106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • barnie1990
    A Tv2 nagyon bekeményített,de hiába jönnek elő az új sorozatokkal meg filmekkel,ha még most se képesek belátni,hogy a műsorjaik (Sztárok a jégen,Activity,...) szart se érnek.Már bocs,de én hányni tudnék tőlük.
    Az RTL tele van szeméttel,úgyhogy azt abszolút nem is nézem.

Ez nem beszólás volt,csak elmondtam a véleményem.Nem hinném,hogy sértő volt.
  • Sephi
    Hoppa , azt nem lattuk vegig.
  • Mincsi
    wow, tuti reklámok, vágások....
  • Blasta
    Hát róluk biztos nem fogok mesélni :D
    (max a robokápról mega T1000-ről :D)
  • Iori
    Silent Hill ma este 10kor a TV2n :OOOO
    Mióta adnak ilyen friss kommersz filmeket kereskedelmi adón?
  • Sir Quno Jedi
    Tesó, a nyinnyatekiket meg nem leszóni, gyerekkorunkban az volt a királyság!!! Maj 1x te is mesélni fogod az unokáidnak, hogy...
  • Sir Quno Jedi
    Most meg kell ütni, akinek nem tetszett a 300?!! Mert akkor jövök! :D Spárta íz BEKK!
  • Tikal #30397
    amugy meg ne is menj moziba, nézd egész nap a discoveryt meg az NG-t....
  • Tikal #30396
    fuuu te mekora béna vagy bazze :) alig várom már a Transfomers beszámolodat, meg légyszi ird már le hogy tetszet a batman sorozat vagy a pokember :DDDD
  • barnie1990
    A több történet rendben volt,de pl.a japán csajszi szorijának semmi értelme nem volt,ráadásul még be se lett fejezve.

A film legnagyobb erénye,ahogy összefűzi a szálakat,de amúgy sok értelme nincs.Én ebben képtelen vagyok látni a művészetet.
  • Blasta
    Mellesleg a Pókember 3 trélerje királyos, csekkoljátok, ha még nem tettétek :D
  • Sephi
    Babel -

A zene jo volt. A film.... fele fele. Crash jellegu tobb mese egyben... semmi extra. Jah meg a kepi vilag is szep volt.
  • Sephi
    Hagyad mar nem latod hogy azt akarja hogy felfigyeljenek ra ?:D

Amugy :

• Blasta
    Naja, de vajon az az Ő baja-e, hogy nem tudta ezt az aprónak nem nevezhető kis részletet? :DDD
  • Dynamic
    Komolyan beszarok rajtatok.Csak lökitek a szőrszálhasogató, okoskodó dumát, de nem bírjátok megérteni (azért is leírom századjára)hogy ez ugyan történelmi ihletésű, de NEM történelmi film, hanem egy olyan képregény átirat ami direkt egy mese, fikció, fantazmagória, kitaláció.
    Látod, ha ezt már az elején tudod, rögtön 2 dolgot nyertél volna vele: jobban élvezted volna a filmet és nem kellett volna egy teljes oldalt rizsázni.
  • Gladiator
    nem unjátok még ezt a reklámozgatást? geci szánalmas vagy az oldaladdal együtt...
  • missxy
    már ha most láttam akkor én is ezt láttam http://gusztustalan.uw.hu/ :)
  • PetruZ
    Az új Rambo film végleges(?) sztorija. :)
  • Loál János #30386
    Hát a kutyaúristenit már ennek a reklámdömpingnek, há mivanitt?
  • barnie1990
  • Blasta
    Annyira jól sikerültnek érezte az észrevételeit, hogy a film saját topikjába is betette!!! :D
  • hellnight
    Nofene. Az elmegyógyintézetben már internetezni is lehet? Sőt. Moziba is járni?? O.o Hová jut ez a világ O.o

Megjegyzem ez nagyon visszafogott reagálás volt részemről. De fogadok téged sem látunk már itt többet, mert ez ált. így szokott lenni -_-
  • Kmarha
    "Ehh bocs de ez annyira "So full of shit...." ... nem tudom sírjak vagy nevessek?? Ki volt az a barom aki kitalálta, hogy attól, hogy mellény van rajtad semmi bajod nem lesz ha eltalálnak? Nem halsz bele valóban...de nehany loves és pár bordaval kevesebbel lélegzel... pláne közelről... Ezez... valami atomvillanás volt...."

