1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandew
    Nem tom, én csak az első SZPÜ-t láttam és az nem igazán jött be. Így végülis ez egy új film volt számomra és rettenetesen izgalmas volt. Persze egyetértek veled abban, hogy az eredeti megnézése után valószínűleg nem üt akkorát. Nekem tényleg minden helyén volt, nem éreztem gyengének, anyám majdnem gyomorfekélyt kapott az izgalomtól, ez nem vicc. :-)
    Persze az is benne lehet a pakloban, hogy én főleg nyugati filmeken nevelkedtem és a keletiek nyelvezete sosem jött be igazán, persze nyitott vagyok feléjük is, csak hát ezt szoktam meg. Meg igazából nem szeretem, hogy az amerikaiak mindent feldolgoznak, de ennél és a Körnél nekem jobban tetszett a feldolgozás. Viszont az Oldboy várhatólag elég nagy gáz lesz majd, így belegondolva a koreaiak filmjei nagyon bejönnek (persze mindig akadnak kivételek). A keletiektől jobban szeretem ha a film valamelyest az ő kultúrájukhoz kötődik (pl Hős vagy Zatoichi) azokat nagyon szeretem, hisz az ő sajátosságuk, de TV-horror vagy beépülés, azok már inkább nyugati ihletettségüek, persze a saját ötletükkel, amit nagyon értékelek, hisz manapság már csak ők tudnak igazán új dolgokat kitalálni. Amerika leragadt a megfilmesítéseknél, "sorozatoknál" és a feldolgozásoknál. Ezekből nagyon kevesen tudnak jó dolgot kihozni.