106866

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sawyer2 #30965 TELJESEN EGYETÉRTEK... IGAZ A LÁTVÁNY VILÁGA NEM SEMMI ÉS MEGHAJOL A RÉGI FILMEK ELŐTT, DE TÉLLEG TRÉ LETT...
*NEM 3 HANEM 4 RÉGI SUPERMAN FILM VAN... :) -
A sárkány csókja
Jet Li akcióban,de ezért kár volt.Nem új film,de engem ez a legkevésbé sem érdekel.A film nagyon sablonos,minden részlet ismerős valahonnan.Az akciójelenetek jók voltak,de emiatt nem éri meg filmet csinálni.Azért örülök,hogy megnéztem,mert legalább mondhatom,hogy ez is megvolt.
6/10 -
Hello!
The Departed c. film nagyon jó lett!
Valaki esetleg meg tudná mondani hogy a film elején kinek az előadásában szól a zene? Soundtrack-jében nem találtam!:(
Thx! -
bcrics #30962 Nekem ez a Superman Returns c.film nagyon nem feküdt!!
Teljesen bárgyú az egész sztori ,aki látta az első 3 filmet annak nem értem hogy ez hogy jöhet be?
Teljesen értelmetlen volt megcsinálni!!
Supámen karaktere meg mintha a 'Farm ahol élünk' lenne még az is jobb volt ahogy Charles'csárlsz'Ingels játsza jófiút és megvédi kicsiny családját Laura'lora'Ingels-t meg ezeket a tré embereket!!
Azt a kib*tt logot és márha hozzányúlok hogy kicsit megformázom mer én vagyok a jani akkor ne már ilyen gagy 'S' betüt hozzak ki belőle!!
itt ki is jött a színvonal meg a tudás a műv.osztály 'tehetségeitől'!
miez teletubby?
kb ilyen mérce nálam az egész film!!
3/10 -
Ja és mellesleg nem is én vettem egy kalap alá ezeket a filmeket, hanem Istencsászár barátunk a 30941-ben. ;) -
Én pedig nem értem, hogy lehet két külön kalap alá venni két merőben egyszerű, sablonos alapokon nyugvó KÉPREGÉNYADAPTCIÓT?!
Akárhogy is nézzük, mindegyik ugyan arról szól, mindegyikben ugyan olyan dramaturgiai elemeket látunk, mindegyik végén győz a jó, aki titkolja "igazi énjét", stb.
Látványos, amerikai akció-kalandfilmekről beszélünk, nekem nincs közöttük különbség, az egyik 19, a másik 1hijján 20, talán mert nem tekintek egy Batman 1-2-t alapműnek, csupán a képregényadaptációk között az egyik különösebben nem bárgyú és nevettséges darabnak. (ellenben a superman returs és még jópár hasonszőrű film bizony az számomra).
(És Szia neked is, a 30-35-ös korosztályba tartoznék, ha beállítanám az adtlapomon ;)) -
Szívesen válaszolok minden kérdésedre spoiler keretein belül, a végén mi is néztünk haverral, de aztán összeállítottuk a képet.
Amúgy egy nagyon színvonalas csavarokkal operáló, nézői nyitottságra és intelligenciára alapozó, itt-ott kisebb kivitelezési akadályokba ütköző filmről van szó (ennek a típusnak jobban fexik az írott forma).
Simán megér 8/10-et legalább. -
Közben megnéztem az adatlapodat és nem láttam arra utalást, hogy milyen korosztályba tartozol, és ezt az infót igazán megoszthatnád velünk, ha már ilyen jellegü vitát folytatunk régi filmekről.
Azt viszont látom, hogy 4 napja "születtél"
Üdv minálunk!
-
Nem értem hogy lehet összehasonlítani a Batman 1-2-t a Pókemberrel és a Superman Returns-szel. Tök más kategória. Ha a Batman 1 most jött volna ki a SR-szel egyszerre óriási bukás lett volna. Ne érts félre a Batman 1-2 alapmű, de nem említheted SR-rel együtt.
Ha a filmeknek azt kell hozniuk, amit az emberek várnak tőlük, akkor az emberekkel lehet a gond, akik így gondolják.
Ha anno Tim Burton egy olyan Batman mozit csinált volna, amit az emberek szerettek volna hogy csináljon, akkor nem egy nyápic-batmant kellet volna nyújtson hanem egy izomkolosszust, legalább Holló szintü akciójelenetekkel. Ellenben kísérletezett, odatette Keatont (neki amúgy 100% riszpekt) és mostmár azt a Batman filmet tekinted te is alapnak.
Már Nolan ettől is eltér és nem Burtonös mozit csinál...
Ezt a nyomvonalat követve hozzátenném még, hogy Singer 90%ban a Donneres Supermant folytatja és ez (mint az alább kifejtettem) nagyon jó hangulatot ad a filmnek, amire talán csak az idősebbek emlékezhetnek, hogy milyen volt az, amikor (pl szerény személyem 6-7 éves korában) először látta a Superman c. filmet jeles filmszínházaink egyikében.
