106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
badsco #29756 Ez kurva jó. Az egyik legsikeresebb film is így indult. Egy csávó megálmodott egy tűzből előtűnő fémkoponyát. (csávó=James Cameron, a filmet meg gondolom már mindenki kitalálta. :D szal hajráf -
hja és bocsánat ha bárkit is megsértettem.. nem állt szándékomban álltalánosítani és bárkit kigúnyolni. Én pl CSzek és Fifázok is. Csak egy álom volt :D -
Sziklák szeme
Aki látta a Halálos kitérőt, az kb tudhatja mire számít, ha megnézi ezt a filmet. Viszont ha ezt hallván elkeseredne, és bele sem vágna, azt mondom neki, ne, nézze csak meg. Persze, elég gyagyi, sok hülyeséggel ez a film is, viszont szépen ütött. Mondhatni itt legalább rendesebben meg van magyarázva a mutánsok létrejötte, és a film is pereg, nem végzik ki az egész családod az első 1 órában. Néhol még meg is ijedtem, álltalában csak hunyorogva pislogtam rá a sok vérre és testrészekre. Egy egész korrekt kis egyszer megnézhető horror film volt, borzongásnak megfelelt. Túl nagy storyt azért senki ne várjon.
Nem bántam meg.
Főleg a film álltal generált álom miatt nem. Érzem, ebből meg fogok gazdagodni. Az ötlet levédve, copyright Zidzsi, ha valaki ellopja nem perlem be, nem.. szétverem a fejét baltával :D
Szóval a Sz.Sz. után mély álomba merültem, és gondolom mondanom sem kell, nem virágokkal és szívárványokkal álmodtam. Vérkemény horror álom volt ez.
Azzal kezdödött, hogy a kollégiumban ülök a gép elött, és hirtelen elmegy a net. Mint késöbb kiderült, a katonaság vagy az állam úgy döntött, hogy kísérletez, és elveszi a netet az iskolából. Nem is számítottak arra, hogy a WOW milyen genetikai károsodást vitt végbe az itt lakókkal, és még álmukba sem merték elképzelni, milyen démont is szabadítanak ki tettükkel. Egész guszta képsorokon keresztül látthattam, ahogy ezek a félzombik kimásznak hajlékukból, véresre koptattott ujjaikkal, hullafehér arcbőrükkel, csimbókus hajukkal, és kelésekkel a bőrükön. Nekiálltak megkeresni azt, aki felelős játékuk félbeszakításáért. Emberagyra éhezvén járták a folyosót, széttépve és megrágva minden arra tévedő szerencsétlen. Én csak a sikolyok miatt mentem ki a folyosóra, és egy hatalmas hullatengerrel találtam szemben magam. A testrészek között WOW zombik hada csoszogott, megláttván engem felém iramodtak. Mondanom sem kell hogy ekkor már rég az alsó szinten jártam. A saját szobámban biztonságban érzem magam, igy hát magamhoz vettem egy kést meg egy serpenyőt, és véres útat vágva magam elött nagy nehezen eljutottam a szobámig, ahol magamra zártam az ajtót. Közben ezek a lények szétverték az áramgenerátort (pedig ilyen nincs is a kolleszban :D), igy sötétségbe borult az egész épület. Mindenhonnan sikoly és ordítás hangzott fel, de biztonságban voltam.
Legalábbis azt hittem. Aztán megmozdult valami a szobában. Vicsorogva, a szemeit forgatva, ujjait görcsösen rángatva a szobatársam ugrott a nyakamnak ezt zihálva: "Fiiiifaaa... fifffaaa 2007.. EA Sports...."
Lecsaptam és menekültem. Vértócsákon, hullákon, Wowzombikon keresztül, mire végre eljutottam az erkély hatalmas üvegablakához. Azon át kiugorva, az üvegszilánkok álltal véresre kaszabolva ugrottam hát le az utcára ahol tán még megmenekülhetek.
Ekkor ébredtem fel :)
Van ötletem a második részhez is. Bár ezt csak felébredés után haluztam, de talán betudható még a félálomnak.
