106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Istencsászár
    Most erre azt mondjam hogy 3 haverral akik SH fanok a játékot oda vissza kitolták, köztük énis, 2szer néztük meg moziba mert akkora film. Aki a játékkal nem játszott vagy nem érdekli az nem fogja szeretni. Ezvan ez egy ilyen film... lehet nekik unalmas, de a film profi munka.
  • barnie1990
    1x ültem neki 2 barátommal,és egyikünk se bírta végignézni,mert dög unalom a film.Én játszottam a játékkal,de hangulatban ez a film a béka segge alatt van.
  • Istencsászár
    Akkor ne nézd, de szvsz a te hibád...
  • Sephi
    Alpha Dog -

Hat itt egy remek pelda miert nem szabad odafigyelni az internetre a pontozasokra. IMDB 6.8-at adott neki de nekem siman ez ev legjobb filmje ilyen temaban. Nem volt benne unalmas resz es a vege nagyon eros erzelmi viharokat kevert. Ajanlom mindekinek.

Silent Hill -

Amikor mar harmadjara fogok neki es harmadjara elalszok akkor az mar nem az en hibam :D
  • CSOCSO
    te meg szuz vagy mert 4et raktal...

te kis huncut bogarka!!!

:D
  • CSOCSO
    nekem nagyon tetszett a film.. azota (10ev) mar megneztem parszor...
  • barnie1990
    Face/Off

Nagyon szuper akciófilm volt,tán a legjobb,amit mostanában láttam.Nicholas Cage és John Travolta odatette magát,és az eredmény egy akciódús,izgalmas (ez ma már nagy szó) és emlékezetes film lett.1x még biztos meg fogom nézni.

8/10

• Sawyer2
    A logika szerint meg egy nagy baromság... De elég az off-ból...!!!!
  • I.C.ram
    Látom ezen az oldalon többen is éríntettek.
  • I.C.ram
    Egy kimutatás szerint, aki a 3 db !jelet rak a mondatai végére, az meleg.
  • Doomista
    Holnap nézem meg a 300 filmet estefelé,már najon kiváncsi vok rá,és várom :P tuti hogy iszonyat jó.
  • wesker24
    Most néztem meg egy nagyon régi (1979-es) kultuszfilmet !!!

És ez pedig a Mad Max 1-2-3 !!!

Még nagyon régen láttam VHS-en az összeset !!!!

A Mad Max 1 nagyon jó film még most is !!! (és ráadássul vágatlan mert semmi nem hiányzik belöle)

A Mad Max 2 sokkal jobb mint az első rész volt (VHS-en) !
    De az a verzió amit most néztem meg az egyszerűen pocsék (minden egyes durva részt kivágtak belöle főleg a film végét vágták meg jó rendesen

A Mad Max 3-at is megnéztem de már közel sem tetszett annyira mint az elözö 2 nekem a 3 rész nem igazán jött be !!!
  • della
    The Prestige - A tökéletes trükk

Szerintem iszonyú jó film. A két mágus versengése teli fordulatokkal... Csak az a kár, hogy a könyv még nem jelent meg nálunk, pedig jobb lett volna, ha előtte elolvasom. Már azt hiszed, hogy minden úgy alakul, ahogy elképzeled, és ekkor következik egy csavar.Szóval nagyon jó:D 10/10
  • Cmdr
    Next

Nicolas Cage legújabb filjme. Nagyon jó a film, az 5let, hogy 2 percre előre látja a dolokgat, de az utolsó 5 perc annyira szetbasszta az egészet, hogy az elképesztő! Hatalmas csalódás volt számomra így.

