106876

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
40 éves szűz
5/10-semmi extrát nem nyújtott nekem, többet vártam ennél -
Shaun-ék új agymenése közelg: Hot Fuzz. :)
-
Superman Returns
hat... nem volt egy nagy durranas.. siman elment volna a lois as clark sorozatba... persze latvanyilag annal jobb volt. 6/10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szomorubbat vartam! A csapat egyik fele drukkolt a zupamannak hogy huu elje tul.. mikozben en abba remenykedtem hogy meghal vegre. tok jo volt latni ahogy szenved, mikozben rugdossak, stb... soot meg ez sem volt eleg.. kellett volna valami duuuuurva resz..pl. anyjat megolik vagy mittom en amitol nagyon atmegy morcosba es mondjuk elkezdi rombolni a fel varost vagy valami hasonlo.. szal valami szokatlan. szerintem a gyerek is hulyeseg volt, ugy ahogy van, de mindegy... nomeg ez a matrix, neo/trinity megcsokollak oszt feleledsz (csipkerozsika, valaki?)... szornyu! nah de mindegy.
bar en nem ertek annyira hozza.. tv bol lattam ahogy a jackassek zuhannak a repulovel es ettol odabenn null G lett. Ebben a filmben is volt valami hasonlo.. 1 mp re null g lett utanna tovabb zuhantak UUUBER modon, mire kiszakadt egy ules sor es elore fele "zuhant"... kerdem en.. mikozben uber modon zuhannak lefele.. nem inkabb hatrafele kene mennie mindennek? hiszen egy hullamvasuton is elemelkedik a segged.. a horror toronyban amiben voltam, ott is a zuhanast imitaltak es ott meginkabb elemelkedtem, meg jo hogy le voltam kotve...szal akkor most mivan?:) -
Shinobi
Manga/Anime adaptáció. A látvány lenyűgöző, a harci jelenetek, speciális effektek nagyon szépek. De a történet nagyon vontatott, igazából ezt csak egy többrészes anime -ben lehet csak jól megoldani (mint pl. az eredeti animeben). De ettől függetlenül tetszett...a vontatott lapos story miatt 6/10. -
az a waling life vagy mi az megvan.. beleneztem.. ugy dontottem inkabb kihagyom... -
Mai HáziMozi az HBO-n
Derailed (2005) (Kisiklatva)
Főbb szerepekben: Clive Owen, Jennifer Aniston, Vincent Cassel
2 ember találkozik a vonaton. mintha csak sors hozta volna őket össze... Kérlelhetetlen vágyat éreznek egymás iránt... MIndkettejüknek gyereke van családja... de nem bírnak magukkal... Kapcsolatba kezdenek... 1 hét alatt odáig jutnak, hogy motelbe mennek... Elkövetnek egy hibát... Nem láncolták be a szoba ajtaját és valaki belép...
A játék elkezdődött:)
Jó kis okosfilm ahol a jó elnyeri méltó büntetését:)
6/10-es Jennifer Aniston béna szar szereplése miatt (tudnék pár színésznőt aki ezt a szerepet sokkal jobban el tudta volna játszani) és amiatt, hogy kicsit kiszámítható a film egy bizonyos ponttól. Egyszer nézhető okosfilm.:) -
Te...az a jelenet amikor Vaslab bejon a barba es aszongy "NAgy teso" es kozeledik feleje FPS-ben oszt az oreg ugy el kezdi dobalni mintha vlaami szorny kozeledne... aszitem leesek az agyrol a rohogestol :DDDDD
ZSENIALIS!
Es amikor ott agyon veri oket az elejen a labdavan azt a masik elkezdi azokat a mozdulatokat es megertdi tole ha van aproja... AHAHAHAHAHAA! -
ez jó volt. tényleg! :D naon mese az egész de jó :D
Viszont a vége :) Ehh.. na jöhet a 3. rész! (ő azért tartott ilyen soká a film, mert közben tanulgattam kicsikét néha-néha) -
Karib tenger kalózai 2 vagy mi a szösz.. hát ez eszméletlen. Még csak az elején vagyok mikor probálnak meglépni a benszülöttek álltal lakott szigetről, de már most szétröhögöm az agyam. Szobatársak hogy tudnak mellettem aludni most sem értem :D
szerk.: szegény kutya :DDDD -
Erről nemrég hallottam 1 rokonomtól,de fogalmam sincs róla milyen film lehet. -
Na ja,néhány filmet érdekes címet tudnak adni. :) -
ne legyen akkora az elvárásod, mert a végén még csalódni fogsz
Kösz h szólsz, hétvégén biztosan befizetek a Reneissancera. -
Ezt imádni fogom, az tuti. 
