[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
jefferson83 #30982 K-PAX
Én is jó véleménnyel vagyok róla. Valahogy oda tudott kötni a képernyő elé. Mikor kimentem valamiért bizony megállítottam a filmet és ez nem minden filmnél szokott így lenni. Egyszeri alkalomra mindenkinek tudom ajánlani. Tetszett, hogy a végén hagytak egy kiskaput és mindenkinek a fantáziájára bízták mi is az igazság. Nálam megvan 7/10.
Parfüm
Ha egy mondatban kéne jellemezni valószínüleg azt mondanám, hogy ez az a film ami tele van gyilkosságokkal és mégsem történik benne semmi. Tőlem valahogy távol állt ez a film. A film vége felé gondoltam, hogy láttam egy szépen fotografált rossz filmet. Kiderült korán örültem, mert sikerült egy nevetségesen rossz filmet a végére kihozni belőle. Mindez nem elég a végét olyan sokáig képesek voltak húzni, hogy ha a tesóm nem akarja végignézni már rég kikapcsoltam volna. Nálam ez csak szerény 4/10, legfőképpen a vége miatt.