106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • thebluesnote
    Kicsit egyszerűen elintézted ezt a filmet, szvsz. Kábé mint a Shop Stop 2-ben, ahol a LOTR=people walking... :)
    No mindegy, nálam eleve a Rutger Hauer miatt nem lehet 9/10-nél rosszabb... ;)
  • DoctorJohnson
    "Amikor másfél óra után beiktatott a mozi egy szünetet"

MIVAAAAAAAAAAN?????
    please, melyik bölcsis mozi ez, csak hogy véletlenül se mennyek oda?!
  • Kmarha
    The Hitcher - Az országút fantomja

Elöször is, ennek igazán semmi értelme nem volt, és pont amire a legjobban vagyunk kiváncsiak, pont arról nem fogunk még a végén sem megtudni semmit az ég világon.

Aki viszont csak egy agyatlan, ijeszgetős, horroros üldözős filmecskét akar nézni, az üljön le elé bátran, mert annak nem is rossz ez a film. 5/10nél többet azért nem adnék neki.

A történet röviden: csúnya stoppos kinyir mindenkit, akivel szembe találkozik. :)
  • Real13
    Pirates of the Caribbean
    At World's end(SPOILER mentes)

Tegnap jött el a nagy nap,végre megérkezett a mozikba Jack Sparrow és 'csapata" 3.kalandja.Az alaphangulat megvolt a film előtt,a legnagyobb popcornmenü+legnagyobb kóla mellé,Karib fejkendővel.(mondjuk szarra se jó,de legalább van biggrin.gif )Szóval,bemegyünk a moziba,előzetesek,stb,stb.....
    Aztán elkezdődik a film.Kalózokat látunk,akiket akasztanak..sok kalózt.Egyből átjön a sötét hangulat.Én már itt tudtam,hogy ez nekem nagyon de nagyon be fog jönni.
    A film elején van egy 20 perces akció rész,a következő másfél óra a cselszövéseké,az agyalásé,de itt is megütköznek párszor a szereplők, a hajók.Az utolsó 3/4 óra olyan lenyűgöző,hogy az ember szavakat nem talál.Ahogy Hepathos írta:Nem is tudtam,hogy az egész egy virtuális valóság,amit a hadsereg készített.Ilyen szintű CGI-t,hihetetlen volt,remek az akció,a poénok,minden.
    Sokaknak nem jön be ez a rész,pedig nagyon jól sikerült.Igaz,ez a Karib,már nem az a Karib,de ha elkap a hangulat,nem enged el...Az első rész mese-horror jellegét átvette a horror-horror-pár poén közbeszúrva biggrin.gif
    Sokan úgy gondoltuk,hogy Sparrow nélkül nincs Karib.Az első 30-40 perc,amiben nincs benn a kapitány,semmiben nem marad el az előző részektől,nagy piros pont a készítőknek.A szereplők jól alakítanak,Bloom karaktere ebben a filmben a legjobb ,itt kifejezetten jó az a karakter.Elizabeth karaktere is megerősödött,elszántabb lett.Sparrow laugh.gif cool.gif Barbossa ,azaz Geoffrey Rush a másik legerősebb pontja a filmnek,remek alakítást látunk tőle.A 2 hülye kalóz,Pintel és Ragetti most sokkal szórakoztatóbb,mint az előző részbe,és annyit mg mondhatok,visszatér Mullroy és Murtogg is cool.gif
    A sztori szerintem remekül sikerült,igazi kalózfilm lett,én nem éreztem sem elnyújtottnak,sem hosszúnak.Amikor másfél óra után beiktatott a mozi egy szünetet(zselé annyukat,mi ez óvódás vetítés???),mögöttem ülő gyerek meg is mondta a frankót:Ilyen filmbe minek szünet,úgy elment ez a másfél óra,észre sem vettem...
    Szóval,és összegezve:a film kiforrottabb,mint a második rész,sötétebb,hangulatosabb,és a poénok is jobbak szvsz.A befejezés nekem nagyon tetszett,igazi Karib hangulat volt cool.gif
    Nekem nagyon tetszett. rolleyes.gif
    10/10
    70%
    Film értékelésem:1.Pontos rendszer,amennyire nekem tetszett a film,egytől tízig osztályozva.2.Százalékos rendszer:A mozinetes értékelési módszer,itt a kritikusi énem alkot,legtöbbször rosszabb lesz,mint a tetszési pont,de előfordulhat,hogy jobb.
  • Bucser
    ízlések és pofonok.
  • Sephi
    Detto.
  • DoctorJohnson
    szvsz a closer az utóbbbi idők legnagyobb marhasága, és csak a sztárok miatt van sikere.
    2/10 max sztem
  • PetruZ
    Hot Fuzz

Kb. ugyanazt csinálja az akciófilmekkel, mint anno a Shaun of the Dead a zombifilmekkel. Nyomozós akciófilm-őrültek el fognak csöppenni rajta, különösen a Bad Boys-imádók. ;) Azért persze nem kell komolyan venni, angol humor és finom paródia rulez! Ja, és jópofa halálnemek is vannak benne, többnyire jó véresek... :)

