106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • gettobuxa
    jancsó kicsit messze áll a mostani fiatal magyar rendezőktől, őt én is szeretem
  • gettobuxa
    ezt még válaszra sem méltatom
  • Indigo
    Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten - egyik legjobb, "legmagyarosabb" magyar film :) Mai napig nagy kedvencem.
  • Indigo
    Nem ilyen agyonhájpolt szarokat kellene nézni... Ezek alapján mondtok ti véleményt úgy en-block a magyar filmről?
    Egyébként pont a Fehér tenyér volt az egyik, ami nagyon tetszett. Vagy említhetném még a Kontroll-t, a Sztornót, vagy a Presszót, de még sorolhatnám. Az esetleg más kérdés, hogy az agyatokba beleégetett halivúdi klisés filmektől ezek igencsak messze állnak, mind stílusban, mind tartalmilag. Dehát ez van, akik rambón meg sztártreken nevelkedtek, azoknak a magyar film igencsak bonyolult.
  • Kmarha
    Fehér Tenyér tetszetős dráma, Kútfejek egy középkategóriás, röhögtetős vígjáték. Konyecről nem hallottam. Taxidermia? Boldog új élet? Ópium? Szabadság, szerelem? Kontroll? Kész cirkusz? Fekete kefe?

De vehetjük a régieket: Tanu összes része? Indul a bakterház? Ábel a rengetegben? Tesó? Moszkva tér? Csini baba?

És még biztos sok mindent kihagytam. A magyar filmpalleta is elég színes és lehet, ha nem is gyöngyszemeket, de jó filmeket találni.
  • homeless
    Szerintem is szarok a magyar filmek. Főleg amiket annyira reklámoznak meg istenítenek. Múltkor volt a tv-be a sex és más semmi. Egyszerűen nem találok rá szavakat, hogy milyen szar volt. Nem csak a stílusa miatt, hanem a színészi játék egyszerűen annyira erőltetett és szar volt, hogy az hihetetlen. Aztán ott van a Kontroll. Azt is mindenki istenítette, hogy mekkora nagy jó film, de engem annyira nem nyűgözött le. Lehet hogy Csányi Sándor miatt, mert akármennyire dícsérik, nekem nagyon nem jön be a játéka. Meg amúgyis mi a műfaja? Thriller-vígjáték vagy mi? Csinálhatnának valami drámát, thrillert, elgondolkodtató filmet, mert ezzel a sok romantikus vígjátékkal már a tököm kivan. Az utóbbi időbe az Argo volt az egyetlen magyar film amit tartok valamire. Ezen a filmen nem éreztem az erőltetett színészi játékot, de nem csak emiatt, hanem amiatt mert végig tudtam röhögni az egészet. Lehet, hogy valakinek nem jön be az ilyen alpári, káromkodós humor de nekem igen.

Pár jó film még:
    -Indul a bakterház
    -Legényanya
    -Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten
  • fifi
    azok bizon... de ha nem mainstream filmeket keresel, vannak azért jók...
  • gettobuxa
    konyec, kútfejek - bugyuta szarságok
  • gettobuxa
    pl a fehér tenyér... mindenhol díjakat nyert, de nekem kurvaunalmas fos volt
  • fifi
    sorold már fel milyen magyar filmeket láttál/vagy nem láttál az utóbbi időben!
    tudod a magyar filmgyártás nem ott kezdődik és végződik, hogy Üvegtigris, Csak szex és más semmi és egyéb hülyeségek...
  • Indigo
    Nem értek egyet. Milyen magyar filmeket nézel te? Merthogy éppen az utóbbi jónéhány évben kezdett el kicsit "komolyodni" a magyar filmszakma, és igazán jó alkotások születnek (az igazán rosszak mellett természetesen, dehát nem kell minden szart megnézni).
  • Kmarha
    a reagod csak egy ostoba stereotip flame

pont hogy elkezdtek már egy ideje jó magyar filmeket csinálni.

sőt, régen is volt pár mintadarabb. De tények nélkül ez is csak flame. Ha felsorolod azt a halom hú de szar magyar filmet visszakontrázok a rengetek jóval vagy elmegy kategóriással, oks?!
  • gettobuxa
    én ezt a fene nagy magyar film dömpinget nem értem... annyi filmet csinálunk, és sztem egyik szarabb a másiknál... lassan ott tartok h magyar filmre elvből nem ülök be...
  • Kmarha
    segítek megérteni: el lehet adni újra!
    csupán csak ennyi a titka. És még kockázat sincs mert az eredeti sikeres volt, ezt is meg fogják venni.
  • Prof William
    Omen. A remakeváltozat.

Ez miért kellet? A kis gonosznál még a micimackó is félelmetesebbnek néz ki. Csak mert beatlesfizurát visel, és egy kis smink an kenve a szeme alá még nem lessz ördögi...

Szuánalom a köbön. Ezt a remakemániát sosem tudtam megérteni. Adva van egy zseniális eredti amoből C kategóriás filmet forgatunk...
  • Sephi
    Eggyetertek.
  • REALista
    Teljesen egyetértek!Az Egy kosaras naplóján nem rég láttam és szerintem is nagyon jó film!
  • Mr Csé
    pan' labirinth 9/10

utobbi idők legnézhetőbb filmje pedig azt hittem gyerekeknek szol de szerencsére nem :I inyenceknek való
  • fifi
    Layer Cake

ez egyszerűen kib@szott jó film volt... Elgondolkodtató, pörgős, életszagú... Nagyon tetszett, bár
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azért Hercegnek vmi trükkösebb halált vártam...

