106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • desigo
    lol
    majdnem egyszerre írtuk be

csak nem most jössz a moziból te is?
  • desigo
    Véres Gyémánt

jó kis múvi Leonardóval:)

8/10

Most majd mindig meg fogok győződni a gyémánt eredetiségéről mielőtt megveszem:)
  • shenaz
    Blood Diamond jo volt igaz neha kicsit Hotel Rwanda erzesem volt
    az Ak -val rohangalo es gyilkolaszo 12 eves kissracokon mindig elszornyulkodom de hat az Afrika
  • bcrics
    terminator 3,,fasza
  • Calver
    Shrek 2 az nálam is top, már jópárszor rommá röhögtem magam rajta
    valaki látta innen Monty Python - Az Élet Értelme c. okosságot? na nálam talán az 10/10. ("every sperm is sacred, every sperm is good..." )
  • Sephi
    Night At The Museum -

Igenis kellemes vigjatek. Sot reg nem rohogtem ilyen jol. Fantaziadus es nem is annyira nyalas. Meleg szivvel ajanlom mindenkinek.
  • hellnight
    Batman: Begins

Christopher Nolan és Christian Bale. No comment -_-
  • SASboy
    szerintem is.
  • jefferson83
    Ezek ám az érvek

Vígjátékoknál mindenki kihagyta magyarok közül --> Indul a bakterház. Pár embert ismerek aki kívűlről fújja a szöveget :)
  • jefferson83
    6-os simán van. Bele kell gondolni abba is, hogy gyerekek a célközönség. Egy estés mesének nem is volt olyan borzasztó.
  • Gladiator
    hat, szerintem top 5 vigjatek shrek 1-2, csupasz pisztoly sorozatok, nagy durranas sorozatok, top secret, tanu.
    ezek azok, amiket akarhanyszor megnezem, meg mindig halalra tudom magam rohogni, de ez az ejszaka a muzeumban... otlet meg annyira nem is gaz, de nagyon keveset hoztak ki belole es tele volt hulyeseggel. pl, hogy a taviranyitos kocsi gyorsabban megy, mint a T-rex. Tudom, szobrok elednek fel benne, szal akar ez is megtortenhet, de akkor is. ja, meg hogy taviranyitos kocsit lehet vezetni, meg, hogy egy cowboy, aki eleteben nem latott kocsit elvezeti a havas-jeges uton... fogtam a fejem, de nem a nevetestol.
  • Gladiator
    pont most neztem meg.
    hat, hogy erre miert irtak az SG-n, hogy nem rossz film... Rettenetesen ratyi! 2x kuncogtam rajta, bar most igy belegondolva nem is tudom min, de kb 2x.
    A vegen az a apukam a legjobb fej, es szeretlek es...
    Es megtapsoljak, hogy ejjeli or, es o a kiraly.
    borzalmas

2.5/10
  • Blasta
    Próbálom, de újraolvasni vmiért már nem lehet :D:D:D
  • Loál János #29264
    Olvasd át mégegyszer, vagy 15-ször javítottam. :D
  • Blasta
    Jól szóltál nagy fehér baktérítő! :)
  • Loál János #29262
    Szerintem egy vígjáték pontozása eléggé bajos.
    Én nagyon csípem a ZAZ-trió filmjeit (Airplane, Hot Shots, Top Secret mind-mind óriásiak), Jim Carrey-t, Pythonékat, nagyon kedvelem a magyar klasszikusokat is (Csapd le csacsi!, Roncsfilm), de mégis csak egyetlen vígjátékra adnék 10-est az eddig látottak közül, az pedig a Groundhog Day (Idétlen Időkig).
    A történet nagyon jó ötlet (pedig elsőre hülyén hangzik), perfekt figurák, remek színészek, kiváló poénok, és még el is lehet gondolkozni rajta. A többi film is remek, már csak azért is nagy pontszámot érnek, mert fogalmam sincs hányezerszer láttam őket, pl. a Top Secret akkora baromság, hogy a mai napig szétröhögöm magam rajta, ami igaz a Groundhog Day-re is, csak utóbbi film egyszerűen TÖBB bármelyiknél. Ezért kap 10-est.
  • Blasta
    Ez lemaradt:

