106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
én is ezt írtam múltkor a BR-ról de a sok "filmesztéta" egyből rámrontott majd ha lesz jó halivúdi remake-je akkor talán végig is fogom nézni
-
Battle Royale 4/10
Az alapötlet nem rossz de a megvalósítás nemigazán tetszett...
Hét év Tibetben 10/10
Már vagy 3 hónapja megvan a film de csak most jutottam el oda hogy megnézzem!Mindenkinek csak ajánlani tudom nagyon jó film! -
ja lambert megmurdelt az előzőben nem? már nem emlékszem arra a "videófilmre" ^^
ja én Rambo 2-t néztem tegnap ,ezt nem lehet megunni ^^
-
Adrien Paul -
melyik meklód szerepel benne? az adrien paulos vagy a lambertes? -
Rekviem egy álomért
Azt hittem lesz "tavasz". De nem lett.
10/10
(Aki látta, az érti, aki meg még nem, az nézze meg.) -
della #30516 Én most láttam az Ördög Pradat visel-t. Jó film, Meryl Streep nagyot alakított:)Az viszont fura volt, hogy a Prada nevet egyszer sem említették benne, habár lehet h csak nem figyeltem eléggé.:P
Tudtok mondani TOP5-ös filmlistákat?--> vmi jó filmet néznék :D -
Hegylakó 5 - A forrás
Nem volt beharangozva ez a rész, ezért is kissé fenntartásokkal kezdtem el nézni, de végeredményben jóvolt. MacLeod elérte a végzetét, és ezzel elvileg le is zárult az egész. Nézze meg mindenki aki eddigi 4 részt is nézte és élvezte. -
nincs nagy sztori=semmivel nem több, mint egy Braveheartban.
Szerelmi szál, hazafias szál, kitartás, erény, bátorság, hősiesség, stb, stb. Azért van sztorija, csak semmivel nem nagyobb dobás, mint ami a Braveheartban vagy a Gladiátorban volt. -
Alatriste kapitány
Aki szereti a történelmi "kosztümös" filmeket, annak erősen ajánlom. Sajna nincs nagy sztori, de az, hogy spanyolul lehet megnézni itthon felirattal a moziban, az baromira dob a film hangulatán, az ugyanis már alapból nagyon jó.
Fsz: Viggo Mortensen
A film zenéje szintén hihetetlenül ott van.
Amúgy ez minden idők legdrágább spanyol filmje. Sajnos itthon jelenleg érdektelenség kiséri, talán pont a forgalmazó miatt (Mokép), mert a reklámjával csak az találkozhat, aki moziba jár. Ha csak így olvasok róla, én is elmegyek mellette, mondván semmitmondó név, stb., stb..
Amúgy a film a németalföldi valamint a francia háborúba enged betekintést spanyol oldalról (!), 1622-1643 között.
Közelezően mozis darab, kötelezően szinkron nélkül!
A film Arturo Pérez-Reverte öt kötetes regénye alapján készült (Las aventuras del capitán Alatriste).
Egy problémám volt úgy igazán. A főszereplő életkora. Megemlítik, hogy már harcolt a török ellen - 13 évesen - Lepantónál (1571), a végén, 1643-ban a rocro-csatában meg még mindig úgy harcol, mint egy negyvenes, pedig már jóval 80 felett jár (85 éves). :)
Érdemes némileg átnézni a film miatt a spanyol történelem idevágó részeit, mert különben pár dolog nem feltétlenül lesz érthető. Bár aki látta a Braveheartot, az sem előtte, hanem megtekintése után olvasott William Wallaceról ...
-
Will Ferrell alap :D
Wedding Crashers-ben:
"Mom!!!! The meatloaf!!!! FUCK!!" :D -
Jah en is megneztem az egesz sorozatot :D Imadtam! -
Blades of glory vagy micsoda..
aranyos baromsag. aki szereti a will farreles filmeket az lesse meg! -
No igen a vége. Viszont ahogy hallott ott a narrátort magyarázni az életről, pont igy volt jó a vége (de tényleg, az írónő magyarázata szükséges volt hozzá)
Egyébbként én meg elkezdtem tanulni gitározni! :) -
Stranger Than Fiction 7/10
Érdekes egy film.Amikor Harold Crick elősször hallotta a narrátor hangját én is csak néztem,hogy mi van?Bele tudtam élni magam a hétköznapok megszokott unalmas rutinjába.Ezen pedig változtatni kell,úgyhogy holnap nem megyek dolgozni
Jó volt a befejezés is bárSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valóban meg kellett volna halnia -
Ma rávettem magam az Underworld:Evolution-re.
Végülis az első résznél nem lett rosszabb, ezis valami,
6/10 et adnék rá , de ebből 2 pont Kate Beckinsale :D -
teljesen egyetértek veled. -
Nem, hogy Blake lemenjen annak a terv részének kellett lennie. Különben csalodnék a büvészeinkben :D -
Rowan Atkinson legjobb szerepe akkor is a Fekete Vipera marad:) -
Prestige spoiler:
nemtom miert kell bonyolitani.. ugy alakult, hogy meghallotta.. ezert nem jott ki hanem megbujt es kitalalta azt amit. legalabbis nem emlexem hogy o ezt szotte volna hogy nah majd jol lemegy a blake es azt hiszik hogy o olte meg.. lol.. nah mindegy -
ja csak ha nem hallja meg és kijön, hoppá, ellenfele elött máris le van leplezve a sötét titka. És innen már talán le is lehetne őt leplezni.
