[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Pauly Shore halott
Igazából Pauly filmjei nálam az "elnézem ha nincs más" kategóriába tartoznak, fiatalabb fejjel valószínűleg halálra röhögném magam a képtelen szituációkon, erőltetett poénokon. Így esti unaloműzésként indultam neki a filmnek, nem sok esélyt adva neki. Nem sokba telt hogy kiderüljön ez nem az a menyétes idiótaság lesz mint a többi filmje és a történet is a menyétbőr levedléséről szól. Saját maga erős kritizálását rendkívül okosan oldotta meg, mármint rendezés közben. Mondjuk lehet hogy ez a vendégsztárok dokumentumfilm szerűs, tévéhíradós riportbőrbe bújtatott megszólalásai miatt van. Nem a legjobb film amit láttam, de egyszerre kiváló volt, sőt talán adok neki még egy estét nemsokára. Pauly azóta nem szerepelt filmben, így nem tudom ez csak a szerep kedvéért volt, vagy valóban megváltozott. Én mindenesetre reménykedem benne...
7.5/10