Gondolom a belinkelt videóról írtál. Akkor elmondanám neked, hogy ez egy megtörtént eset feldolgozása volt.

A tűzharcot egy TV társaság helikoptere is nagyrészt követte. A csávó ha jól emlékszem 19 golyót kapott be, mire végre sikerült fejbekapni. Tele nyomta magát drogokkal, és egy gyilkológéppé változott. Sorba szedte le a rendöröket, miközben egy fikarnyit sem törödött azzal, hogy mennyi golyót lőnek belé. Egy kettő még a testébe is befurakodott, nem állította meg semmiféle mellény. Pl eltalálták az alsó lábszárát is, de tovább sétál a valóságban is, igaz sántikálva. Kb 2szer vagy 3szor került csak földre a becsapodások miatt.

Anyiban igazad van, hogy a videó kicsit csal, mert látszólag közelebb hozták valamivel a rendőröket mint ahogy a valóságban volt. Bár nyiltan nem mutatták szerintem sehol hogy milyen messze vannak egymástól, de látszott hogy a parkoló vége felé lehetnek, nem a keresztedődésben (ahol a mocsok kamerás vagy 10 percig mutatta a vérét vesztő rendőrt feküdni :S)
  • Seten

Te lehetnél az idén a Galaxis Legnagyobb Kóklere! (Vagy szőrszálhasogatója?) :)

• Gladiator
    "Minden görög szereplő egészséges, izmos fittnes srác, a szemetek meg mind torzak és/vagy buzikniggerek"

Töri könyv volt-e valaha a kezedben? Tudod, ez Spártában úgy működött, hogy a férfiakat gyerek koruk óta katonaságra nevelték (ha lenne annyi IQ-d, hogy felfogd a filmet, már az elejéből is rájöhettél volna). Aki egész életében úgymond "edz" az még szép, hogy izmos és fitt. Tudom, nehéz ezt egy olyan embernek megérteni, aki a súlyzót is csak hírből ismeri.

A torzokról meg annyit, hogy az életképtelen csecsemőket, vagy akiben egy kicsi "hibát" is láttak, azt ledobták a Taigetoszról.

Szvsz, ezzel a kommenteddel nagyon vicces próbáltál lenni, de inkább a műveletlenség gyanúját kelted...
  • Blasta
    Mondja csak Doktor Úr, eddig még egy betűt nem olvasott arról, hogy ez a film nem egy hitelesnek szánt történelmi kalandfilm, hanem egy KÉPREGÉNYADAPTÁCIÓ????
  • matrix666
    300 (folytatás)
    Lezárva az ügyet a részemről úgy látom, hogy a célcsoport akinek készült az a fajta generáció, aki egyrészt olvasatlan,"édzsofempájeren", "édiendín" "lordofdkingsen" nevelkedett, az első szexuális kapcsolata a Second Lifeban lesz majd meg, miután végre összeszedte a pénzt az accountra, verekedni az utcán / iskolában pedig dobókockával erőpontok felírásával tud. Másrészt azon fanoknak szól a film, akik ha egy kis digitben látnak vért valami kellemes vangelisesenyás zenére, azonnal helyben maguk alá hugyoznak.

