106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
van Holtak háza 2?? az is Uwe Boll? mert akkor háát..
-
jefferson83 #27956 Holtak háza 2
Jó film is lehetett volna belőle 10/4.
Rumlis vakáció
Ez viszont egy kikapcsolódás volt számomra. Jó kis családi film és még nevetni is lehet rajta néha :) 10/6.5
Na majd kedden jön a Crank, kiváncsian várom. -
Ehhh, writeonly módban vagyok, úgyláccik :D -
"az egyetlen kircsi resz mikor a mokus koffeint iszik."
Kábé ja.
Mellesleg durva, hogy tegnap néztük meg a Pirosszkát, és abban van egy ugyanilyen izgága mókus, akinek a végén KV-t adnak és übergyors lesz...
Ki nyúlt kitől, vagy véletlen??? -
X-men 3
hat szamomra ez a legeslegjobb kepregenyadaptacio.
nem tul gyerekes nem bugyuta. persze lehet hogy nem a legjobb film a vilagon, de nagyon ott van mindegyik resz a szeren.
9/10 a harom reszre osszesen.
ami nem azt jelenti hogy reszenkent 3/10:)
-
Az Overt még ne láttam, de ez a "mókus bekoffeinezve" a Hoodwinkedben(Piroska) is volt.Nem azt láttad? -
Over The Hedge
hat.... ez nagyon gyenge lett.
az egyetlen kircsi resz mikor a mokus koffeint iszik.
Sephi pisztos befuvezve nezte hogy annyit rohogott:D -
Kanál #27950 színvonalas beszélgetés lehetett -.-
sorifront:
Heroes első 5 rész 10/10 -
Ki a faszagyerek?
Szvsz ez is ilyen "vótmá'" kategória, Samuel L. Jackson alakított már jobbat is vígjátékban, lásd Haláli fegyver. 6/10. -
az egyik legnagyobb film a Remény rabjai! -
Azt is ugy hogy megvolt eredetibe es anyam tegnap leszedte a polcrol es aszonta "Jaj de jo ez a film" en meg mondom "Miert jo ez a film?" mire o "Mi vaze nem lattad??" mire en "Nem ha' mert aszitem hulyeseg" erre o "Mostan kapcsolod ki azta a kurva nintendot es nezed meg a filmet vilagos?".
Mi ha' asszony kepes volt ide hivni hogy azis neze meg mert nem latta. -
azt nekem is ajánlották már majd megnézem -
Jahogy csak most? :) -
The Shawshank Redemption -
PFFFUUU. Ez mekkora muvi volt vaze! En nem is tudtam rola ... hihetettlen mekkora elvezet volt vegig nezni. Hat igen... ez is 1994-es muvi :D
Naon teccet! -
Túl nagy elvárással indultam neki.
Attól még nézd meg:) -
Épp most szedtem le!!!:( -
Rém Rom
Nem igazán tetszett a történet :(
Lehetett volna benne több poén és kevesebb idióta faropogás:)
5/10 -
Egy makulátlan elme örök ragyogása
Nagyon nagy film!!!Egyszerűen megunhatatlan akárhányszor meglátom hogy megy a TV-ben mindíg végignézem!!
10/10 -
Kösz!:) -
De abban jó a humor... -
VÁÁÁÁ, A logod RULEZ!!!! -
Crank (2006, imdb)
Chev Chelios, a profi bérgyilkos arra ébred, hogy egy spéci méreggel beinjekciózták, ami lassan leblokkolja a keringését, és egy órán belül megöli. Ellenszer nincs, a méreg biztos halált okoz. Egy orvos barátja szerint csak nagy mennyiségű adrenalin tarthatja életben még egy kis ideig, ezért aztán Chev alaposan felpörgeti a dolgokat...
A film szűk egy és egy negyed óra hosszú, de sztem összesen nincs több kettő perc üresjáratnál, a többiben Chev ámokfutását követhetjük figyelemmel. :) Végig pörög az akció, amire a dinamikus kamerakezelés is rátesz egy lapáttal. Ennek ellenére nem az a kimondott "piffpuff, mindenkit lelövök, mer' úgysincs vesztenivalóm"-stílus. Van benne maffia, kínaiak, extrém helyszínek, extrém helyzetek, szép szőke barátnő, itt-ott kis poén-sziporkák (a papagájon még mindig röhögök, ha eszembe jut :) ), és egy kicsit meglepő befejezés. Adrenalin nem csak vészhelyzetben termelődik, ráadásul az nem is elég neki, így Chev mindent igénybe vesz az orvosi szerektől kezdve az energiaitalokon át a szép szőke barátnő nyílt utcán történő megdugásáig. :)
Simán nézhető, akciófilmnek meg egészen jó.
7/10
-
Bocs hogy ide irok de REALista elfelejtkeztél a versenyről ???
Vagy csak a szombati nap neked sem jó ??? -
Nézd meg a Lánglovagokat!!!Az sokkal jobb film!