Az Anifest nyitódarabja, a Kamera által homályosan a jövő tudatmódosító szereiről szól, a főszereplő az állam megbízásából drogos barátai után kémkedik, majd a hazugságok és a H anyag hatására a paranoid képzetek labirintusában egyre távolabb kerül a valóságtól. -
"Üsd, vágd, focizzál"

Most komolyan leállhatnának már a kokainnal ezek a marhák.
Mi a tököm bajuk volt a pl. "Shaolin Foci" címmel??? -
szerintem a hosszúságra utal (80-90 perc minimum), mert régen a rajzfilmek leginkább sorozat formában(15-20perc) jelentek meg ill. voltak az ilyen 40-50 perces kerek történetes epizódok -
Nekem nem volt bajom a végével. Úgy értem várható volt, hogy a fickó felbukkan, hogy kinyírja a srácot. -
nem, ez egy egész estés film.
amúgy mit jelent, hogy egész estés? egy csomó disney mesét így reklámoztak régen. -
Mert az eredeti filmben ugye a "rosszfijú nyer", azaz mindenki meghal és ő mint jómunkásember éldegél tovább, igazi gengsztersztori befejezés.
De persze hálivúd itt is el kellett, hogy varja a szálakat...
-
"(a legeslegutolsó jelenet felesleges volt, az eredetiben nem is volt benne). Csak lökte a köcsög dumákat meg jopofizgatott összevissza de sok köze nem volt a történethez."
egyetértek -
amolyan hab a tortára feelingje volt, tökéletes lett volna ha úgy végződik mint az eredeti -
hát,konkrétan volt egy ilyen x-akták rész,lehet azt ajánlgatták? :) -
Miért lett volna felesleges? -
Wahlberg karakterével nekem az volt a bajom hogy gyakorlatilag semmilyn célt nem szolgált a plot szempontjából (a legeslegutolsó jelenet felesleges volt, az eredetiben nem is volt benne). Csak lökte a köcsög dumákat meg jopofizgatott összevissza de sok köze nem volt a történethez.
BTW ezt látta már valaki? -
Nem tom, én csak az első SZPÜ-t láttam és az nem igazán jött be. Így végülis ez egy új film volt számomra és rettenetesen izgalmas volt. Persze egyetértek veled abban, hogy az eredeti megnézése után valószínűleg nem üt akkorát. Nekem tényleg minden helyén volt, nem éreztem gyengének, anyám majdnem gyomorfekélyt kapott az izgalomtól, ez nem vicc. :-)
Persze az is benne lehet a pakloban, hogy én főleg nyugati filmeken nevelkedtem és a keletiek nyelvezete sosem jött be igazán, persze nyitott vagyok feléjük is, csak hát ezt szoktam meg. Meg igazából nem szeretem, hogy az amerikaiak mindent feldolgoznak, de ennél és a Körnél nekem jobban tetszett a feldolgozás. Viszont az Oldboy várhatólag elég nagy gáz lesz majd, így belegondolva a koreaiak filmjei nagyon bejönnek (persze mindig akadnak kivételek). A keletiektől jobban szeretem ha a film valamelyest az ő kultúrájukhoz kötődik (pl Hős vagy Zatoichi) azokat nagyon szeretem, hisz az ő sajátosságuk, de TV-horror vagy beépülés, azok már inkább nyugati ihletettségüek, persze a saját ötletükkel, amit nagyon értékelek, hisz manapság már csak ők tudnak igazán új dolgokat kitalálni. Amerika leragadt a megfilmesítéseknél, "sorozatoknál" és a feldolgozásoknál. Ezekből nagyon kevesen tudnak jó dolgot kihozni. -
Ez kimaradt:
A GSM-es "ki kinek küld infót" részek iszonyat gyengék voltak, az eredeti filmben a feszültség a képernyőre tapasztott, itt meg elintézték a dolgokat 1-1 laza sms-sel, de nem látszott, hogy izgulnának, hogy itt most miről is van szó. Elkapkodták a film igazi savát-borsát... -
Na meglestem a Téglát.