Te emlékezni fogsz évek múlva is az "éjszaka a múzeumban" jobb poénjaira???
  • Blasta
    Felesleges és nem is tudom fejből a top 5-öt.
    De az ilyen családi, "bensztíleres" ökörségeket meg sem nézem.
    A lényeg, hogy a MINŐSÉGI humort kedvelem.
    Dynamic ízlésvilága áll a legközlelebb hozzám, de Kmarha is okosságokat írt. Én talán egyedül a Brian életére tudnék 10/10-et adni, de bitos akad még 1-2 olyan "vígjáték" ami megközelíti azt a szinvonalat. Jim Carrey-t nagyon szeretem, de neki is van jópár "marketing" vígjátéka, amik nem túl emlékezetesek. Ace Ventura alap. Üvegtigris is alap. Némely Pixar animációs film is előkelő helyen figyel, pl. Toy Story 2, Szörny Rt, amik olyan poénokkal vannak tele, amiket nem kimondottan gyerekeknek szántak és évekig emlékszem rájuk.
  • Kmarha
    hát igen. Tanu szintén megérdemli. Monty Python egyes müvei is (Holy Grail és a Brien élete). Az Üvegtigrisnél azért vacilálok kicsikét. :P
  • Dynamic
    10/10-es vígjátéknak nekem szinte magyar filmek szerepelnek: A Tanú, Üvegtigris,Tizedes meg a többiek, Isten hozta őrnagy úr stb.
    A külföldiek közül talán csak az Ace Ventura fogott meg anno az újszerű stílusával, hogy rámerjem adni a 10/10-et.No meg persze a Monty Python és egyéb "tartozékai"(Holy Grail, Waczak Szálló stb.) a gyengéim.
  • Kmarha
    talán csak a Truman Show (jól irtam a címet?) Ez egyedülálló mü a vígjátékok terén, mert bizony az. Akkor is, ha erősen húz a dráma felé. Elsőosztályú vígjáték, dráma és életérzés, hatalmas ötletek, jó színészek, elképesztő életképek. Erre én mernék 10-ből 10-et adni.

De egy középosztálybeli "Egy éjszaka a múzeumban"-ra? Mondjuk a te érzésed nem szólok bele, de ez szerintem egy tipikus, gyerekkel, családdal, asszonnyal a moziba beülös egy estét végigröhögös film. Láttunk már ilyent sokszor. Nem sok vagy tán semmi mondanivalóval, szokszor ellöt poénokkal, kevés meglepetéssel. Ráadásul sokszor voltam úgy hogy: jó.. jó.. de jöhetne már a következő jelenet, unom már az ősemberek kiabálását és dobálását.

De fogadt meg a tanácsomat: ne pontozz! Mert frissen megnézve tetszik a film, feljösz és adsz rá 10 pontot, még szép hogy beléd fognak kötni. Én sem szoktam pontozni. Leírom hogy film, tetszett, kiknek ajánlanám, és hogy rég ez volt a legjobb amit láttam. Ennyi és kész, nem kellenek ide azok a vacak pontszámok!

(még azt is irtad hogy tipikusan Ben Stiller mozi. Tipikusan! Remélem érzed ezt a tipikus tucat film jelző és a 10/10 közötti hatalmas feszültséget és ellentmondást?! Attól hogy nem 10/10 egy film, attól még lehet jó. Mondjuk lehet a legjobb is a tipikus Ben Stiller mozik között. De több.. semmiképpen :D)
  • Lipi1980
    Vígjáték kategóriában igen is jó!
    Hogy neked is jó napod legyen legyen 7/10!
    De ez az utolsó szavam!
    Szerinted melyik azok a vígjátékok amelyek nálad 10/10-et kaptak? Elég ha a TOP 5-öt megadod...
  • Harly18
    The Descent (2005)

Végre sikerült megnéznem és tényleg nagyon jó film :) Bár több dolgot nem értettem teljesen, hátha valaki tud rá válaszolni:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1. Az autó balesetben meghalt a szőke csaj, azt hiszem Sarah kislánya is?
    2. Ez a Juno kavart Sarah férjével? Azért mondták, hogy ne bízzon meg benne?
    3. Nekem úgy tűnt, mintha Juno direkt ebbe a barlangba vitte volna őket. Ez, hogy nem jelentette, hogy hol barlangásznak, nem vitte magával azt a könyvet,.....Lehet, hogy Sahah-t okolta a balesetért, s azért mert meghalt a szeretője? Vagy csak belemagyarázom? :)
    4. Végül nem jutott ki a Sarah, ugye? Én rá tippeltem még a film elején, hogy ő éli túl, de.....

Összességében nagyon izgalmas film volt. A legnagyobb hibája talán az, hogy a film első órájában szinte nem történt semmi, s az is olyan sötét képernyő mellett, hogy alig láttam valamit. Ok, hogy egy sötét barlangról volt szó, de kitalálhattak volna valamit.....