A Superman oltári gagyi mai szemmel nézve, de még mindíg szivesen megnézem, ha adják, mert jó hangulata van. Mint ahogy szivesen veszi elő az ember néha a régi tengeralattjárós kvarcjátékát is pedig ott figyel a tévé alatt a Playstation 8
-
Jah. Nekem tetszett, bár a végén kisebb zavar támadt a fejemben... -
Kiképzőtábor - Basic
John Travolta/Samuel L. Jackson
Látta valaki? -
ehh,4 szoba nem ismerős?abban is előhozzák az ujjban fogadós Hitchcock filmet,pontosabban eljátszák -
della #30953 Néztem a mai Tv-műsort, de nem láttam Hitchcook-ot, biztos ma lesz? Mert most már én is kiváncsi lennék rá:D -
Semmi. Mondom olyan, mint a mesék a kriptából. -
konkrétabban ez
pár részt láttam belőle csak - mert régebben is ment, de akkor délelőtt 11:30-kor! - de tényleg jók voltak, főleg Hitchcock szövegei. ("Ez csak egy dramatizáció. Persze a fegyver igazi, és a töltény is, de a orvos csak egy színész.") -
Úristen! Ez baromi sok részből áll. Pedig gondoltam, hogy beszerzem valahogy. De ilyen sokat...
Amugy semmilyen összefüggés nincs a részek között? Mert a 2. évad első négy része megvan. Azokat megnézhetem nyugodtan? -
Ezaz: http://imdb.com/title/tt0047708/
Illetve ennek egy remakje, mert szines. -
Nem. Ez egy rendes sorozat, amiben különböző kis részek vannak, amiket Hitchcock csinált. Kb fél-3/4 órás egy rész, és semmi köze a nagy filmeihez. Olyasmi, mint a mesék a kriptából, elötte felkonferálás, majd a rész, aztán a végén újra Hithcock beszél. -
Holiday
hat anyam meg a baratnom imadta.. en meg elkestem a munkambol miatta.. mondjuk ezt aztan senkit nem erdekel(t).
pontozni alig merem...kb 6/10 est adnek erre is de akkor jonne mindenki hogy nahdehat miert adok erre is annyit mint a faun labirintusara.. persze a ket 6/10 est osszevetni nem szabad!
ilyen filmek is kellenek.... legalabbis a baratnom szerint:) -
Pans Labyrinth (Faun labirintusa)
meglestem.. szep jolt, jo volt de kozelsem annyira...
egyszeruen keves volt ahhoz hogy azt mondjam hogy huuuu...
6/10
szvsz tokre feledheto... -
top ten head slices -
sziasztok.tudom ez nem ide tartozik,de azért megkérdezem.nem tudjátok honan lehet letölteni BÉRES ALEXANDRA,VITALITÁScimü dvd-jét?????? melyik oldalrol.(a csaj nem hagy békén vele).eölöre is köszi mindekinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Hello!
Légyszi írj már pár sort erről az Alfred Hitchcock bemutatja sorozatról.
Ez most mi is tulajdonképpen? Csak egy "sorozat" neve, amely keretein belül hétről hétre levetítik a rendező filmjeit?
Vagy itt olyan alkotások vannak, amik a sima fimográfiájában nem találhatók meg?
Előre is köszi a választ. -
Sztem a Batman első két része és a Pókember eddig részei hozták azt amit az emberek válrtak tőlük.
A superman nem hozta. Egyszerűen unalmas volt és bárgyú. Mit tettem volna bele?
Egy új forgatókönyvet mondjuk. De én hozzá sem nyúltam volna az egészhez, észre kellett volna már venni, hogy a 70es 80as évek kékpiros-bugyis-köpenyes erőembere nem való a 21 századi moziba. -
Szerinted, de csak 1szer irná is da valaki hogy ő mit tett volna bele amitől jobb lett volna vagyis neki tetszetős lett volna... tudom hogy divat fikázni mindent, tudom hogy az első rész mindennél az etalon... de hát akkor mondja már meg valaki ő mit szeretett volna látni... Akár a Batman, akár a Pókember, akár Superman akár bármi ilyen stílusu fimben..
Kiváncsian várom. -
de -
Ez a tégla nem a szigorúan piszkos ügyek amerikai remake -je? -
"Igaz hősi eposz"
na erre én nem fogadnék a fél vesémben ha a helyedben lennék... -
"Szerintem az "idősebb" generációnak épp ezért sokkal többet mond ez a film, mint a fiatalabbaknak."
Szeretnélek megnyugtatni, hogy mind az idősebbeknek, mind a fiatalabbaknak semmit nem mondott az a film, világ szinten bukás volt öregnek-fiatalnak. ;)
-
/faint -
Mostanában ezeket néztem meg:
Superman Returns
Nagyon tetszett, sztem még meg fogom nézni egyszer mostanában.
