106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
jefferson83 #27480 Nem hangzik rosszul. -
Jhon Balu #27479 ezt a fimet néztem film cím-nagyon bejött mert szeretem a háborus filmeket.ráadásul igaz történetre épül. -
jefferson83 #27478 Nem láttam a dok.filmet, de nehogy azt mond egészséges a gyorskajálda mert még elhiszem. [nem eszik ilyesmit, csak házit] -
Én láttam a filmet és mégis járok időnként gyorséttermekbe.
A filmben eléggé túlzásokba estek... -
Téged aztán keményen meg lehet vezetni barátom. -
Lipi1980 #27475 Este néztem meg a Super Size Me c. dok filmet!
A dokumentum film kategóriában 10/10!!!!
Eddig sem nagyon jártam a Donald ceremónia-mester (hehehe) láncába, de ezekután még annyira sem fogok!
A McDonalds esete tipikus példa arrra, hogy hogyan lehet a szart is eladni (csak szépen kell becsomagolni), és a gyerekeket megcélozni a reklámokkal!
Mindenkinek javaslom, hogy nézze meg, mert nagyon tanulságos!
Szerintem 10 emberből (aki megnézi) 9 biztos elgondolkodik rajta, hogy ezek után még nagyobb ívben elkerülje a gyorséttermek környékét! -
inkább ezt hesszeld, én sírtam rajta
-
jefferson83 #27473 Angyalok háborúja 1.-2.-3. rész 7,5/10 Tetszett :) -
bab'aziz- a sivatag hercege 5*
karib tenger meg ilyenek pfff... :) -
luckyboi #27471 Mégse a Ghost Dog-ot néztem... A Taxisofőr jobb választásnak tűnt és tényleg!
Belenéztem volna azért egy ilyen veterán katona agyába, milyen "élményekkel" gazdagodott Vietnám során. Asziszem én magam is mély depresszióba estem ahogy zajlottak az események és ahogy DeNiro kattant befele. Ilyen egy magábafordult dühös embert nem is tudom h láttam-e valaha. Az a csizmatisztogatás Jééézus! Na meg az a befejezés...hát érdekes,de nem mondok semmit.Látni kell! -
Pauly Shore halott
Igazából Pauly filmjei nálam az "elnézem ha nincs más" kategóriába tartoznak, fiatalabb fejjel valószínűleg halálra röhögném magam a képtelen szituációkon, erőltetett poénokon. Így esti unaloműzésként indultam neki a filmnek, nem sok esélyt adva neki. Nem sokba telt hogy kiderüljön ez nem az a menyétes idiótaság lesz mint a többi filmje és a történet is a menyétbőr levedléséről szól. Saját maga erős kritizálását rendkívül okosan oldotta meg, mármint rendezés közben. Mondjuk lehet hogy ez a vendégsztárok dokumentumfilm szerűs, tévéhíradós riportbőrbe bújtatott megszólalásai miatt van. Nem a legjobb film amit láttam, de egyszerre kiváló volt, sőt talán adok neki még egy estét nemsokára. Pauly azóta nem szerepelt filmben, így nem tudom ez csak a szerep kedvéért volt, vagy valóban megváltozott. Én mindenesetre reménykedem benne...
7.5/10 -
Kaslerka #27469 End Game - Cuba Gooding Jr.
Elnök lelövös, összeesküvés elmélet gyártós.
Jó film, de Cuba még mindig a Férfibecsületben alakította a legnagyobbat! Na az hatalmas film volt. -
luckyboi #27468 Kábé egy hét alatt a következőket néztem:
Újra a Jó Reggelt, Vietnám! kötelező RW fanoknak és akik nem annyira kedvelik azok majd ettől...szinkronhangjáért mínusz egy...Hol voltál Mikó?:) 9/10
A Pingvinek Vándorlása: egyedi hangulatú természetfilm, nővel nézzétek, lesz nagy összebújás...:) eredeti francia szinkronnal a legjobb 8/10
Bőrnyakúak: Jake Gyllenhall jó színész, a film maga drámának könnyű néha, háborúsnak meg 1 kicsit elhamarkodott lenne besorolni ,de van hangulata...8/10
Mi volt még? Ja a Cinema Paradiso!!!! Igazi olasz szentimentalizmus, könnyes lett a szemem tőle!!! 10/10
Ma nézem a Ghost Dog: The Way of The Samurai-t 3adjára. zene: Wu Tang (4 life,niggaa!) Forest Whitaker legjobb filmje,aközül már amiket láttam, mert sok van neki. Angolul jó volt a szöveg, ma szinkronnal nézem, háát kíváncsi vagyok.
Jim Jarmusch rendezte, őt is szeressük: Begninivel a Dawn by Law (ff) c. filmje egy istentelen jó múvi.Ajánlom mkinek!
