[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mostanában ezeket néztem meg:
Superman Returns
Nagyon tetszett, sztem még meg fogom nézni egyszer mostanában.
Olyan mintha a rendező egy meghatározó gyermekkori Superman 1 moziélményre alapozná a film alaphangulatát. És ezt nagyon jól csinálja.
Szerintem az "idősebb" generációnak épp ezért sokkal többet mond ez a film, mint a fiatalabbaknak.
Kal-el, Lex és Singer 10-es! Mikor a főhősre ráadják a nagykabátot az valami egészen hátborzongató.
2 dologgal nem vagyok csak kibékülve: a Loist játszó csaj mé nem hasonlit legalább egy kicsit Margot Kidderre vagy akár Teri Hetcherre (így írják?)? A másik az Superman ruhája: azt tudom, hogy azért olyan szűk mert "S"-es
, nem is ez a gond, de mér van neki olyan kicsi "S"-e és mér van magassarkúban és miért nincs a hátán "S"? Még a trabanton is van
.
Supermant az S-modell öltöztette
.
9/10
Tégla
Hát ez ment egyből az alapmű kategóriába. Színészek valami elképesztően jók. Izgalmas és érdekfeszítő is. Emellett hatalmas poénok vannak benne.
A vége üt.
Egy régebbi hozzászólásban valaki felvetette, hogy Matt D-hoz nem illik ez a szerep, szerintem nagyon jó ebben a karakterben. Ugyanazt hozza, mint a Bourne filmekben (9/10 - 9/10) tuti ezért is kapta a szerepet.
10/10
Starship Troopers
Régi film, láttam is még anno moziban 2x mikor bejött. Igaz hősi eposz, izgalmas, látványos. Néhol gagyi, dehát régi. A poénok és a reklámok a filmben überek.
Akar többet tudni?
10/10 (kategóriájában a legjobb)
Az ember gyermeke
Nagyon kényes téma ez a "bús jövőkép, jajj milesz" filmezés. Az esetek 30%-ában lesz belőle értelmes/élvehető film. Ebből a 30%ból ez az egyik legjobb. Mégpedig pont azért, mert egy nagyon érdekes problémával találkoznuk, amivel eddig még nem. Nem árasztja el a Földet víz teljesen (waterworld) vagy nagyrészt (2008 a patkány éve - lol nemá mingyá ittvan), nem fogyik el az olaj (120 ilyen filme van gondolj egyre
), nem atomozzák le egymást nagyjaink. Érdekes story jó el(ő)adása.
8/10
Fedőneve: Donnie Brasco
Már kétszer láttam ezelőtt.
NC.
9/10