Szóval a kormány úgy dönt, hogy a költségek leszorításának érdekében lekapcsolják a városban az áramot. Kiugrom a kollégiumból a szabad levegőre, de csak azért, hogy egy feldúlt és égő városban találjam magam, egy rakás holtest és jó pár zombi közepette. Késöbb menekülésem közepette találkozom egy Counter Strikeos csapattal, kik az áram megszünése után hol apjuk vitrinjéhez nyúltak fegyverért, hol a konyhában ragadtak maguk mellé egy-egy kést, és klánokba tömörülve probálják megvédeni bázisukat, vagy elfoglalni a másikét. A lényeg hogy ők segítenének megmenekülni, de itt se lenne jó dolgom, hiszen ezen örültek nem csak a zombikat irtják, hanem a másik klánokat is.
A befejezést még nem tudom, idáig már nem jutottam el, de biztos lenne harmadik rész is. :D
Ha egy kicsit ügyesebb leszek rajzolásból megcsinálom Flashbe.. vagy megvárom a The Movies 4.-5. részét, ami már überbrutális filmkészítő lesz, és megalkotom a nagy müvet. Aztán megirom a forgatókönyvet és keresek egy rendezőt, kivel megalkotjuk az egész filmtriológiát. Talán az addigra már kiöregedő Uwe Boll mestert keresem meg, aztán már kezdödhet is a Wowosok támadása és a Lan elszabadul cimű filmek forgatása. :)
Most megyek vissza aludni, reggel ZH lesz 8kor :D -
Tudod mondjak sokszor hogy a konyv 1000x jobb mint a film. Ebben az esetben viszont... -
izlések és pofonok, azt hiszem konyvben végképp nem jonne be :) más témákban olvasgatok inkabb... -
Hiaba kezdek neked errol meselni. Velemenyem szerint vedd meg a konyvet , hidd el nem banod meg! -
hat.. szerintem a szepseg es a szornyeteg szebb enekek szempontjabol.
de a lenyeg hogy szvsz nem az aladdin az egyetlen olyan mese ami meg mai fejjel is jo es nem eltekeros az enekek miatt -
akkor neked sem? ha elmondanád mi a film mondanivaloja.... azon kivul persze hogy végignézhettuk amint egy ember a végso célért mindent megtesz, még öl is, persze ennek sulyát nem igazán érti, meg persze szép képek, zene, nos ezen kivul mi van még amitol szebb lesz a napom ha megnézem? :) -
Aham. -
aham, ennyire futja, viszont ugy tunik neked lejott, elmesélnéd? vhogy a mondanivalo nekem nem esett még le... -
Jol lejott neked a lenyeg , latom. -
Parfüm, egy gyilkos élete....most komolyan ennek a konyv változata nagy siker volt? nem nagyon értettem ezt a filmet, mi is volt a célja az ironak, rendezonek...a tokéletes illat amitol mindenki kanos lesz? nagy siker...remélem a második rész nem a tökéletes izekrol fog szolni ahol ki tudja mibol készit majd ételt az ifju szakács... -
A tégla... jack nicholson persze hogy jo volt, meg dicaprio is, de amugy egy átlag film átlag rendőrsztorival, jobbra szamitottam... -
En meg ma is konnyesre rohogom magam azon a jeleneten amikor
Dzsini sakkozik a szonnyeggel es beszol :
Ez nem lehet igaz! Kikapok egy szonyegtol!!"
:DDDDDDDDDDD -
Seten #29742
De nekem csak annál az egynél! Ki lettem tiltva onnan, vagy mi?! :)
-
nekem nem -
Seten #29740
Nem tudja valaki mi van a "AvP2: Survival of the Fittest"-topic-kal?
Ha rákattintok, mindig bezáródik A Firefox!!!!
Nektek nem?
-
Seten #29739
Hát igen, már az Ál/arc-ban is keverte magát vele. :)
-
Lipi1980 #29738 A hétvége termése:
Én, a nő és plusz egy fő - 3/10
Ilyen lapos vígjátékot rég láttam. Egyedül pozitívum, az hogy Kate Hudson szerepelt benne. Nagyon ritka volt benne az igazán jó poén! többet nem is tudok róla írni!
World Trade Center - 9/10
Nicolas Cage-ben egyre jobban bízom... Nagyon jó film sikerült ebből a témából (hála Olver Stone-nak) Az egyetlen negatívum, hogy %-ban túl sok idő játszódik a romok alatt, de hát végül is ez volt a lényege, nem?