8/10
  • Szolnokboy1
    A Karib-tenger kalózai - A világ végén (Pirates of the Caribbean - At World's End)

Kevés olyan film - és ezen belül is Disney produkció - van, amit ennyire nagy várakozás övezett volna részemről és úgy nagyközönség részéről egyaránt. A történet immáron trilógiává bővült, ami egyrészt a történet lezárását(?), másrészt az úgy általában "a harmadik epizód" jelzővel ellátott művekbeni veszélyt hordozza magában. Nem is kell messzire mennünk, pár hete a Pókember 3, illetve forgatási technikában leginkább hasonlító Mátrix - Forradalmak is csúnya kritikai és nézői visszajelzéseket tudhat magáénak. Persze, mint ahogyan az szokás a legújabb rész monumentálisabb, grandiózusabb és látványosabb a korábbiaknál és mindinkább előtérbe kerül az amit a nézők kedveltek az előzőekben. Sokan állítják, hogy Johnny Depp és az általa megalkotott Sparrow kapitány nélkül nem volna ilyen jó a franchise. Ezzel egyet is értettem...eddig. Most mikor Jack nem volt a vásznon jobban élveztem a filmet. Egyszerűen sok volt belőle és az idétlenségéből. Sajnos, nem sajnos a karaktert csontig megismertük, Depp 100%-osan eljátssza, de ebben a magasságban már inkább idegesítő, mint szórakoztató, ráadásképp még a írók sem voltak képesek igazi poénokat adni neki. A marháskodás és komolyság közti határt valahogy sehogy sem sikerült megtalálni, a - kicsit mennyiségileg ellentétben az előzetes hírekkel túlzásba vitt - humoros jeleneteket, hol egy népírtás, egy totális fejlövés vagy éppen egy megfagyott lábujját letörő kalóz váltogatja. Egy 12 éves gyerek meg azt sem tudja, hogy sírjon-e vagy nevessen (én sem tudtam). A történet még csavarosabb, még "kalózosabb", el is vesztettem a fonalat, hogy ki-kivel köt éppen egyezséget. Az akciószcénák eszméletlenül látványosak, bár a 160 percre való elosztásuk nem sikerült a legjobban, a 25-30 perces non-stop orgiára a végéig várnunk kell. Sokszor előfordul, hogy a "saját maga paródiája" állítás igaznak bizonyul, amellett, hogy egy kis giccs sem marad azért el a végéről. A alakítások nagyon jók, főleg Rush-é (aki inkább nagyszerű), Keira színészi képességeinek határai viszont vörösen világítanak, Chow-Yun Fat pedig méltatlanul kis szerepet kapott. Megjegyezném, hogy a szinkron rettentesen elnyomja a színészeket. Addig, míg eredeti nyelven nem néztem meg, nem tudok helytálló véleményt alkotni. A filmet egyébként borzasztóan élveztem, jó volt a régi rossz fiúkat jó fiúkként látni, egy közös célért küzdeni és megismerni az aprólékosan felépített világot. Bízom benne, hogy a díszdobozos trilógiával végre meglephetem magam karácsonyra.

Eddig 8/10 - majd a dvd után még fentebb is mehet
  • desigo
    Shrek 3

Ez is sokkal gyengébb volt mint az alőzők.Sok zene kevés poén.
    Örülök,hogy ezt nem moziban néztem...
  • SASboy
    A Karib-tenger kalózai 3

Számomra a trilógia leggyengébb része. Kevesebb humor volt, mint az 1-2 ben. Sztem hosszú is volt nagyon. Jack Sparrow viszont még mindig isten :D 6/10
  • Harly18
    Jó talán kevéske az 5 pont, fordítva akartam írni. A Bean kapta volna, de mindegy. Bárki bármit mond ez a film nem volt egy nagy szám. Lehet, hogy valaki imádja, mikor egy film tele van olyan szavakkal, amitől nem lesz jobb egy film. Persze, értem a film lényegét, hogy miről szólt, de szerintem ennél jobban is meg lehetett volna csinálni. Nem hagyott bennem mély nyomot....A MR. Bean-nel meg nem összehasonlítottam, mert mind kettő egy teljesen más műfaj, s az a maga nemében egy közepes, de ez is....Különben meg felnőttem a filmhez úgy gondolom...:) Egyébként mindenkinek más jön be, más az ízlése....
  • Bucser
    Csak megjegyzem, hogy Closer5/10 bean meg 6/10?

Na mindegy pofa befog:D

A Closerhez meg még nőnöd kell mert "Life is really a bitch"
  • Harly18
    Mr. Bean nyaral (Mr. Bean's Holiday)

-Hát volt benne néhány jelenet, ami mosolyra fakasztott, de nevetni vagy röhögni nem lehet rajta. Majdnem olyan, mint egy néma film. Alig beszélnek benne....

