1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • homeless
    Szerintem is szarok a magyar filmek. Főleg amiket annyira reklámoznak meg istenítenek. Múltkor volt a tv-be a sex és más semmi. Egyszerűen nem találok rá szavakat, hogy milyen szar volt. Nem csak a stílusa miatt, hanem a színészi játék egyszerűen annyira erőltetett és szar volt, hogy az hihetetlen. Aztán ott van a Kontroll. Azt is mindenki istenítette, hogy mekkora nagy jó film, de engem annyira nem nyűgözött le. Lehet hogy Csányi Sándor miatt, mert akármennyire dícsérik, nekem nagyon nem jön be a játéka. Meg amúgyis mi a műfaja? Thriller-vígjáték vagy mi? Csinálhatnának valami drámát, thrillert, elgondolkodtató filmet, mert ezzel a sok romantikus vígjátékkal már a tököm kivan. Az utóbbi időbe az Argo volt az egyetlen magyar film amit tartok valamire. Ezen a filmen nem éreztem az erőltetett színészi játékot, de nem csak emiatt, hanem amiatt mert végig tudtam röhögni az egészet. Lehet, hogy valakinek nem jön be az ilyen alpári, káromkodós humor de nekem igen.

Pár jó film még:
    -Indul a bakterház
    -Legényanya
    -Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten