[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
talán csak a Truman Show (jól irtam a címet?) Ez egyedülálló mü a vígjátékok terén, mert bizony az. Akkor is, ha erősen húz a dráma felé. Elsőosztályú vígjáték, dráma és életérzés, hatalmas ötletek, jó színészek, elképesztő életképek. Erre én mernék 10-ből 10-et adni.
De egy középosztálybeli "Egy éjszaka a múzeumban"-ra? Mondjuk a te érzésed nem szólok bele, de ez szerintem egy tipikus, gyerekkel, családdal, asszonnyal a moziba beülös egy estét végigröhögös film. Láttunk már ilyent sokszor. Nem sok vagy tán semmi mondanivalóval, szokszor ellöt poénokkal, kevés meglepetéssel. Ráadásul sokszor voltam úgy hogy: jó.. jó.. de jöhetne már a következő jelenet, unom már az ősemberek kiabálását és dobálását.
De fogadt meg a tanácsomat: ne pontozz! Mert frissen megnézve tetszik a film, feljösz és adsz rá 10 pontot, még szép hogy beléd fognak kötni. Én sem szoktam pontozni. Leírom hogy film, tetszett, kiknek ajánlanám, és hogy rég ez volt a legjobb amit láttam. Ennyi és kész, nem kellenek ide azok a vacak pontszámok!
(még azt is irtad hogy tipikusan Ben Stiller mozi. Tipikusan! Remélem érzed ezt a tipikus tucat film jelző és a 10/10 közötti hatalmas feszültséget és ellentmondást?! Attól hogy nem 10/10 egy film, attól még lehet jó. Mondjuk lehet a legjobb is a tipikus Ben Stiller mozik között. De több.. semmiképpen :D)