Tudom hogy szőrszállhasogatás, de én valahogy úgy csináltam volna meg, hogy biztosan tudjam amikor ő lent van. Túl nagy volt a kockázat. :)
Sephi: végre valamiben egyetértünk :) (#30500) -
szvsz csak siman nem jott ki mert hallotta amit.. ennyi... -
Taxidermia -
.... nos .... ez mar a remek peldaja annak hogy amikor mar tul sok "normalis" film van akkor jon egy ember es megalkotja ezt a... szemetet de termeszetesen "muveszi" film es akkor agyon kell dicserni. Ez film? Ez kultura? Ennek hol a "rejtet" mondanivaloja? Ha mar ennyire hireszteltek akkor itt mar komoly problemak vannak.
Roviden : Ez valami borzalmasan rosz volt. -
Mr. Bean nyaral
na ezt nem kellett volna. pár jó poéntól eltekintve lapos volt...Atkinson nálam megmarad a katasztrófafilmnél, meg a Fekete Viperánál jó karakternek. ez erőltetett volt.
4/10
A Tégla
ez viszont nagyon kellemes meglepetés. Korrekt film, bár pont most lett vége, pár kérdés felmerült bennem, még meg kell néznem holnap egyszer...
9/10 -
Tökéletesen egyetértek veled :)
Számmra Mr. Bean a sorozatairól marad híres, nem pedig egész estés filmjeiről :) -
kankalin89 #30497 végzetes kitérö(turistas),szuper exnöm
háát az elsö nálam egyszer megnézös hasonlo mint a motel sok uncsi rész kb. fél óra akcio.elmegy
második:jó volt sztem nem szokványos,vicces -
Mr. Bean nyaral
Röviden: nem jó.
Nyoma sincs benne az igazi Mr. Beannek. Jó, beszélni a Katasztrófafilm óta újra elfelejtett, az arca még mindig gumiból van, mozdulatai koordinálatlanok, és mindig sikerül kényelmetlen helyzetbe sodorni magát (bár azt még ő sem tudta hitelesen előadni, hogy azt a rohadt jegyet neki most mindenáron kergetni kell), de ez akkor sem ő.
A filmben ráadásul több unalmas jelenet van mint vicces. Egy jó pontja van csak, az a végén, a filmfesztivál maga (mind Bean ügyködése, mint a filmrendező bemutatója, mely hatalmas szatíra lett), egész addig amig el nem kezd mindenki énekelni. Na ott kikapcsoltam.
Nem bánom hogy erre nem adtam ki mozijegyet(bár a másik majdnemfőszereplőt, a színészleánykát szivesen nézegettem volna nagyobb kivetítőn :P).
Sajnálom hogy a színész ezzel a filmjével búcsúzik a szereptől. Inkább bizta volna ezt a dolgot a katasztrófafilmre, az sokkal többet ért mint ez. -
Az amerikai, amiben Kim Basinger szerepelt.... -
Inquisitor #30494 Azért a Stalker (éppen a létről való elmélkedés okán) nem egy szórakoztató mű, és ez sok helyzetben lefárasztja a nézőt ... Ettől még nagy film. -
Inquisitor #30493 Ez az eredeti ázsiai vagy az amcsi remake? -
Mobil (Cellular - 2004)
Nem vártam tőle túl sokat, de egy nagyon jó akciófilm valójában. Egy két helyen túl sok fölösleges és a sztorihoz nem kapcsolódó dolog van, de egy nagyon izgalmas és látványos film, már amennyire lehet egy ilyen film...
9.5/10 -
Cmdr #30491 A The Fountain film a fenéről szólt, mert én kurvára nem értettem az egészet... a végét meg főleg!? -
Aztat en is meg fogom nezni mert nekem taccetos Ben :D -
sziasztok. látta valaki a SMOKIN' ACES cimü filmet?(füstölgő ászok). kivancsi vagyok milyen volt. mert pénteken nézném meg -
láttam. Egy érdekes film george reeves utolsó éveiről és haláláról. Hogy vajon ki és hogy ölhette meg vagy valóbanöngyilkos lett-e és minderre rákap egy hírhajszás valójában istentelenóül utolsó gedva magánnyomozó... Aki a film végére nem kicsit hasonlik meg önmagával:)
Nekem tetszett:) Nem akciófilm:) De jó nagyon:) -
Így vagyok vele én is.Szeretem a horrort, de a fantáziátlan "rohangálnak a kegyetlen baltás gyilkos elől, de az mindekit kicselez" horrorokon én is csak ásítozom.Már ha vagyok olyan hülye, hogy elkezdjem nézni... -
Hát azért amikor a benzinkutas premier plánban shotgun-al szétloccsantja a saját fejét az azért nem semmi.
Sztem az utóbbi évek egyik legjobb horrorja, de hát kinek a pap kinek a papné ahogy szokták ezt mondani :) -
Nah, énis megnéztem ma a 300 at, és jó volt, mivel nem vártam tőle semmit xD Ami kicsit zavart, hogy mintha mindenáron bele akartak volna tenni minnél több kapcsolódó szállóigét, de nem volt vészes. 8/10 et megér, még 1-2x meg tudnám nézni. -
Mindenkinek ajánlom a Stalker című orosz filmet (1979-es, Andrei Tarkovsky rendezte). Bár sci-fi elemek is vannak benne, inkább a létről szóló elmélkedés. Remek kikapcsolódás az akciódús hollywoodi szeméthez képest.
Torrent rulez. -
Látta itt valaki a Hollywoodland-et?Érdemes megnézni?