106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prof William
    Már ég kersek egy filmet mainek a címe Murder 101 (101 -es gyilkosság)de sehol sem találtam! DVD-n se...

Nem tudjátok honnan szerezhetném/töltheném le jó DVD verzióban?
  • DoctorJohnson
    pedig az régi, de szar
    nagyonszar
    de tényleg
  • DoctorJohnson
    számomra már a karib tenger 2 is ultra gyenge eresztés volt, nem tudommit vártatok a 3-tól...
  • mark oh
    megnéztem a karibot,de nem jött be.vagy tul nagy volt az elvárásom,vagy alapbol gyenge a film.nem éreztem a elözö 2 rész filingjét.a látvány meg nagy szar volt.sok volt az értelmetlen duma,és nagyon kevés a poén.hát ez is megvolt.most már jöhet a transformers
  • Count Adyn
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nameg a deszkáknál alulról
    :D
  • I.C.ram
    Karib-tenger kalózai 3

Most nincs kedvem sokat írni, de szerinte rosszabb lett sokkal mint az első 2 rész.

Orlando meg Keira annyira gyenge színészek, és annyira nem tudták hozni a szerepüket. Főleg Orlando, aki próbált nagyon keménynek tünni, de mégis benne volt végig az, hogy "ki ez a kis mitugrász?". Végén meg egyenesen röhögőgörcs jött rám, amikor megláttam abban a bizonyos szerepben, amit nem akarok lelőni.

Keira mentségére legyen, hogy iszonyat helyes pofija volt a filmben, és ilyenkor mindig meglágyúl a szívem :D
  • fernando torres
    egyetértek,nekem is bejött a film
  • Inquisitor
    Tényleg az az egyik legjobb kalózos film :)
    Már mint a Walter Matthau féle ...
  • Bucser
    Anno félve néztem meg. Szerintem nem lett rossz....
  • Bucser
    Shrek 3

Az 1 és a kettő jobb volt.

Ezen volt 1-2 jó poén de semmi több.. így múlik el a világ dicsősége (a legjobb poénok 90%-át lenyomták a trailerben sajna)

6/10

Pirates of The Carribean - At World's End

Azt vártam volna, hogy onnan folytatódik ahol az előzőnek vége lett... De valami maszlagos vágással ugye vége volt a 21 résznek és folytatódik valahol fél évvel később... a legrosszabb, hogy alig tudunk meg bármit is a 2 rész között eltelt időszakról. A látvány zsír lett, a színészi játékból megint kihoztak mindent amit lehetett, Sparrowból pont annyit kaptunk ami elég (bár az őrvényben a harc nekem már sok volt és túl sokáig tartott) A végső harc meg broáf kategória.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bár szerintem az amcsibroáf: We fight for our freedom féle beszéd amit a főhőső elkövetett olyan giccses volt, hogy ihaj.....

A befejezés meg végre nem klasszikus happy end kategória.

megér nekem egy 8/10 a kalandfilm kjategóriában aminek úgyis híján vagyunk.

(az átverős kalózos filmekben akkoris az 1986-os Walter Matthau nevével fémjelzett Polanski rendezte Pirates viszi a pálmát)
  • Tatyla
    Véres gyémánt

kellemes kis film lett,és L.D.Caprió ismét kellemes csalódást okozott...
    8/10
  • gaben4
    the messengers 5/10 hát lehetett volna sokkal jobb is amiket a rendező mondott hogy mekkora lessz meg minden hát én akkorát csalódtam benne.max ha 2 félelmetes rész volt benne :(:(:(:( soha többé nem hiszek az előzetesekben mindig csalodok utánna a filmekben az előzetes az faxa de a film................:(:(:(
  • jefferson83
    Én is láttam, de már azt se tudom miről szólt :)
  • Jano
    Dettó.
  • DoctorJohnson
    sajna nem emlékszem már rá túlzottan, mély nyomot nem hagyott se a film, se E.N. alakítása :)
  • Bandew
    De hát épp ez az! Olyan gesztusai voltak, hogy így is üt. Azért ez nem könnyű dolog.
  • DoctorJohnson
    hát, E.N.-ból az egész film alatt lényegében semmi nem látszik, egy színész alakításához pedig elég erősen hozzátartozik az arcjáték :)
  • Bandew
    Nekem bejött. Az biztos, hogy volt benne egy-két jelenet, amin durván kiakadtam (pl amikor mindenkit lovaggá üt, meg ilyenek), de összességében nagyon bejött. Hangulatos volt, Edward Norton nagyon jó benne és zseniálisak a párbeszédek.
  • Sephi
    Hat azt "remekmuvet" nem is csodalom hogy nem tartjak nyeresegesnek.
  • Tatyla
    Perfume

remekbeszabott képi és hang orgia...
    nagyon ötletes történet bár a könyvet nem olvastam,kicsit a vége az olyan eltulzott volt,de mindenkinek csak ajánlhatom...