-
Lucky Number Slevin
8/10
Vegre egy turheto film. -
A karib tenged kalozai mar $401M -nel vannak.... pff :D -
SP
Nzid meg gecije :D -
Nyiri #27464 Jah -
a snakeos filmmel kapcsolatban?? -
Nyiri #27462 Hardwirden is azt irta egy csavo hogy rosszra szamitott de kellemesen csalodott -
De apa... az IMDB aze' nem olyan site hogy hulyen pontoznak agyon egy filmet. 9000+ szavazatnal a 8.3 azert nagyszam... annyira szar megsem lehet ffs. -
Nyiri #27460 Jackson nagyon anyagias szerintem (pedig van zseton). Van egy rakas penze es megis nyavog folyton. A SW3 riportban is mondta, hogy most meg van munkaja de mi lesz kesobb? Nemtom mit rinyal. Ennek fenyeben minden szart elvallal, pedig lehetne igenyesebb is, a korabbi munkait nezve. -
Ja amugy meglestem a Slither-t
ez az a film amit meg a legelejen ugy reklamoztak hogy a The Thing, Exorcism, Alien, Haloween, Remalom az Elm utcaban es stb horror videok mind punciknak valoak... azota mar a pussy-t, sissies-re alakitottak de mind1...
de bezzeg majd ez a film megvaltoztat mindent!!!! Bar mar szinte normalis dolog hogy minden masnap megjeleno filmet az EV FILMJEKENT titulalnak hacsak nem az evszazad filmjekent....
szal adott egy horror... nehol gusztustalan ( egy kicsit), nehol vicces ( hat elegge szerenyen vicces... jo ha volt benne 3 megmosolyogtato mozdulat)
es amiatt a 3 vicc miatt lett ez a horror = comedy horror..
hurra!!
nem mondom hogy rossz.. de annyira jo se.
mas mint a hostel tipusu horror.. vagy a descent. A tortenet nem fog senki osszezavarni a latvany nem rossz.... szal ne varjatok tole sokat.
az imdb-n 6.8 on all... kb ennyit erdemelhet.. -
es az hogy valami 70% 10 pontot ad a filmre az IMDB-n.. nah ez a hab a tortan!!! -
uberszanalom... volt valami musor is ahova meghivtak samuelt... ott is a csako aki vezette a musort szinte rohogott a tenyerebe hogy ezt a faszsagot hogy birta elvallalni?? es komolyan mondom samual boldog volt hogy ebben a fasz filmben szerepelhetett! gondolom nem kis manit kapott erte.. de akkor is.
-
én is pont ma akadtam rá, először azt hittem valaki vicces kedvű volt (Titanic 2 és társai) döbbentem kicsit mikor kiderült h ez valódi film! kötelező darab asszem... főleg az ilyen mélyenszántó monológok után -
hat nemtom.. a bemutato uberszanalom.
-
Das Experiment
Érdekes történet, bár ilyen alapsztoriból szerintem kicsit többet is ki lehetett volna hozni. A rendezés nagyon jó. Az utolsó fél óra "vicces", de a befejezés annyira nem tetszik.
7.5/10
Sen to Chihiro no kamikakushi
Hát, ezt a filmet nagyon fáradtan néztem meg tegnap, lehet amiatt nem tetszett annyira... Az egész környezet, a szereplők, meg a körítés jó szürreális, de a történet nem jött be... Ehhez a filmhez kell megfelelő hangulat is szerintem, úgyhogy én valszeg nagyon rosszkor néztem -.-
Ezért csak 6.5/10 -
jefferson83 #27453 Láttam, az egész film elég sz*r volt, de sok lehetőség nem volt benne, mert igaz törrténetről van szó. -
Látta valaki a Nyilt Tengeren cimű filmet ?? (Open Water)
Na szóval én megnéztem a filmet szerintem jó film volt de a film vége nagyon szar lett !!!

Ezt is azok közé a filmek közé sorolom aminek a lehető legszarabb befejezése volt !!!
-
X man 3 -
Nos ellentbe a negativ kritikakkal amiket hallotam rola nekem igenis bejott. Egyetlen egy dolgot baxtak el szerintem espedig
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Magneto elmozditja a hidat meg totalisan gyonyoru naplepemnte van de par percell kesobb full ejszaka :DD ez aze gaz vaze... -
Mire fel kapot a film 8.3 mat ha annyra szar nem ertem.... o.O -
a film uberszanalom... a gyerek meg lol -
Ez kicsit szanalmas nemde? -
LOOOL:D
THE ANGRY KID OF NY - SNAKES ON A PLANE -
jefferson83 #27446 Megnéztem a Silent Hill nevű alkotást. 8/10-re értékelném. Ha rendesen játszottam volna a játékkal sztem elégedett lennék a filmmel. Játékkal csak futólag ismerkedtem, ki-ki próbáltam, de jó volt látni, hogy egyes karakterek milyen jól visszaköszöntek a vászonról. -
Nekem /fav mindaharom resz...en konyesre rohogom magam mindig :D -
Magyar szinkron is beszteszt :P -
Austin Powers 2
Már láttam párszor, de ez meg az 1 még mindig az egyik no1. idióta film nálam. Imádom! Hihetetlenül eltalált Dr. Evil karaktere és amikor a mini klónjával zongoraestet adnak és rap-elnek, háááát... :DDD -
Most megy valami újabb német szutyok a tv2n. Ilyen undorító karaktert, mint az a manó még nem láttam... Németek tényleg ennyire gyökerek az ifjúsági filmekhez? :/ -
Hajnalcat #27441 Kuckók
Vicces film volt. :D Aranyos a bal oldali gyerek benne. :)