A tégla - 10/10
Jack Nicholson zseniális, de hát ezt nem is kérdés!!! A kis DiCaprio egyre jobb, Matt Damon is kezd belejönni, és az Ocean 11-12 után (általam megnézett filmjei közül) ez az első olyan, ahol ő is főszereplő, és szerintem nagyon ügyes! A story viszont nagyon nagyon szuper! Olyan mozgalmas volt az egész, hogy nem is tűnt fel, hogy két és fél órás a film! A végén kicsit kiakadtam, mert nem egészen erre a befejezésre számítottam... Megérdemelte a 4 Oscart (legjobb film, legjobb rendező, a legjobb adaptált forgatókönyv, és a legjobb vágás)
Apocalypto - 9/10
IGEN! Mel Gibson! Ismét egy olyat alkotott, ami nagyon nagyon nagyon jó! Gyönyörű kép, gyönyörű helyszín, mozgalmas mozi! A storyt bonyolíthatta volna egy kicsit (-1 pont)! -
Aladdin
Imadom. kb. 6-7 eves korom ota a kedvenc mesem. Egyetlen mese (na jo, meg az oroszlankiraly is belefer) amiben nem idegesit az allando enekles es nem tekerem el. Tegnap neztem meg kb. 1 ev utan ujra, de most megint kedvet kaptam.
10/10
Borat
Mindenki ertekelte mar, igy nem megyek bele a reszletekbe. Olyan 6-7/10 -
Nyiri #29736 2001s -
Szerintem az a baja, hogy nem hasznalsz irasjeleket... -
hát hogy nincs neki:)
Vagy is van csak ragasztva:D Rájöhetne már, hogy nem ő a John Travolta:) -
Mi a franc baj van Cage hajával? O.o
-
valami ket kis kocsog jatszik benne.. es ez a kezdetekrol szol. szal.. nem igazi folytatas -
Találtam egy ilyet: The Dukes of Hazzard: The Beginning ez a tavalyi Stifleres Dukes of Hazzard folytatása? -
Pont az mondtam en is... -
a pite 2 99 es? jezusom hogy rohan az ido -
próbálj meg firmwiret frissíteni a lejátszódon vagy konvertáld át a filmet, hogy lejátszhassa a lejátszód. -
Sawyer2 #29727 Igen. Negyed hatkor csütörtök esti programnak tökéletes.. És asszem ennyi... -
luckyboi #29726 A maga műfajában, már amennyire a képregény feldolgozás műfaj, megállja a helyét: 1 főgoni, több algoni, sekélyes humor, felszínes dialógusok, bénába hajló mozdulatok, nikolász gagyi haja, szokásosnál is elcsépeltebb kép és hang fx, szal semmi új. De kikapcsol és ez a lényeg. -
Attlen #29725 Hellö bocs hogy ideirom de nem tom máshova szval három 1.3 Gigás filmet kiirok a dvd-re és beteszem a dvd lejátszóba és jobb felső sarokba azt irja ki audio data not spoorted és nincs hang nincs valami megoldás egy 80GB merevlemezes lejátszorol van szó...????? -
szombaton megnéztem a alien 3 filmet,szerintem még mindig jo film,es látványilag még nem gagyi. meg a predator 2 néztem,mondjuk el tudtam volna képzelni más föszereplöt is.meg a T3-at néztem(de csak azert mert uj házimozim van,és erre alkalmas a film).szoval mi a gond a szellemlovasal?tényleg kivancsi vagyok mert holnap megyek rá moziba. -
mi a baj a szellemlovasal??? holnap akarom megnézni -
luckyboi #29722 Nemtom kinek a csöcse, mert nem figyeltem a zarcát.
Amúgy Eva Mendez, vagy ki... A két lábon járó push-up reklám.
De nekem akkor is villanás, najó nem annyira mint Halle B. a Kardhalban.
-
Mondjuk volt benne egy-két mély dekoltázs, Eva Mendes részéről, de én mint sokatlátott ember azt nem nevezném villanásnak :D -
lehet baj van a látásommal, de nem láttam benne csöcsöket :D -
kinek a csöcse villan benne? -
Ghost Rider
Gagyi. 3/10. Ebből 2 pont Eva Mendes miatt, nem csúnya a néni. -
Én pont Stifler miatt nem szerettem a folytatásokat.A 3. résznél már ki akartam jönni a moziból annyira bosszantott a primitív kutyaürülék evése és a bénáskodásai.Bár tény, hogy nagy részt az ő idétlenkedéseire épültek a folytatások történései, ettől függetlenül szerintem roppant irritáló ez a Seann William Scott gyerek.Röhej, hogy a legtöbb filmjében ugyanazt az idegesítő balfasz Stifler karaktert alakítja(american pie, rundown, cool túra stb.).