6/10

Közelebb (Closer)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A film lényege, hogy mindenki kavar mindenkivel, aztán szakítanak, végül még sem. Szókimondó, többnek akarja láttatni magát a film, mintha oylan súlyos emberi problémákat boncolgata, közben megy egy közepes film, ami szinte semmiről sem szól...

5/10
  • desigo
    Epic Movie

Azt gondoltam csak nem lehet annyira rossz
    tévedtem
  • DoctorJohnson
    nemnyert, pontosan tudtam, hogy "álomvilágban" él a kislány
    eccerűen nem tudott lekötni
  • Dynamic
    "bugyuta mese, gyerekes sztorival"
    Háború,fasizmus, értelmetlen gyilkolás...tényleg gyerekes sztori:/

"JUSZTCSAKAZÉRTIS eszik 2 szem szőlőt"
    #31308-ban kifejtve.Ilyen az amikor valaki csak néz, de nem lát.
  • sorrow
    SPOILER:
    Ezek a dolgok nem történnek meg a filmben, ezt tudnád ha végignézted volna a filmet.
  • DoctorJohnson
    legjobban az a rész idegesített, mikor faun a kislány lelkére köti, hogy nem szabad ennie a megterített asztalról, de ő JUSZTCSAKAZÉRTIS eszik 2 szem szőlőt háttal állva egy szemnélküli, mozdulatlanul ülő szörnynek...
    anyádhogyvan
  • DoctorJohnson
    Faun labirintusa
    nem bírtam végignézni, eszméletlenül untatott, biztos jó, de nem nekem való.
    csak tudnám miért vannak annyira elájulva tőle, egy bugyuta mese, gyerekes sztorival, nem gyerekeknek való látványvilággal, egy marhaság és kész
  • Malakai
    Báh, PotC3-at csak a MOM 1-es teremben adják feliratosan továbbra is? :/
  • Kojiro
    A balszerencse áradása

8/10
  • sorrow
    City of God

IMDB-n:8.8/10 és nálam is legalább...
    Elképesztően jó film. Ez a film egyszerre zseniális, megrázó és a valóságtartalma miatt szörnyű is egyben. (a brazíliai csavargó utcakölykök életéről szól)

Hannibal Rising

Van olyan jó mint a Hannibal, sőt A vörös sárkány se sokkal jobb.
  • gaben4
    Füstölgő Ászok 8/10 szerintem nagyon jó lett és én műfajnak még a komédiát is odaírnám mert szerintem vannak benne jó poénok
  • Prof William
    Egy romatikus jelenet közben bejött énekelni. :)
  • fifi
    itt be van b@szva nem?
    a filmben melyik szerep volt az övé?
  • della
    Eurotrip: felirattal tényleg sokkal jobb
  • Sephi
    Itt
  • fifi
    David Hasselhoff???
    b+ felsem tűnt,mi vol a szerepe?
  • Tyler Durden
    Szombaton volt szerencsém megnézni a Vadidegen c. filmet moziban. Rosszabbra számítottam, nagyon kellemes kis film volt 8/10.
  • Prof William
    Megfogadom.

Meg amikor jöttak a nudisták mint a zombik. :)

A futballhuligánok meg nagyon kemények voltak. Na és persze a Wandersexx + a leállító szó. Jól láttam hogy Xéna volt Domina Úrnő? :)

David Hasselhoff meg már csak hab volt a tortán. :)
  • sorrow
    pl.:Ütközések,Dead girl
  • bcrics
    pedig A szinkron nagyon rossz lett!!!
    ajánlott az eredeti nyelven megnézni->felirattal persze
  • Sephi
    Szal volt egy pillanat amikor aszitem igaz amit latok es vartam mikor kell rohogni mert aszitem parodia... de na. Szep munka ahoz kepest hogy non progit!
  • Seten

Erről még csak most hallok először:

Batman vs Superman

• CSOCSO
    nulas resz a legjobb:D:D:D
  • Prof William
    Eurotrip

Szkúzi Szkúzi!

Ahhoz képet hogy valami nagyion idóta dolgot vártam kellemesen csalódtam...
  • DoctorJohnson
    It's all gone Pete Tong - 9/10

kurvajó
    egy valós események alapján készült film, a világ egyetlen SÜKET dj-jéről.
    hatalmas a film, királyosak a zenék, de az egészet elviszi a hátán a főszereplő srác. valami elb*szottnagyot alakított.
    ajánlom mindenkinek, nekem immár alapmű
  • barnie1990
    Jackass 2 - ezek állatok,és nagyon értenek hozzá.Akármilyen állat vagyok,nekem ez iszonyúan tetszik.
  • Tikal #31286
    no Stallone legalább tökös nem ugy mint B.W aki matinét forgat a tizenéveseknek, és azt hiszi ha nem gyujt rá meg nem káromkodik jobb lesz a világ közben meg földig rombolja a várost és felrobbant mindent és mindenkit....pff