tudtak valósítani) 9/10!
A két főszereplő játéka is nagyon jó! 9/10! Ritkán látni Jeff Goldblumot manapság jó filmben. Nekem emlékezeteset utoljára a Jurassic Parkban alakított.
A sorozatok folytathatósága (második rész effektus..) 9/10!
Összességében 9/10!!! Azt hiszem a horror műfajban ez is alapműnek tekinthető, legalábbis énszerintem...
-
mad max 1 újra:) sztem ez egy király film ngayon teccet 10/10 -
ja es ugyanolyan hazitelcsink van mint a csaladnak:D -
Silent Hill
hat szerintem a resinel ertelmesebb volt.
szvsz egyik legnormalisabb jatekadaptacio volt!
csak a legveget nem ertem....:( -
Csak hozzá kell szokni. -
New World
szep film volt bar neha vontatottnak ereztem es volt par jelenet amit nem ertettem. Igaz almos voltam de pl a harcos reszt nem ertettem.. ott vagy 3 szor estek egymasnak 3 fele modon vagy mittom en mi volt mar.. nem is igazan ertettem.
mindegy szep volt jo volt de nem tudom igazan pontozni mert az egyik fele a filmnek nagyon tetszett a masik meg nem. -
jefferson83 #27382 Egyetértek. Az elsőt nem ismerem, de a második egynél többször nem hiszem, hogy élvezném. -
akkor ilyen alapon írhatta volna a Guinea Pig I -et is...
na mindegy... -
Márminthogy ezeket te képes voltál ennyiszer megnézni?
Bár az elsőről nincs fogalmam, a másodikért részvétem... Nekem egyszer is elég volt egy életre :-) -
A Fehér csóka
14× 2 hónap alatt
Ali' G
6× 2 hónap alatt -
nekem par csepp sos viz megy a szemembe es mar fel szemmel uszkalom mert ugy csip.
mondjuk lehet hogy sos viz es sos viz kozott is sok kulonbseg van -
Hoz_Hun #27377 Hát kezdek. De nekem az Audition szintű komolyság kell a filmben. -
Miike-fan leszel? Merakkor mi rokonértelműek vagyunk.
-
Hoz_Hun #27375 Audition
---------
Egy újabb Takashi Miike film. Ennél tudtam, hogy ő rendezte, de a sztori miatt érdekelt. Ezuttal kellemessen csalódtam, mert nincs benne agyatlan mészárlás. Kitűnő rendezés, jó színészi játék, érdekfeszítő történet. 8/10 simán. természetessen a kínzás ebből se maradhat el, de a csaj olyan aranyossan kínoz, hogy egészen egyedi hangulata van. Amilyen kedvessen elmagyarázza, mit és miért fog csinálni, hát paff voltam. Szóval ez egy jó film, mit is tudnék még ehhez hozzáfűzni... ja megvan... kiri-kiri-kiriii....
u.i.: az a jelent mikor a csajt felhívja telefonon a faszi, az a helyszín, környezet, megvilágítás és a groteszk szög ahogy a csaj a földön ül egészen hátborzongató (nem is beszélve a háttérről). Erre rájön azaz enyhe szélsüvítéses hang, ami a teljes elhagyatottság érzetet kelti az emberben... hát ez emeli ki képi megjelenítés általános posványából a jó rendezőt. Nekem rögtön a Ringu jutott eszembe. Én valahogy ílyennek képzeltem volna el Sadakot az életben. Az a jelenet a mintapéldája, hogy lehet egy bájos, kedves lányt félelmet keltően megjeleníteni. -
Semmi extra. Nem is értem miért tartják durvának a tengerben nyitott szemmel úszást.
-
tengervízben nyitott szemmel?? na kíváncsi lennék mennyit látsz utána.... -
Én simán szoktam úgy úszkálni. -
Hoz_Hun #27371 Jaja, ahogy Csocso mondta, a kínzások révén van a párhuzam. Eli Roth barátunknak van még mit tanulnia Takashi Miiketól. De ezt valószínűleg maga is tudja, hisz nem véletlenül szerepel a Hostel-ban maga Takashi Miike (ő az a japán úriember, aki kijön az épületből mikor a srác bemegy a csajjal, még pár szót is váltanak). -
Poseidon
an nyira nem is volt gaz.
Bar en nem adnek ra 6 pontnal tobbet de a csajos resz ( marmint anyam meg baratnom ) romma izgultak magukat.
6 ost is max azert adnek ra mert faszanyosak voltak a diszletek.
amugy egesz nezheto film volt az ilyen alap bakikat felreteve amit csak ugy tudunk elfogadni hogy: "jo..ez vegulis csak egy film"
de azert meglesnem ahogy uszkalnak nyitott szemmel a sos vizben.. -
ugy hogy mindketto veres film.
az egyikben ez a sztori a masikban az.. minkdettoben brutalitas mindenhol. de neki az ichi brutalisabb volt.. mit nem lehet ezen erteni? -
refresh, enter, stb. -
egy ilyen sárga béka van a plakáton?
nem mondom, egyedi... :DDDD -
hogy jön ehhez a remek filmhez a Hostel? 
ennyi erővel a Szeleburdi vakációt is írhattad volna... -
APT - Apartman
dél-koreai szellemes ijesztgető horror. imádom. minimum 8/10-ről indulnak ezek a filmek nálam :) hát ez "csak" 8/10 lett végül, de a megszokott ijesztgetős elemeket jól ötvözi, lassan durvul befele, és még kis újdonságot is mutat!
tessék rögtön megnézni, de mondom elfogult vagyok :D
PLAKÁT LINK -
Hoz_Hun #27364 Ichi the Killer
---------------
Hát ez egy beteg film. Komolyan. Hostel ehez képest gyerekfilm.
Véres, kegyetlen, brutális. A történet, hát izé-bizé... na de hogy valami pozitívumot is mondjak; egy szó: Kakihara (azaz Asano Tadanobu). Az egy nagyon eltalált karakter a szétvágot szájával, benne a kapcsokkal. Maga a figura is egyedi.
Valószínüleg azért csalódtam a filmben, mert abszolút nem erre számítottam, de ez az én hibám, mert nem néztem meg ki is rendezte (Takashi Miike). -
dehogynem :) -
miért nem lehet ilyenkor berakni logoutot linkbe?
-
miért nem lehet ilyenkor berakni logoutot linkbe?
-
jefferson83 #27360 Én marha végignéztem :) Természetesen 10/10 -
Már igazából annyira nem fontos, mert akkor lett volna sürgős. :( Amúgy az "An American Haunting" és a "Brick"-hez kellett volna, meg a Slighterhöz. -
ISTI042 #27358 valaki tudna segitenn iabban hogy honnan tudnek letolteni ingyen avi filmeket?