106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
badsco #30117 Én is pont múlt héten láttam először a Battle Royalt. A sztori fenomenális, a kivitelezés már nem annyira, de a színészeken hülyére röhögtem magam. Visongtak, sikítoztak összevissza. Ráadásul mindegyik 70 golyóval a testében harcol tovább, lol. Meg a tanás is a végén. Száanalmas volt. Egyetlen okból néznék meg egy remake-et, nem tudtam megkülönböztetni a sárgákat egymástól.
-
Utóbbi :) -
rajtam?
vagy rajta? -
Énmár megse lepődök... -
React #30113 a hostelt... azon a filmen még nevetni se tudtam, annyira szánalmas volt. -
hat neked ugy latszik nem jott be.. nekem baromira tetszett a BR! amugy tetszik neked barmelyik japan film? -
bár ízlések és pofonok, de ehhez a kommentedhez csak gratulálni tudok... -
A Dead Silence vajon mennyire jo? A Saw keszitoi csinaltak. -
én most a hosszú hétvége alatt ültem neki a BR-nek de olyan langyi bangyi volt szerintem a halivúdiak jobbat tudnának csinálni mert ebben a made in japánban semmi nem jött át ezt olyan mocskosra kell csinálni mint a saw-ot vagy hostelt akkor lesz belőle valami -
300
Ez egy látványfilm, semmi több. De hát erre is számítottunk nem? :) Nagyon impozáns, csodás, legalábbis nekem tetsző képivilággal, és félelmetesen jól megkomponált mozdulatokkal és jelenetekkel tarkítva.
Aki ici-picit is figyelt töri órán, azt sok meglepetés nem fogja érni. Viszont mindenki készüljön fel, hogy ez NEM történelmi film, ez egy képregény adaptáció, hősies jókkal, és mocskos gonoszokkal, szörnyekkel és túlzásokkal!
Szájtátásra nagyon is ajánlom! ;)
(elég sok jelenet és képsor van benne, amit egy ideig biztos nem fogok tudni kiverni a fejemből :P) -
csak egy észrevétel. Nézem a 300-at. Ugye nem rég került ki a hír hogy ez csak amerika propaganda filmje, hogy lealázza a közelkeletieket, vagy valami ilyen baromság.
Nos a legelső képbe és tényükbe akkora ferdítést találtam mint a ház. Bizonyítéknak tekintették, és kivágott képkockával hitelesítették, hogy tessék, annyira sem becsülik őket, hogy a Leonidász játszó színész a hírnők golyóit rúgva taszítja a kútba. Hogy igy fosztják meg a keletieket a férfiasságuktól és becsületüktől.
Jól be lehet csapni ezzel a képpel azt aki nem látta a filmet, még én is bevettem. Csak valójában a filmbe na mellkasát rúgja meg a hírnőknek a király, és miközben teszi le a lábát, olyan magasságban lesz a láb, hogy egy lopott képkockával úgy tünhet, mintha azt éppen rúgná meg.
Ekkora szánalmat.
Csak úgy megjegyeztem :P (látszik hogy a ferdítés nem csak az amerikaiakra jellemző gusztustalan tulajdonság) -
Inquisitor #30106 Másik fórumon valaki kereste ezt a TÖRÖLT trailert, mivel megleltem, gondoltam hátha mást is érdekel ...
STARDUST - Sci-fi/Fantasy - Nemhivatalos orosz trailer, nemhivatalos zenével -
Néztem pár filmet:
ROCKY BALBOA - kicsit unalmas,de azért egy kidolgozott középszerű film,amely nem sok realitással rendelkezik.
A TESTŐR - Eva Longoria jó,mint mindig.A színészek jók,a sztori nagyon sablonos,és ettől a film is csak egy átlagos délutáni mozi.
DÖGÖLJ MEG JOHN TUCKER - Tinifilm a javából,de szerencsére a jobbik fajtából.Pisi-kaki nincs benne,jópár poén viszont igen.
Mondtam már,hogy szánalmas ez a sok tucatfilm? :( -
errol nemtom mit gondoljak -
de baze.. azert.. a battle royaleban az volt az erdekes hogy "artatlan" gyerekekkel cisnaltattak meg.. szerettek egymast.. ismertek egymast..
itt meg... ***vajo.. kinyirjak egymast mert mit szamit a plusz egy strigula?
jo persze az amerikaik gyomra nehezen venne be a gyerekekkel valo oldoklest.. igy csinalnak egy ilyen halivudi popcorn maszlagot.
nem is lehet mast elvarni toluk...
amugy a number 23 meg a next c. film eleg erdekes lesz. -
olvasgattam róla, már így is kib@szottul szánalmas ez a remake láz, de egy akkora kultfilmet minta Battle royale...
bár olcsóbb így, mint új ötletekkel előállni... -
Nah amerikaiak ujradolgozzak a Battle Royale-t.
persze nem is gyerekekkel akiknek nehezukre esik a gyilkolas, nomeg akik kedvelik egymast mert baratok.. neeem.. hanem uberfasza kokemeny bortontoltekekkel, akik barmikor kinyirnak egymast mert miert ne. nagyon eredeti mondhatom.. -
Nekem is nagyon tetszett még mindig, pedig már láttam. -
jefferson83 #30099 Asszongya "Ha ezt egy utazási iroda szervezi milliókat keresünk a peren." :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Matthau olyan szövegeket nyom le, azzal a mafla arcával, hogy az valami hihetetlen :) -
jefferson83 #30097 3x láttam már én is, de még mindig jókat derülök rajta :) -
Baromi jó ez a Furcsa Páros :D Imádom ezt a filmet :D Ez a két fickó nálam olyanok, mint Louis De Funés. Kár, hogy már egyik sem él :( -
jefferson83 #30095 Akkor szerintem tetszeni fog, mert nagyon képregényhűre sikeredet. SG-s cikk alapján. -
mi ez a szar a neved helyén 
amúgy meg akinek bejött a blekhókdáan annak a American Soldiers kötelező
-
A Sziki-szökevény filmhez egy seedelt torrent linket tud adni valaki?Kerestem,de egy normális torrentet nem találtam. :(((((((( -
akkor ebből az következik, hogy rossz a film???
-
Te bajod. :)
-
Én olvastam a képregényt, és a trailerek alapján nagyjából ugyanazt várom, de majd meglátjuk. :)
-
azt mondták az m1-en hogy ez jó de még az első cd-t sem tudtam végignézni
-
Torrent-ről bármit,de jobban teszed,ha vársz még egy kicsit,mert még csak mozis változat van fent. -
cassdavid #30087 VALKI MEG TUDNÁ NEKEM MONANI HOL TUDOM LTÖLTENI A GOAL2?
-
Nekem a Hannibal sem igen tetszett. De a Red Dragon az tényleg jó volt! -
jefferson83 #30085 Jól teszed. Érdemes megvárni, mert a látványra nem lesz panasz :) -
Én nagyon kiváncsi vagyok rá,de megvárom a dvd-s változatot. -
hannibál rising 5/10 hely a régi szép idők amikor még tudtak "folytatást" csinálni a hannibal és a red dragon is méltó utód volt de ebben nem jöt át a hangulat
-
jefferson83 #30082 300
Annyira beharangozták ezt a filmet, hogy felállítottam egy mércét látatlanul. Nem kellett volna, számomra csalódás volt. Valszeg azért,mert nem volt szerencsém a képregényhez. 6,5/10
-
dehogynem:
tessék -

-
mire attad azt az egy pontot arra hogy a csávó a saw-ból lopta az ötletet az önszétdarabolásra a hetedikből meg a ...vadagadtot
-
tőlem is :)