[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
csak egy észrevétel. Nézem a 300-at. Ugye nem rég került ki a hír hogy ez csak amerika propaganda filmje, hogy lealázza a közelkeletieket, vagy valami ilyen baromság.
Nos a legelső képbe és tényükbe akkora ferdítést találtam mint a ház. Bizonyítéknak tekintették, és kivágott képkockával hitelesítették, hogy tessék, annyira sem becsülik őket, hogy a Leonidász játszó színész a hírnők golyóit rúgva taszítja a kútba. Hogy igy fosztják meg a keletieket a férfiasságuktól és becsületüktől.
Jól be lehet csapni ezzel a képpel azt aki nem látta a filmet, még én is bevettem. Csak valójában a filmbe na mellkasát rúgja meg a hírnőknek a király, és miközben teszi le a lábát, olyan magasságban lesz a láb, hogy egy lopott képkockával úgy tünhet, mintha azt éppen rúgná meg.
Ekkora szánalmat.
Csak úgy megjegyeztem :P (látszik hogy a ferdítés nem csak az amerikaiakra jellemző gusztustalan tulajdonság)