Természetesen vannak a filmnek jó oldala is:
    1. Jó volt összevágva a trailer. Rondán rászaladtam.
    2. Raktak bele sok lóvét.
    3. Minden görög szereplő egészséges, izmos fittnes srác, a szemetek meg mind torzak és/vagy buzikniggerek. Fúj. Ha kr. u. 300ban lett volna, lettek volna égőkeresztek is, az egyszer biztos.
    4. Az afroamerikaiak megkapták, ami kell, hogy bizony már akkor is a nagykirály tesók sok aranyfukszot hordtak mindenhol, aranyozott, oroszlános merdzsóval jártak, szívogattak, és királybulákat tologattak, akik kizárólag csak arra vártak, hogy berakják nekik (nem az új cd raplemezt).
    5. Minden barom erre kiváncsi, mert azt hallotta.
    6. Biztos jó volt a forgatás, és sokat röhögtek a leendő fanokon, hogy majd veszik a spártás sisakot, és a McDonaldsban a Xerxes menü senkinek nem kell, csak a "lejonidászos menyü", ahogy az unokahugom mondaná.
  • matrix666
    300
    Megtekintettem a filmet, és néhány megjegyzésem lenne:
    1. afroamerikai-tesó érkezik követként: kengyelben nyugszik a láb, és akkora orrlyukai vannak a perzsa követnek, hogy 500 ft sem lehet televenni fagyival.
    2. spártai rendszerben nő nemigen ugatott bele a megbeszélésbe, az, hogy a király bácsi neje hangosan vakkant, amikor megjön a afroamerikaitesó-perzsa követ, enyhén szólva abszurd.
    3. az elején spártai kommandó elhagyja a demilitarizált zónát, ahogy kell szépen átgázolnak a búzaföldön. Tisztázzuk: katona ide vagy oda, de a termést nem tapossa le + érdemes tudni, hogy spártai tesónak egy búzaföld látványa csupán az hozza ki, hogy hány helóta kell még az optimális termeléshez, hogy kiszedje belőlük ami jár neki.
    4. spártai kommandó halad a szoros felé, az elején kétágú síppal fújja a sráca nótát. Hm. egy gond van. Spártai tesók megvetették a nóta és egyéb dolgokat. Biztos nótáztak, de az, hogy egy tesó a menet elején fújja hát..., nem vagyok hadtörténész, ha valaki spártais képet mutat a hadbavonulsáról, akkor megkövetem. Egyébként annak, hogy lesz*rt*k a művészeteket megvolt az előnye, hogy ókori irodalomból az eltén nem nagyon foglalkoztunk a spártai irodalommal, művészettel... mert nem igazán volt jellemző rájuk. Hál' istennek , inkább Athénban, ami egy északabbra lévő hely.
    5. apropó időjárás. valamelyi b*r*marcú megnézte a térképen, hogy hol volt Spárta, és ott milyen szokott lenni a hőmérséglet??? hójelentés Aigner főpaptól stb. stb. Nem ott van a környéken a legfrankóbb tengerparti rész? Ja, hogy akkor még volt jégkorszak. Biztos jobban tudod, mert 4-szer láttad a Jégkorszak I.-II.t....
    6. az épített és szépített környezetről. Akkor még voltak erdők. Utána vágták teljesen csontra a hajózáshoz. Ez a mindenhol szikla, nincs egy bokor ahova odafossak sutyiba kicsi sántít.
    7. Rasszok és kultúrantropológia: a perzsák nemnagyon voltak afroamerikai kinézetűek, hanem perzsák. Mai Irán, Irak meg ilyenek, inkább rájuk hasonlítottak. Erre jó példa a Xerxes nevü tesó. Tisztázzuk: Xerxes tesó nem úgy nézett ki, és nem úgy öltözött mint egy meleg NBA játékos az SM parti előtt. Értem én, hogy kell valamit adni az afroamerikai lakosságnak, na de azért még se úgy nézett ki, mint aki éppen testékszerezésből PhD-zik, és éppen benéz megnézni a Chigago Bullsot egy egész estés "tűsarokkal lépek a herédre, mond tisztelsz-e engem szolga" kult. program elött. Ajánlom kis figyelmetekbe a CNN-en mutogatott megmentettük az iraki műkincseket c. opuszokat, ahol intelligens, értelmes, a világról és civilizációról remekül tájékozott US Army 12. Lovashadosztály tagjai diszkréten jegyzetelnek, hogy az eBay melyik oldalán lesz a licit a tárgyakról, melyet összeszedtek. Jaj, visszatérve a tárgyakra: rajta van egykét perzsa arcocska. Érdemes nézegetni. Egyiknek sem NBA sztár feje van.