-
Ellenben a "Nincs kiút" című film isznyat jó, egyik nagy kedvencem, csak DVD-n nem láttam még sehol.
link -
Nézhető film a lánglovagokról. Nekem semmi extra, de nem rossz film -
Jhon Balu #27931 mit szólsz A Tűzből Nincs Kiút című filmhez,szerintem nagyon jó film volt. -
Hát, mostani szemmel az sem valami túl mély tartalmú mű :DDDDD -
Ja, és nem hittem a szememnek, mikor megláttam az IMDb-n, hogy ki rendezte: Harold Ramis??? Akinek a Szellemirtókat köszönhetjük? Hát hogy süllyedhetett ennyire mélyre ez az ember...? -
My Super Ex-girlfriend
Gyerekek, én ezt két percig bírtam cérnával. Az első jelenet már padlóra küldött. Ez valami borzalmasan ultragagyi vérbaromság, ezer szánalmas szánalomklisével, amik már akkor se voltak viccesek, mikor tökújak voltak. Társasággal kezdtük nézni, aztán szerencsére mennem kellett úgy 20 perc után. Elmeséltettem a végét a többiekkel, és megállapítottam, hogy nem maradtam le semmiről.
A 15. perc után elkezdte verdesni a fizikai fájdalomküszöbömet... Nem néztem ugyan végig, mégis értékelném:
2/10
... mert azért a Félelem.comot mégse múlhatja alul. -
Hát én viszont nagyon nem ajánlom.
Az a film a kommersz, 12egytucat, ötlettelen, hirtelenrémisztgetős, csakis a hangos hangeffektekre építő, KAKI hálivudi filmek mintapéldája. -
Jhon Balu #27926 A Sötétség Leple mindenkinek ajánlom aki szereti a thrillert.Nagyon parás film volt. -
The Simpsons - Simpsonék Londonban
10/10
:) -
Én nemrég néztem végig a komplett sorozatot (mindhárom évadot), plusz az első filmet, úgyhogy egy időre elegem lett belőlük, de mindenképpen megnézem majd ezt is. :)
-
Szuper exnőm
Tipikus hoolywoodi sztori, hoolywoodi poénokkal, és végkifejlettel. Egy-két poénon elmosolyodtam, de amúgy nem vmi nagy szám.
5/10 -
Jackass: The Movie 2
Mindenkinek ajánlom, műfajában verhetetlen :D -
Inquisitor #27921 Thanx. És igen, elég bő így 
Akkor ezt meglesem. Addig meg megnézem a MirrorMask-ot ... -
kicsit off :)
a kémjátszma egyik jelenetét egy utcányira forgatták tőlem mire jó a "nyóckergettó" :D -
Pan's Labyrinth
1944, Spanyolország.A polgárháború véget ért.A hegyek közt rejtőzködő fegyveresek még mindig harcban állnak a fasiszta rezsimmel.Katonai állások alakultak, hogy az Ellenállást felszámolják.Egy ilyen faluba érkezik a 12 éves Ofelia várandós anyjával a kegyetlen, fasiszta Vidal kapitányhoz(Ofelia nevelőapja).A kapitánynak két fő célja:az ellenállókat elpusztítani és bármi áron világra segíteni születendő gyermekét.Eközben Ofelia rátalál egy titkos, elfeledett világra, amelyet mesébe illő lények laknak és hamarosan kiderül, hogy ő ennek a birodalomnak a hercegnője...
Egy mese felnőtteknek Guillermo del Torotól.A mester nevét olyan filmek fémjelzik, mint a Penge 2, Hellboy, Mimic. Most ismét egy fantáziavilágot alkotott, de igen sajátos stílusban.A bemutató képsorok alapján egy Narnia-szerű filmre gondolnánk, ahol a való világ keveredik a mesevilággal, de hamarosan rájövünk ez a film közel sem olyan mézes-mázas, sokkal kontrasztosabb és már a film legelején láthatjuk a tragikus végkifejletet.A kontrasztosság alatt azt értem, hogy sokszor mesébe illő és erősen naturális képsorok váltják egymást.Tehát míg a kapitány az ellenállókkal harcol, addig Ofelia megpróbál visszajutni "birodalmába", amelynek feltétele, hogy különböző feladatokat teljesítsen, melyeket egy faun(a címbéli pán, azaz félig kecske-félig ember) szabott ki számára.Írtam a naturális képsorokról.Nos erre és a kapitány kegyetlenségére példa, amikor szabályosan péppé veri egy szerencsétlen ember arcát egy boros üveggel.Ehhez hasonlót a Visszafordíthatatlan c. filmben láttam, bár ott még ennél is durvább volt a jelenet.
Mondjuk a mesebeli lények sem éppen olyanok, mint aki egy Disney rajzfilmből léptek volna elő.Van benne ellenszenves faun(kecske-szerű lény), hatalmas varangy, gyermek evő szörnyeteg stb, amelyek mind-mind hozzáadnak a történet komor hangulatához.
Ennek ellenére csak javasolni tudom a filmet, azoknak meg főleg akik szeretik a drámát, mert egy csodálatos élménnyel lesznek gazdagabbak.
trailer:
http://www.panslabyrinth.com/
Elég hosszú lett?:DD -
Inquisitor #27918 "Pan's Labyrinth"
Ha van energiád és időd, akkor írhatnál picit hosszabb értékelést, mert most vadászom rá. Attól félek nálunk nem jön mozikba, mert nem egy agyonhypolt, angyonklisézet, pénzelfelpumpált amcsi sz*r, hanem értelmes film.
Ja igen, eléggé felnőt mese, ahogy a kritikusok is állítják vagy simán "csak" komoly a téma? (Polgárháború miatt gondolom azért néhol brutális?)