Hát a szigorúan piszkos ügyek MAGASAN übereli, de aki az eredeti filmet nem látta, annak elfogadom, hogy egész jó szórakozás lehet (bár olyan ismerősöm is van, akinek még ígysem jött be).
A kulcsjelenetek az eredeti filmhez képest VÉRGYENGÉK, gondolok itt az első GSM-csatás akcióra, vagy a főkapitány kinyírására, nem is beszélve a végső összetűzésről.
Ezek mind jóval nagyobbat ütöttek a SZig. Piszk. Ügyekben, és a vége is jóval frankóbb annak.
Iparosmunkának jó, de Scorsese-től többet vártam sokkal.
Ja és Wahlberg karaktere piszkosul nem jött be, de erről nem Ő tehet, lényegében jól nyomta (förtelmes frizurával) azt a köcsög zsaru karaktert. De utáltam :D
5/10 (majdnem 6 lett, de csakazérse) -
A Temető Kapui (2006)
Ultragagyi horrorfilm, semmi félelmetes nincsen benne, igazán csak nevetni lehet rajta, mert annyira amatőr az egész film. A vége alapján folytatásban gondolkodhatnak, de remélem ebből a borzadályból nem lesz semmi végül...
1/10 -
Mondjuk ja... :D
-
luckyboi #28378 Házas téma hülyén hangzott volna
-
Tavas téma a tónál???
-
luckyboi #28376 Ez a tavas téma a tónál elég silányka lett. Mondjuk lehet nem kellett volna az első megérzésemre hallgatnom és kitalálni az egész történetet. Szóval egy kicsit túl irreális dolgok voltak. De alapjában véve ez nem sci-fi, hanem romantice. De nem érdemes nagyon keverni a műfajt. Max. Butterfly effect. Az inkább a szkifi irányába mutat, de azért van csöppnyi nyál is benne. Annyi kell.
SPOILER on
Meg az a hepiend, óóóóó, mér nem sad end?
SPOILER off -
Lucky Number Slevin - 9/10
bamm. le vagyok taglózva. lassan indul be, de nagyot üt. nagyon nagyot, és nagyon mókásan. az ember csak kapkodja a fejét ahogy hullanak az emberek, Bruce Willis is zseniális ebben az öreg bérgyilkos szerepben. és még mielőtt vki megkérdezné, nem szokásom (asszem) minden filmre magas pontszámot adni - simán kiválogatom mit nézek meg.
btw, Bruce Willis
A Sakál - 5/10
pár napja láttam tévében, egyszernézősnek jó, az ember nem fogja az életéből elvesztegetett időnek érezni. +1 pont a "mondom hogy félrehord" jelenetért
-
Szerintem inkább mívesre gondolsz. -
egy film címe érdekelne. még régen mondták nekem, hogy nézzem meg, tudom is, hogy akkor nagyon felcsigázott, de elfelejtettem mind a címét, mind pedig, hogy konkrétan miről is szól. asszem talán vmi olyasmi, hogy egy faszi megálmodja mások halálát, aztán egyszer asszem a sajátját, vagy vmi ilyesmi.
szal ha vki ebből bármire is rájött, jelezzen:) -
A Titkos Ablak (Johnny Depp)
Érdekesnek induló történet, ami teljesen kiszámithatónak indul, s a vége felé teljesen más történik, mint amire az ember gondolna. Bár kicsit furcsán oldották meg, de jó volt.
8/10 -
Köszi! -
Aham, persze.
Egészségedre.
-
De még "Üsd, vágd, focizzál!" a címe:P -
bcrics #28368 final destination3 kalap szxr!!!kész röhej -
Austin powers 3 - Aranyszerszám
Nagyon szeretem az másik 2 részét is. Ebben sem csalódtam. Lehet rajta nevetni jócskán 9/10
Final Destination 3
Hát az 1-2 jobb volt szvsz. Halálok jók voltak, de volt benne azért 1-2, ami eléggé rosszul sikerült. 6/10
Kalandférgek
áh ezek nagyon hülyék. már nagyon várom a 2. részét. 8/10
Eltakarítónő
Ez is bejött. vasárnap estére tökéletes volt. kicsit morbid, de belefér. 7/10
Garfield 2
Na ez szar volt. 1/10