1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Sziklák szeme

Aki látta a Halálos kitérőt, az kb tudhatja mire számít, ha megnézi ezt a filmet. Viszont ha ezt hallván elkeseredne, és bele sem vágna, azt mondom neki, ne, nézze csak meg. Persze, elég gyagyi, sok hülyeséggel ez a film is, viszont szépen ütött. Mondhatni itt legalább rendesebben meg van magyarázva a mutánsok létrejötte, és a film is pereg, nem végzik ki az egész családod az első 1 órában. Néhol még meg is ijedtem, álltalában csak hunyorogva pislogtam rá a sok vérre és testrészekre. Egy egész korrekt kis egyszer megnézhető horror film volt, borzongásnak megfelelt. Túl nagy storyt azért senki ne várjon.

Nem bántam meg.

Főleg a film álltal generált álom miatt nem. Érzem, ebből meg fogok gazdagodni. Az ötlet levédve, copyright Zidzsi, ha valaki ellopja nem perlem be, nem.. szétverem a fejét baltával :D

Szóval a Sz.Sz. után mély álomba merültem, és gondolom mondanom sem kell, nem virágokkal és szívárványokkal álmodtam. Vérkemény horror álom volt ez.

Azzal kezdödött, hogy a kollégiumban ülök a gép elött, és hirtelen elmegy a net. Mint késöbb kiderült, a katonaság vagy az állam úgy döntött, hogy kísérletez, és elveszi a netet az iskolából. Nem is számítottak arra, hogy a WOW milyen genetikai károsodást vitt végbe az itt lakókkal, és még álmukba sem merték elképzelni, milyen démont is szabadítanak ki tettükkel. Egész guszta képsorokon keresztül látthattam, ahogy ezek a félzombik kimásznak hajlékukból, véresre koptattott ujjaikkal, hullafehér arcbőrükkel, csimbókus hajukkal, és kelésekkel a bőrükön. Nekiálltak megkeresni azt, aki felelős játékuk félbeszakításáért. Emberagyra éhezvén járták a folyosót, széttépve és megrágva minden arra tévedő szerencsétlen. Én csak a sikolyok miatt mentem ki a folyosóra, és egy hatalmas hullatengerrel találtam szemben magam. A testrészek között WOW zombik hada csoszogott, megláttván engem felém iramodtak. Mondanom sem kell hogy ekkor már rég az alsó szinten jártam. A saját szobámban biztonságban érzem magam, igy hát magamhoz vettem egy kést meg egy serpenyőt, és véres útat vágva magam elött nagy nehezen eljutottam a szobámig, ahol magamra zártam az ajtót. Közben ezek a lények szétverték az áramgenerátort (pedig ilyen nincs is a kolleszban :D), igy sötétségbe borult az egész épület. Mindenhonnan sikoly és ordítás hangzott fel, de biztonságban voltam.

Legalábbis azt hittem. Aztán megmozdult valami a szobában. Vicsorogva, a szemeit forgatva, ujjait görcsösen rángatva a szobatársam ugrott a nyakamnak ezt zihálva: "Fiiiifaaa... fifffaaa 2007.. EA Sports...."
    Lecsaptam és menekültem. Vértócsákon, hullákon, Wowzombikon keresztül, mire végre eljutottam az erkély hatalmas üvegablakához. Azon át kiugorva, az üvegszilánkok álltal véresre kaszabolva ugrottam hát le az utcára ahol tán még megmenekülhetek.

Ekkor ébredtem fel :)

Van ötletem a második részhez is. Bár ezt csak felébredés után haluztam, de talán betudható még a félálomnak.

Szóval a kormány úgy dönt, hogy a költségek leszorításának érdekében lekapcsolják a városban az áramot. Kiugrom a kollégiumból a szabad levegőre, de csak azért, hogy egy feldúlt és égő városban találjam magam, egy rakás holtest és jó pár zombi közepette. Késöbb menekülésem közepette találkozom egy Counter Strikeos csapattal, kik az áram megszünése után hol apjuk vitrinjéhez nyúltak fegyverért, hol a konyhában ragadtak maguk mellé egy-egy kést, és klánokba tömörülve probálják megvédeni bázisukat, vagy elfoglalni a másikét. A lényeg hogy ők segítenének megmenekülni, de itt se lenne jó dolgom, hiszen ezen örültek nem csak a zombikat irtják, hanem a másik klánokat is.

A befejezést még nem tudom, idáig már nem jutottam el, de biztos lenne harmadik rész is. :D

Ha egy kicsit ügyesebb leszek rajzolásból megcsinálom Flashbe.. vagy megvárom a The Movies 4.-5. részét, ami már überbrutális filmkészítő lesz, és megalkotom a nagy müvet. Aztán megirom a forgatókönyvet és keresek egy rendezőt, kivel megalkotjuk az egész filmtriológiát. Talán az addigra már kiöregedő Uwe Boll mestert keresem meg, aztán már kezdödhet is a Wowosok támadása és a Lan elszabadul cimű filmek forgatása. :)

Most megyek vissza aludni, reggel ZH lesz 8kor :D