1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • luckyboi
    Kábé egy hét alatt a következőket néztem:

Újra a Jó Reggelt, Vietnám! kötelező RW fanoknak és akik nem annyira kedvelik azok majd ettől...szinkronhangjáért mínusz egy...Hol voltál Mikó?:) 9/10

A Pingvinek Vándorlása: egyedi hangulatú természetfilm, nővel nézzétek, lesz nagy összebújás...:) eredeti francia szinkronnal a legjobb 8/10

Bőrnyakúak: Jake Gyllenhall jó színész, a film maga drámának könnyű néha, háborúsnak meg 1 kicsit elhamarkodott lenne besorolni ,de van hangulata...8/10

Mi volt még? Ja a Cinema Paradiso!!!! Igazi olasz szentimentalizmus, könnyes lett a szemem tőle!!! 10/10

Ma nézem a Ghost Dog: The Way of The Samurai-t 3adjára. zene: Wu Tang (4 life,niggaa!) Forest Whitaker legjobb filmje,aközül már amiket láttam, mert sok van neki. Angolul jó volt a szöveg, ma szinkronnal nézem, háát kíváncsi vagyok.
    Jim Jarmusch rendezte, őt is szeressük: Begninivel a Dawn by Law (ff) c. filmje egy istentelen jó múvi.Ajánlom mkinek!