1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Hoz_Hun
    Audition
    ---------
    Egy újabb Takashi Miike film. Ennél tudtam, hogy ő rendezte, de a sztori miatt érdekelt. Ezuttal kellemessen csalódtam, mert nincs benne agyatlan mészárlás. Kitűnő rendezés, jó színészi játék, érdekfeszítő történet. 8/10 simán. természetessen a kínzás ebből se maradhat el, de a csaj olyan aranyossan kínoz, hogy egészen egyedi hangulata van. Amilyen kedvessen elmagyarázza, mit és miért fog csinálni, hát paff voltam. Szóval ez egy jó film, mit is tudnék még ehhez hozzáfűzni... ja megvan... kiri-kiri-kiriii....

u.i.: az a jelent mikor a csajt felhívja telefonon a faszi, az a helyszín, környezet, megvilágítás és a groteszk szög ahogy a csaj a földön ül egészen hátborzongató (nem is beszélve a háttérről). Erre rájön azaz enyhe szélsüvítéses hang, ami a teljes elhagyatottság érzetet kelti az emberben... hát ez emeli ki képi megjelenítés általános posványából a jó rendezőt. Nekem rögtön a Ringu jutott eszembe. Én valahogy ílyennek képzeltem volna el Sadakot az életben. Az a jelenet a mintapéldája, hogy lehet egy bájos, kedves lányt félelmet keltően megjeleníteni.