1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Superman Returns

hat... nem volt egy nagy durranas.. siman elment volna a lois as clark sorozatba... persze latvanyilag annal jobb volt. 6/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szomorubbat vartam! A csapat egyik fele drukkolt a zupamannak hogy huu elje tul.. mikozben en abba remenykedtem hogy meghal vegre. tok jo volt latni ahogy szenved, mikozben rugdossak, stb... soot meg ez sem volt eleg.. kellett volna valami duuuuurva resz..pl. anyjat megolik vagy mittom en amitol nagyon atmegy morcosba es mondjuk elkezdi rombolni a fel varost vagy valami hasonlo.. szal valami szokatlan. szerintem a gyerek is hulyeseg volt, ugy ahogy van, de mindegy... nomeg ez a matrix, neo/trinity megcsokollak oszt feleledsz (csipkerozsika, valaki?)... szornyu! nah de mindegy.

bar en nem ertek annyira hozza.. tv bol lattam ahogy a jackassek zuhannak a repulovel es ettol odabenn null G lett. Ebben a filmben is volt valami hasonlo.. 1 mp re null g lett utanna tovabb zuhantak UUUBER modon, mire kiszakadt egy ules sor es elore fele "zuhant"... kerdem en.. mikozben uber modon zuhannak lefele.. nem inkabb hatrafele kene mennie mindennek? hiszen egy hullamvasuton is elemelkedik a segged.. a horror toronyban amiben voltam, ott is a zuhanast imitaltak es ott meginkabb elemelkedtem, meg jo hogy le voltam kotve...szal akkor most mivan?:)