9/10
  • Kmarha
    igen a spanyolról irtam. Szerintem ha kicsit röhögni van kedved akkor megnézheted, hátha még valami értéket fel is fedezel benne. Egyébbként, szerintem időpazarlás :)
  • Bucser
    Nem beszélve az egy Kosaras naplojarol vagy a marvin szobajarol vagy éppen a kolyokként Johhny depp mellett nyujtott alakításárol a Gilpert Grapeben... És szerintem még a Romeo És julia is eszement jo film volt.

DiCapriot divat volt nem szeretni. Pedig jó szinész. arról nem tehet, hogy a Titanicban szar szerepet adtak neki:)

Ja ésa fenti filmek szerintem eléggé kotelezőek:)
  • jefferson83
    Ezzel már szemeztem én is, amennyiben a spanyol filmről van szó. Asszem mégis kihagyom :)
  • Kmarha
    Holtak Tava: nos mivel ez egy újabb film, és horror, úgy is álltam neki. Óriási hiba volt. Talán ha a 70-es, 80-as évek horrorfilmjeire számítottam volna, akkor elmegy.. igy? Röhejes volt. Nem pontozom, mert nem biztos hogy tudnék adni rá bármennyit is.
  • desigo
    Hosszú hétvége 5/10

A történet szerintem nem volt valami jó.
    Poénosabb is lehetett volna.
    Az archív videó bevágások viszont elég súlyosak voltak:)
  • jefferson83
    Akkor a harmadikat csak most csinálják. Annyi infóm van még, hogy az amerikaiak keze is benne lesz és angolul fog kijönni. Nem tudom ez mennyire fog ártani a filmnek :)
  • CSOCSO
    lol hat akkot nezd meg oket... catch me if u can is tok cool film, nomeg a vasalarcos is nagyon zsir... szal potold be es ne fikazd dicapriot mert szvsz jo szinesz
  • Kmarha
    ohh nehezen hiszem el :D romantikus diszletek, kemény dráma, csavar a megfelelő helyeken, összeesküvések, szerelem, csalódás, gyilkolás.. nekem anno nagyon tetszett. De majd megnézem valamikor mostanában is mégegyszer.
  • Calver
    még csak a második rész készült el asszem, ha első ugyahogy bejött, az sokkal jobban fog tetszeni
  • I.C.ram
    Vasálarcos, annyira nekem nem jött be.
  • Borg
    Jó, én ezekből egyiket sem láttam. A titanicot is csak fél szemmel szenvedtem végig.
  • jefferson83
    Éjszakai őrjárat

A leírt történet megfogott és elhatároztam meg is kell néznem. A film elejét végig szenvedtem, nagyon nehezen indul be, de elengedhetetlen abból a szempontból, hogy kikerekedjen a történet. Bevallom 3 részletben tudtam csak megnézni és nem azért mert nem volt időm rá. A végére már-már kezdett lekötni. Egy kicsit utánna néztem és kiderült 3 részből minimum áll. A felemás érzések ellenére, ha majd megtehetem megnézem a folytatásokat is. Az esély megvan a javulásra, ha a film ott folytatódik ahol abbamaradt. Most csak egy szerény 5/10-et adok rá.
  • jefferson83
    Tényleg jó színész, de nem tehetek róla, ha meglátom a fejét elmegy a kedvem a filmtől :) Na holnap ha szorítok egy kis időt megnézem a téglát.

• fifi
  • Kmarha
    Vasálarcosra szavazok! (a mutatott színészi játék alapján elsősorban, de a film is jó volt)
  • I.C.ram
    New York bandái volt szerintem az egyik legjobb.
  • Iori
    már nem azért, de DiCaprionak a Titanicon kívül hány "nyálas" filmje van?
    legutóbbi filmjei: Blood Diamond, The Departed, The Aviator, Catch Me If You can, Gangs of New York

Mindenki ráragasztja a nyálas jelzőt amióta szerepelt a Titanicban, azóta szinte csak komoly szerepekben szerepelt és nem is akárhogyan...Nagyon jó színészről van szó.
  • Borg
    Én is megnéztem ezt a Véres Gyémántot most. Azt hittem valami nyálas szarság lesz mint Dicaprio többi filmje, de pozitivan csalódtam.
    Szerintem érdemes megnézni, nekem nagyon bejött ez a film. Na nem miatta.
  • zaki
    Have Fun with Dick and Jane magyar címe Dick és Jane trükkjei. Én is láttam, tényleg nem ez Jim Carrey legjobb filmje, azért el lehet rajta szórakozni... 6/10
  • Gladiator
    Chicken Little

Mindenhol azt olvastam, hogy rettenetesen szar mese, de annyira nem volt az, mint vartam. 1-2x meg kacarasztam is rajta, bar a vegere mar poppet elkalandoztam...
    5/10

Have fun with Dick and Jane

Ennek nem tudom mi a magyar cime, lenyeg az, hogy Jim Carrey, meg a noje rabolgatnak ossze-vissza.
    Mondjuk Jimtol jobb vigjatekot vartam volna, sokszor nem nevettem, viszont amikor igen, akkor agyon rohogtem magam.
    Kedvencem:
    Jim es felesege mar teljesen kivan, nincs semmi penzuk, epp a medence helyen levo godorben ulnek es beszelgetnek:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Csaj: Jaj, mar tenyleg nem tudom mit tegyunk, mar mindent kiprobaltunk, de sehogy sincs penzunk.
    Pasi: Meg nem mindent!
    Csaj: ...
    Pasi: Mi van a prostitucioval?
    Csaj: Mi a fasz??!!
    Pasi: Nem te! Hanem en!

Ez igy lehet ennyira nem humoros, de en szakadtam rajta.
  • luckyboi
    Babel

Röviden: kicsit vontatott, kicsit hatásvadász... de azért tetszett...

10/6 körül