1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lipi1980
    A hétvége termése:

Én, a nő és plusz egy fő - 3/10
    Ilyen lapos vígjátékot rég láttam. Egyedül pozitívum, az hogy Kate Hudson szerepelt benne. Nagyon ritka volt benne az igazán jó poén! többet nem is tudok róla írni!

World Trade Center - 9/10
    Nicolas Cage-ben egyre jobban bízom... Nagyon jó film sikerült ebből a témából (hála Olver Stone-nak) Az egyetlen negatívum, hogy %-ban túl sok idő játszódik a romok alatt, de hát végül is ez volt a lényege, nem?

A tégla - 10/10
    Jack Nicholson zseniális, de hát ezt nem is kérdés!!! A kis DiCaprio egyre jobb, Matt Damon is kezd belejönni, és az Ocean 11-12 után (általam megnézett filmjei közül) ez az első olyan, ahol ő is főszereplő, és szerintem nagyon ügyes! A story viszont nagyon nagyon szuper! Olyan mozgalmas volt az egész, hogy nem is tűnt fel, hogy két és fél órás a film! A végén kicsit kiakadtam, mert nem egészen erre a befejezésre számítottam... Megérdemelte a 4 Oscart (legjobb film, legjobb rendező, a legjobb adaptált forgatókönyv, és a legjobb vágás)

Apocalypto - 9/10
    IGEN! Mel Gibson! Ismét egy olyat alkotott, ami nagyon nagyon nagyon jó! Gyönyörű kép, gyönyörű helyszín, mozgalmas mozi! A storyt bonyolíthatta volna egy kicsit (-1 pont)!