Olyan mintha a rendező egy meghatározó gyermekkori Superman 1 moziélményre alapozná a film alaphangulatát. És ezt nagyon jól csinálja.
Szerintem az "idősebb" generációnak épp ezért sokkal többet mond ez a film, mint a fiatalabbaknak.
Kal-el, Lex és Singer 10-es! Mikor a főhősre ráadják a nagykabátot az valami egészen hátborzongató.
2 dologgal nem vagyok csak kibékülve: a Loist játszó csaj mé nem hasonlit legalább egy kicsit Margot Kidderre vagy akár Teri Hetcherre (így írják?)? A másik az Superman ruhája: azt tudom, hogy azért olyan szűk mert "S"-es
, nem is ez a gond, de mér van neki olyan kicsi "S"-e és mér van magassarkúban és miért nincs a hátán "S"? Még a trabanton is van
.
Supermant az S-modell öltöztette
.
9/10
Tégla
Hát ez ment egyből az alapmű kategóriába. Színészek valami elképesztően jók. Izgalmas és érdekfeszítő is. Emellett hatalmas poénok vannak benne.
A vége üt.
Egy régebbi hozzászólásban valaki felvetette, hogy Matt D-hoz nem illik ez a szerep, szerintem nagyon jó ebben a karakterben. Ugyanazt hozza, mint a Bourne filmekben (9/10 - 9/10) tuti ezért is kapta a szerepet.
10/10
Starship Troopers
Régi film, láttam is még anno moziban 2x mikor bejött. Igaz hősi eposz, izgalmas, látványos. Néhol gagyi, dehát régi. A poénok és a reklámok a filmben überek.
Akar többet tudni?
10/10 (kategóriájában a legjobb)
Az ember gyermeke
Nagyon kényes téma ez a "bús jövőkép, jajj milesz" filmezés. Az esetek 30%-ában lesz belőle értelmes/élvehető film. Ebből a 30%ból ez az egyik legjobb. Mégpedig pont azért, mert egy nagyon érdekes problémával találkoznuk, amivel eddig még nem. Nem árasztja el a Földet víz teljesen (waterworld) vagy nagyrészt (2008 a patkány éve - lol nemá mingyá ittvan), nem fogyik el az olaj (120 ilyen filme van gondolj egyre
), nem atomozzák le egymást nagyjaink. Érdekes story jó el(ő)adása.
8/10
Fedőneve: Donnie Brasco
Már kétszer láttam ezelőtt.
NC.
9/10 -
Ja tv2-n szerda éjfél után szokott menni. -
Szokta valaki rajtam kívül nézni az Alfred Hitchcock bemutatja című sorozatot?
Iszonyat kemény részek vannak benne :D Neémelyiknek olyan durva a csattanója, hogy csak na :D
Kedvenc részem az ujjakban fogadós volt, hát annak olyan durva votl a csattanója, hogy beszartam :D Kegyetlen jó részek vannak. Nézzétek ti is. -
Akko a DVD-s megjelenést néztem mozi premiernek...? höhö -
"Még tök új. Március végén kezdték adni a mozik."
Mondjuk én még tavaly láttam, azt meg nem értem milyen mozik, mert magar mozik nem, az biztos. -
Na de, viccen kívül, láttam egy jó filmet tegnap. Még tök új. Március végén kezdték adni a mozik. Szal nekem teccett. Ahhoz képest, hogy koreai film, jó volt. A címe: Gazdatest.
-
A napokban néztem: Pókember 3, Indinana Jones 4, Batman: The Dark Knight. (na yó most kicsit túlzok
)
-
Lucky Number Slevin 7/10
no comment -
Én nem is azt írtam, hogy ennek a csatának a kimenetele nem vot előre megjósolható. Inkább arra akartam célozni, hogy sztem a háborúban általában véve mindkét fél katonájának ugyanakkora esélye van arra, hogy mondjuk egy kósza golyó eltalálja, vagy egy aknagránát becsapódjon mellé, persze a többszörös számbeli fölény az sokat nyom a lattban, ez tény.
Egyébként meg mindkét filmet láttam és egyiket sem tartom jobbnak a másiknál, mindegyik kiváló alkotás és sztem egy egészként kéne tekinteni. -
Combatants
United States
Commander
Holland Smith
Strength 110,000
Casualties
6,825 killed in action,
1,401 died of wounds,
19,189 wounded,
494 missing
Total: 27,909
Empire of Japan
Commander: Tadamichi Kuribayashi
Strength: 22,000
Casaulties:
20,703 dead,
216 captured
Total: 20,919
Ennyit az egyenlőről és az esélyekről.. az a csata vesztett volt már amikor elkezdték akkor is. Egyetlen célja volt, hogy lelassítsa az amcsi előrenyomulást.