    8. kengyel: elején a fennen említett NBA küldött játékos mikor ment a licenszéért a Leonidas brotherhez, akkor kis lábát ha jól emlékszem nem egy Nike 52-es cipőben nyugtatta, hanem kengyelben. Nos, a nyeregről kétfelé lelógó talap, melyen a lovas föllép, azaz a nyeregbe kél és fennülve lábait mintegy zsámolyon nyugtatja azt biza az ókori lovasok nem ismerték, de a hunnok már használták. Öhöm, öhöm, hun tesók demozták be európában, ezzel czifrázva a hadiügyeiket, mi magyarok is igen kedveltük, szóval hát az igazság az, hogy ha egy Nike Air lett volna a lábán, jobban jártunk volna.
    9. a perzsa elit hadsereg nem orkokra hasonlít, és főleg nem úgy menetel, bármennyire is azt gondoljuk minden mocskos környezetrobló szemét, keleti befészkelős csimpánzra.
    10. Az orrszarvú hadbaállítása egy kicsit erős volt. Tudtok nekem egyetlen egy példát mondani a történelemből (Hérodotosz, Thukidides, Suetonius stb.), aki azt írja, hogy a perzsa sereg hemzsegett az orszarvúaktól. Szerintem azért rakták bele, hogy lássák ázsiaamerikaik, hogy már a perzsák is tudták, hogy mitől lett nagyobb és keményebb a cerkácska a csata végén...
    Gondolom külön orszarrvúagyarlevágó alakulatok voltak, és felledült ilyenkor a kereskedelem, a feketemarket meg a túlkínálat miatt pangott.
    11. A bombadobálós kendős fejü (tiszta pakisztán, vagy egyiptomi menyasszony gönc...) pajtások voltak a legjobbak. Pár apró kérdést felraknék, hogy tisztán lássak. Az egyik, hogy mi robbant ilyen hevesen, hogy repeszdarabok is repkedtek: puskapor, biztos Kínából hozták ugye? Görögtűz? Akkor tisztázzuk, hogy az agyagbomba dobálók kinek is az oldalán álltak. Esetleg mocskos szemét liberálbolsevistnáci görögök voltak álruhában? A görögtűzről: hxxp://hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6r%C3%B6gt%C5%B1z
    A görögtűz nem azért görög, mert egy "Görög" gúnynevü perzsa bácsi/néni/transzvesztita találta fel, hanem bizony a görögöké volt a know-how, utána meg a a bizánciaké.
    12. van benne egy kövércsávó, aki lefejezi a csúnya bácsikat. Ezek nézték a Taxidermiát?
    13. Minden ellenséges katona úgy menetel, mint az orkok a Gyűrök (USD, EUR) Urában
    Ezt már írtam nem? Bocs...
    14. Aranypénz osztás a hegyen (lépcső nem volt, mászni kellett, a csaj aki jósolt, hogyan ment fel? Repült, vagy húzták fel a csúnyabácsik, mint a bulgár kolostorokban?). Spártában volt pld vaspénz is. Nemnagyon nyomatták a gazdasági ügyeket. Szerintem Xerxes tesó idején már volt aranyzseton, de azért informálok mindenkit, hogy az aranyalapú bankrendszert nem spártában kell keresni...
    15. A végén a hülyére nyilazott Király brother (aki egyébként annyi nyilat kapott, hogy minden négycm-re 10 jutott volna, jól felismerhető keresztalakban heveredett le a kis kiterített pirosköpényében. Tiszta Krisztus. Mel Gibson se csinált volna jobbat. Elképzelem, ahogy felhívják a Gibsont, és mondják neki, hogy mondjon valami ötletet. Ő bemondja: sötétüljön el a nap valamitől (napfogyatkozás gyenge, legyenek nyilak, gyk. kedvéérté Apocalipticoban van napfogy.), aztán hátast dobjon, lovagoljanak úgy mint én a Rettenthetetlenbe (amerikai kávboj módjára fogva a gyeplőt, nem a ló oldalánál, hanem mellmagasságában egykézzel), rendeződjön a teste keresztalakba, aztán kell bele valami piros, ami persze nem vér, mert nem megy át a bizottság előtt majd (a levágott feka fej mehet, aztmár mindenki megszokta 300 év alatt), de akkor is szimbolizálja a dolgot. Ez a kreatív osztály feladata. Hogy ilyen frappánsan jelezze nekünk kr. e 480 ban, hogy már akkor is voltak, akik feláldozták(tak) magukat.
  • Harly18
    Pontosítanék! Nem Shop, hanem Stop...
  • schrank
    nna ja a 300 secund 300-ban is szinte az összes látványos dolgot összesűrítették
  • Dynamic
    Miért lenne spoiler?Erről szól a film.Az összes ismertetőből, reklámból, kritikából stb. lehetett tudni, hogy ez lesz a sztori.
  • schrank
    ha még nem láttad akkor kötelező megnézni és valós sztori ezért nem érdemes belekötni hogy miért nem lesz semmi bajuk a viszonylag távolból kilőtt 9 mm-es "meggymagoktól"ha 3 mellény van rajtuk
  • CSOCSO
    300