2/10
  • Bandee1987
    The Last King of Scotland

7/10

Feléig eléggé lagymatag volt, végefele indult be a dolog, amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kiderültek a gyilkosságok, stb.
  • Davidus
    Superman Returns

gyengébb mint a régi részek mai szemmel:p

2/10 mert volt pár látványos jelenet
  • bcrics
    hehe;)
  • Bandew
    Igen, azért tettem oda az "inkább" szót.
    Persze sok olyan embernek is tetszik, aki nem olvasta, csak átlagról beszélek.
  • Bandee1987
    Stranger than fiction

9/10

Nagyszerű film volt. Nem a humora miatt, bár az is volt benne, hanem inkább a története és a végkifejlete miatt. Will Ferrell nagyot alakított.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Örültem, hogy a végén nem halt meg, nagyon szomorú lettem volna, ha ez történik. Viszont így megnyugodott a lelkem. :)
  • SASboy
    én nem olvastam a könyvet, mégis tetszett.
  • jefferson83
    Ha olvastam volna a könyvet és ugyan azt látom a vásznon, akkor valószínű nekem is tetszett volna, de sajnos nem volt szerencsém a könyvhöz.

Sebaj a következő filmem az 1984 lesz. Nem mai alkotás, de még nem láttam :)
  • Bandew
    Igen sajnos ez a Parfüm hibája. Nekem nagyon tetszett, de tapasztalataim szerint inkább azoknak tetszik akik olvasták a könyvet. Ez pedig nem jó pont ha azt vesszük figyelembe, hogy ez egy adaptáció.
  • jefferson83
    K-PAX
    Én is jó véleménnyel vagyok róla. Valahogy oda tudott kötni a képernyő elé. Mikor kimentem valamiért bizony megállítottam a filmet és ez nem minden filmnél szokott így lenni. Egyszeri alkalomra mindenkinek tudom ajánlani. Tetszett, hogy a végén hagytak egy kiskaput és mindenkinek a fantáziájára bízták mi is az igazság. Nálam megvan 7/10.

Parfüm

Ha egy mondatban kéne jellemezni valószínüleg azt mondanám, hogy ez az a film ami tele van gyilkosságokkal és mégsem történik benne semmi. Tőlem valahogy távol állt ez a film. A film vége felé gondoltam, hogy láttam egy szépen fotografált rossz filmet. Kiderült korán örültem, mert sikerült egy nevetségesen rossz filmet a végére kihozni belőle. Mindez nem elég a végét olyan sokáig képesek voltak húzni, hogy ha a tesóm nem akarja végignézni már rég kikapcsoltam volna. Nálam ez csak szerény 4/10, legfőképpen a vége miatt.
  • Bandew
    Sephi ez hihetetlen!!!! Végre valamiben egyetértünk!
  • gaben4
    Faterok Motoron 6/10 neeeem rossz de jobbat vártam!!!!
  • sorrow
    Na azért még a Szigorúan bizalmas-ban vagy az Amerikai szépség-ben is kíválóan alakít.
  • Tatyla
    legjobb filmjei a Közönséges bünözök és a Hetedik,és ennyi...
  • Sephi
    Miert is emlitit mindig mindeki a K-PAx cimu "remekmuvet" amikor Kevin Spacey-rol van szo? Messze nem az volt a legjobb alakitasa , sot akkora felejtos film hogy az csuda. En nem tudom mit vannak eggyesek ugy oda azert a filmert. Hallotam rola jokat is de tobb rosszat. Semmi nyomot nem hagyott bennem.
  • Tatyla
    Átok 2

elöször is agyonverném a forgatókönyv íróját majd a vágót,a dramaturgiáért felelös személyt és legvégül a rendezöt...

én nagy horror film rajongó vagyok,de ezt a szemetet aki kiengedte a nagyközönségnek,na jó kicsit tulreagálom...

1/10
  • PetruZ
    Nem csak a játék került ki: a filmet Kínában már kapni lehet rendes tokban, borítóval, mindennel. Persze nem boltban. :)
  • jefferson83
    Na majd holnap mesélek milyen volt :P
  • bcrics
    arra azért készülj hogy nem 1 hétköznapi film!!!
  • jefferson83
    A tonlájn most küldött egy DVD-t postán és a T-Home tv ismertető mellé a K-PAX című filmet rakták rá. Még nem láttam, asszem holnap megnézem :)
  • bcrics
    Ezzel viszont én értek egyet!+!
    Én elhiszem hogy Spacey nagy színész "k-pax"rulez ,de amit itt művelt az teljesen polgári szakmunka!!!nem ilyen lex luthor!!!

bár lehet hogy már beleívódott a comics a vérembe ,de itt még spacey sem menti a helyzetet!!!

