1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Mr. Bean nyaral

Röviden: nem jó.

Nyoma sincs benne az igazi Mr. Beannek. Jó, beszélni a Katasztrófafilm óta újra elfelejtett, az arca még mindig gumiból van, mozdulatai koordinálatlanok, és mindig sikerül kényelmetlen helyzetbe sodorni magát (bár azt még ő sem tudta hitelesen előadni, hogy azt a rohadt jegyet neki most mindenáron kergetni kell), de ez akkor sem ő.

A filmben ráadásul több unalmas jelenet van mint vicces. Egy jó pontja van csak, az a végén, a filmfesztivál maga (mind Bean ügyködése, mint a filmrendező bemutatója, mely hatalmas szatíra lett), egész addig amig el nem kezd mindenki énekelni. Na ott kikapcsoltam.

Nem bánom hogy erre nem adtam ki mozijegyet(bár a másik majdnemfőszereplőt, a színészleánykát szivesen nézegettem volna nagyobb kivetítőn :P).

Sajnálom hogy a színész ezzel a filmjével búcsúzik a szereptől. Inkább bizta volna ezt a dolgot a katasztrófafilmre, az sokkal többet ért mint ez.