9/10
  • Dynamic
    21 gramm
    Érdekes módon annak idején valahogy lemaradtam a filmről.A Tescoban már szemeztem vele a múltkor, mert 1000 Ft alatt volt az ára, de tegnap ladták a M2-n.Mit is mondhatnék, nekem nagyon tetszett a film.Eleinte kicsit zavaró volt, hogy váltakozó időrendben játszódik 3 különböző ember története, de aztán szép lassan letisztult.Valószínúleg ez is oylan film ami a második, harmadik megnézésre még jobban tetszene, mint anno pl. a Memento, szal meg is veszem a dívídít:)

8/10
  • Blasta
    Pffff, ez kész.
    Javasolnám, hogy többet ne pontozz, elég az aláírásodba betenni, hogy "minden 10/10"...
  • Lipi1980
    Egy éjszaka a múzeumban - 10/10
    Vígjáték szinten nagyon jó! Tipikus Ben Stiller mozi! Jók voltak a digitális trükkök is, bár néha a T-Rex csontinál feltünt egy-két hiba, de ezt leszámítva egy nagyon jó kis gyerek mozi! Külön jó pont, hogy egyik kedvenc színészem Robin Williams is jó szerepet kapott benne...
  • PetruZ
    The Prestige (2006)
    Nagyon jó kis film, csavaros, ötletelős, ugyanakkor nem csak szimpla hatásvadász, a vége meg (a felvezetéssel együtt) nagyon eltalált, egészen a legutolsó képkockákig nagyon szépen ki van dolgozva (és az elhangzó mondatokból kiderül, hogy azért a másik félnek sem volt könnyű akkor, amikor minden este meg kellett csinálnia a teleportálós trükköt). Emellett az is film mellett szól, hogy hiába derül ki a "nagy trükk", ettől még többször újranézhető marad, hiszen bizonyos jelenetek, elejtett félmondatok is új értelmet kaphatnak, más és más megvilágításba helyezve az eseményeket. Jól van összerakva, na. :)
    Értékelés: 9/10
  • Sephi
    Snekes On a Plane -

TE JO EG! BORZALMAS!
  • SASboy
    Children of Men

Nálam is olyan 6/10 körüli. Nem rossz, de nem is 10/10-s szvsz.
  • desigo
    Ki a faszagyerek

Kicsit uncsi vígjáték de vasárnap délután még mindig jobb mint a tv...

5/10
  • [Jakuza]
    Raadasul szerintem egyre rosszabb lett a Rocky.
    Egyaltalan nem volt jo mozi az utolso resze, egyszeruen egy kozepszeru film.
  • Police88
    Arséne Lupin
    Most adják a HBO-n nagyon bejön a film csavaros sztorijával és a képi világa nagyon megtetszett(régen játszódik mégis modern).
  • jefferson83
    6-nál jobb, de a 7-et már túlzásnak tartja :)
  • React
    miért pont 6.5?
  • sorrow
    Children of Man
    6.5/10

Érdekes "Jövőkép". (1X must see)
  • hellnight
    De azt mondjátok már meg miért ne adhatna az ember egy filmre 10/10-et??? Sosem értem én ezt. Az egy dolog, hogy nektek nem tetszik valami értelemszerűen Ti nem adtok rá annyit. De akinek tetszik az miért ne adjon rá? Érthetetlen számomra ez az egész hülyeség ;)
    Had adjak már arra a filmre 10/10-et (mondjuk én egy filmet sem pontozok -_-) amire én akarok.
  • Blasta
    Én 5-nél többet nem adnék egyik rockyra sem.
    Azért csak egy enyhén romantikus, bárgyú, boxfilmről van szó, Stallone meg olyan a szerepben, mintha rá írták volna, dehát ez így is volt, saját magára írta ezt a karaktert, így nem nehéz eljátszania.
    Jó kis filmek voltak ezek, de ennyi és nem több, méghogy 10/10, blahhh :)
  • [Jakuza]
    Perfume: The Story of a Murderer

Hat, fura egy film.
    Akar meg jo film is lehetett volna, pontosabban klasszikus film.
    De ilyen befejezessel, egyszeruen elrontottak a filmet.

7/10
  • hellnight
    Miami Vice-ot nem is írtam. Nincs is benne a 250-be ;)
    Én csak szemléltettem példával azt amit mondtál. Ami szvsz elég nagy hülyeség, hiszen rengeteg film van ami 8 pontos és mégis kiváló alkotás. Ugye az általam is említett néhány cím.
  • Sephi
    The Devil Wears Prada -

Naon kellemes kis film! Szombati nyuginak naon jo!

Tibi vagyok , de hoditani akarok!

Ez is aranyos volt. Keves tulzassal :D