A Spiderman 3 viszont reméljük ütni fog!!!
    a game már kint van warezon!!!
  • Sawyer2
    Superman Returns-hez:

Kevin Spacey zseniális színész és sok jó szerepe van, de itt nem volt az az igazi gonosz... Mint tudjuk a képregényeknek megvan a saját atmoszférája ahogy a karaktereknek is. Spacey viszont olyan túl általánosra vette Lutor szerepét, érzéstelen gátlástalan, pókerarcú gonosz... Sok filmben ilyen a főgonoszunk. Még a régebbi részekben Gene Hackmanen látszott h télleg flúgos és furcsa. Ott az arcán az hideg mégis poénos mosoly stb (most nem megyek bele Lex Luthor jellemzésébe). Na azt akarom mondani h visszasírom Gene Hackmant mert nálam Spacey nem tudta úgy alakítani Lexet...
  • DoctorJohnson
    Elhiheted, hogy énsem ezeken gondolkoztam miközben a superman returns-t néztem. Tényleg nem.

Egyszerűen azt éreztem, hogy senem izgalmas, senem érdekes, nem köt le a sztori, Lois és Kent egymásratalálását meg már olyan szinten unom, hogy hihetetlen (benne az elmaradhatatlan repülős jelenettel, broáf). A főszereplő meg messze nem olyan sármos és poénos mint Reeves volt és a 21. században ez a feszülős kék ruci a bordó(!!!) bugyival egyszerűen ULTRAGÁZ :)
    Ha nincs Kevin Spacey, valszeg végig sem nézem, de erre biztos számítottak a producerek is, és leszerződtették jól...

"Amúgy Superman nem titkolja igazi énjét, ugyanis az álcája Clark Kent, de csak kekeckedem "

tisztában voltam ám ezzel is, csak nem volt kedvem külön kiemelni
  • Kojiro
    Hát akkor nem értünk egyet az égadta világon semmiben úgy néz ki
    De ez a topik nem is arról szól, hogy egymás...

Amúgy Superman nem titkolja igazi énjét, ugyanis az álcája Clark Kent, de csak kekeckedem
    Bevallom ilyen szempontból még soha nem néztem, hogy milyen dramaturgiai elemeket tartalmaz egy film. Egyszerüen tetszik vagy sem. Mint ahogy abba sem szoktam belegondolni, hogy éppen telített szénhidrátot eszek-e vagy krumplit . A hiba valószínüleg bennem van.
  • sorrow
    Letters From Iwo Jima

Klasszisokkal jobb mint a "párja" a Flags of our fathers.

"Amitől a film messze felülemelkedik amerikai nézőpontú társán az a legegyszerűbb felvetés: követheti e vakon az ember kultúrájának, hazájának és létének alapelveit (azaz eldobhatja-e életét a hősi halál oltárán), vagy vállalva a lelki megbecstelenedést, a végsőkig harcolhat érte? Nem könnyű választás, európai szemmel szinte értelmezhetetlen."
  • Harly18
    Péntek 13

Csalódtam. A "sorozatból" 2 részt láttam, amikben elég sok utalás volt az első részre, s az alapján jobbnak tűnt. Tudom, hogy a 80-as évek horrorjai kicsit nyugisabbak és nem túl izgalmasak általában, de ezen kb 3-szor aludtam el majdnem. Ennek ellenére nem volt annyira rossz, de.... :(

6/10
  • Sawyer2
    TELJESEN EGYETÉRTEK... IGAZ A LÁTVÁNY VILÁGA NEM SEMMI ÉS MEGHAJOL A RÉGI FILMEK ELŐTT, DE TÉLLEG TRÉ LETT...

*NEM 3 HANEM 4 RÉGI SUPERMAN FILM VAN... :)