1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Harly18
    The Descent (2005)

Végre sikerült megnéznem és tényleg nagyon jó film :) Bár több dolgot nem értettem teljesen, hátha valaki tud rá válaszolni:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1. Az autó balesetben meghalt a szőke csaj, azt hiszem Sarah kislánya is?
    2. Ez a Juno kavart Sarah férjével? Azért mondták, hogy ne bízzon meg benne?
    3. Nekem úgy tűnt, mintha Juno direkt ebbe a barlangba vitte volna őket. Ez, hogy nem jelentette, hogy hol barlangásznak, nem vitte magával azt a könyvet,.....Lehet, hogy Sahah-t okolta a balesetért, s azért mert meghalt a szeretője? Vagy csak belemagyarázom? :)
    4. Végül nem jutott ki a Sarah, ugye? Én rá tippeltem még a film elején, hogy ő éli túl, de.....

Összességében nagyon izgalmas film volt. A legnagyobb hibája talán az, hogy a film első órájában szinte nem történt semmi, s az is olyan sötét képernyő mellett, hogy alig láttam valamit. Ok, hogy egy sötét barlangról volt szó, de kitalálhattak volna valamit.....

9/10