zsir film volt.
    8.5/10 mert a gladiatornal nem tetszett jobban.

mindenesetre majd HD ben meglesem ujra
  • CSOCSO
    children of man spoiler :
    lol most volt a tv ben a bemutatoja hogy meg lehet venin dvd-n hat nem beletettek azt a reszt mikor rajon a csako hogy a csaj terhes??? hat hogy lehet ilyen spoileres egy kibaszott reklam??? az ilyen miert kap munkat?
  • Bucser
    Na és mit mondassz ha azt mondom, hogy nem láttam még a 44 minutes-t?

Ehh bocs de ez annyira "So full of shit...." ... nem tudom sírjak vagy nevessek?? Ki volt az a barom aki kitalálta, hogy attól, hogy mellény van rajtad semmi bajod nem lesz ha eltalálnak? Nem halsz bele valóban...de nehany loves és pár bordaval kevesebbel lélegzel... pláne közelről... Ezez... valami atomvillanás volt....
  • Harly18
    Rest Shop (2006)

Ismét egy Texasi Láncfűrészes Gyilkos klón. Itt-ott kézikamerásnak tűnő részlet, furcsa történések, amiket nem magyaráznak meg, a vége pedig, ha minden túlélőnek ez adatna meg, mint a főszereplő lánynak, akkor nevezhetnénk túlélőnek, de ő elbújt a segítség elől. Érthetetlen számomra ez a film, átgondolatlan, fantáziátlan, összecsapott. Azonban a film sok helyen "szókimondó" látvány tekintetében.....Összeségében nem annyira bűn rossz, soha nem nézném meg újra, talán csak azért, hátha rájövök azokra, amiket első nézésre nem értettem.....Ha az embernek van egy szabad estéje és semmi, de semmi filmje nincsen amit megnézhetne, arra jó, de nem kell sokat várni tőle....

5.5/10
  • fifi
    Ghostrider

hűűű
    ez a film valami eszméletlenül pocsék volt...komolyan mondom, ha kocsmáztam volna a megnézésére szánt idő alatt, az hasznosabb lett volna...

hűűű
    nem térek magamhoz... EZ a mai filmgyártás? EZ kell az embereknek? ERRE dobnak ki az ablakon dollár milliókat?

szeretem a filmeket, sokmindent megnézek/igényest is, és igénytelent is/ de ez valami förtelemes volt...

hihetetlen...
  • schrank
    nnna nehogymá jobb mint a 44 minutes mert körberöhöglek és nem hogy annál de szerintem ami filmben előfordult tűzpárbaj messze a 44minutesben van a leghitelesebben ábrázolva pedig csak TV film hol ehhez képest a szemtől szembe vagy mi volt a magyar címe
  • Kmarha
    Little Miss Sunshine

Egy nem normális család nem normális napja :) A drogos, szexmániás szókimondó nagypapa, a családját és mindenki mást látszólag utáló, némasági fogadalmat tett kamasz, az öngyilkossági kísérletet elkövető amerika elsőszámú buzi tudósa, ki mellesleg a film nagyrészében úgy nézz ki mint akit egy egész életre telenyomtat tudatmódosító szerekkel és nyugtatókkal, a teljesen nyilt mindenről beszélni akaró anyuci, az elmebeteg jófej apuci, no meg a jó húsban lévő szépségversenyt akaró nyerő kislányka kalandozása a sárga busszal otthonuktól el a szépségverseny helyszínéig. Látszólag az út során mindenkinek tönkre megy az élete, bár a leépülés már korábban elkezdödött mindanyiuknál. Azért talán nagy titkot nem árulok el, de a film végére így vagy úgy, de a család nagy része egységgé kovácsolódik.

A poént nem lövöm le, de a kislány bemutatója az hatalmas. Én sírva röhögtem a tánc alatt :D A nagypapitól nem is várhattam mást :)

Bár néha-néha úgy tünik hogy ez valami fanyar humorral megfüszerezett dráma féleség, de lényegében egy hatalmas vígjáték. Tény, elég furcsa a stílusa, szóval ajánlani nem merem mindenkinek.

Én rohadt jól szórakoztam rajta :)
  • luckyboi
    Mad Max napot csapok! 3 rész, 1 üveg bor, és csak 1 nap van !