1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Little Miss Sunshine

Egy nem normális család nem normális napja :) A drogos, szexmániás szókimondó nagypapa, a családját és mindenki mást látszólag utáló, némasági fogadalmat tett kamasz, az öngyilkossági kísérletet elkövető amerika elsőszámú buzi tudósa, ki mellesleg a film nagyrészében úgy nézz ki mint akit egy egész életre telenyomtat tudatmódosító szerekkel és nyugtatókkal, a teljesen nyilt mindenről beszélni akaró anyuci, az elmebeteg jófej apuci, no meg a jó húsban lévő szépségversenyt akaró nyerő kislányka kalandozása a sárga busszal otthonuktól el a szépségverseny helyszínéig. Látszólag az út során mindenkinek tönkre megy az élete, bár a leépülés már korábban elkezdödött mindanyiuknál. Azért talán nagy titkot nem árulok el, de a film végére így vagy úgy, de a család nagy része egységgé kovácsolódik.

A poént nem lövöm le, de a kislány bemutatója az hatalmas. Én sírva röhögtem a tánc alatt :D A nagypapitól nem is várhattam mást :)

Bár néha-néha úgy tünik hogy ez valami fanyar humorral megfüszerezett dráma féleség, de lényegében egy hatalmas vígjáték. Tény, elég furcsa a stílusa, szóval ajánlani nem merem mindenkinek.

Én rohadt jól szórakoztam rajta :)