8/10
  • Bandew
    Van a Mennyei Királyságnak rendezői változata???
    Ezek szerint nagyon felültem a pletykának, miszerint nem lesz, mert nem tartják nyereségesnek...
  • badsco
    Szünetet utoljára én a Kingdom of heaven rendezői változatában láttam ami azért 220 perc szal kellett bele. De a Ridley bácsi korrekten megcsinálta intermezzoval, sötét háttér alatt frankó zene ment.

Nah amit mostanában néztem.
    Fargo 10/7
    Én kedvelem Coenéket, az ember aki ott sem volt iszonyat nagy kedvenc, de sajnos pont az eddigi legismertebb filmjükhöz nem volt eddig szerencsém. Hát... érdekes volt. Sztem ami az előnye a filmnek, az egy kicsit a hátránya is, a túlzott valósághűség. De jó volt. Stormare, Buscemi páros állat volt. :D

Ember gyermeke 10/6
    Jó megvalósítás, de többet vártam volna a sztori kibontásából. Szinte semmit nem tudtam meg azon kívül, hogy szar az élet, nincsenek kölykök, és mindenki angliába megyen. Na jó ez durva összefoglaló, de most komolyan. Kezdem útálni, hogy úgy kell lassan értelmezni a filmeket, hogy muszáj előtte elolvasni a könyvet hozzá.

Donnie Brasco 10/10
    Még mindig a gengszterek a királyok. :D
  • jefferson83
    Igazad van, de én most a film közbeni reklámokra gondolok, mert az egy hangyányit idegesítőbb :)
  • Dynamic
    Tényleg.Én is emlékszem a híradóra:)
    Meg a szovjet ifjúsági filmekre és az 1., 2. és 3. helyáras jegyekre.Nálunk lentről az első két sor volt a 3. helyáras(legolcsóbb), vagy más néven a cigánysor:)
  • ProGabe #31343
    majd jönnek?hát már mióta vannak!az lesz majd a szép ha egy győzike show megy le a vásznon,aki bennmarad kap egy ingyen popcornt,ez most nem tudom miért jutott eszembe :S
  • jefferson83
    Ja akkor még hiradó is volt a film előtt mi :) Most majd jönnek a reklámok, az lesz majd a szép világ....
  • Dynamic
    Jááj, de szar:DD
    Szünetről akkor hallottam utoljára, amikor a Ben Hurt adták vagy 20-25 éve.Jó mondjuk az amúgy is 3.5 órás film:)
  • DoctorJohnson
    jólvan, semmi gond nincs, bocsi innen is
  • Tikal #31339
    egyébként is semmi gond a netes rövidítésekkel, én is sokszor lehagyom a hosszú magánhangzokat stb, csak ez már sok volt, bocsi ;)
  • Tikal #31338
    erre is csak ebben a hsz-edben figyeltél, de ne vedd fel, csak vicc :)
  • desigo
    hasutasok

kritikán aluli
  • SASboy
    elég hangulatrontó volt ja. Miskolc, Cinema cityben is

Epice Movie
    Olvastam a véleményeket, hogy szinte mindenki szerint szar. Gondoltam egy parodizáló filmben azért csak van humor, de ez tényleg nagyon szar. senkinem sem ajánlom. Nők meg a zene miatt 2/10
  • DoctorJohnson
    Boldog vagyok, hogy odafigyeltél az isiben!
    Mondatot meg nagybetűvel kezdünk...
    Szia!
  • Sephi
    Ez mekkora lol mar hogy szunet....
  • Tikal #31333
    menjek, iskolában már így írják a nagyok.
  • sweech
    multiplexekben is van szünet? mert ha nincs inkább oda megyek :|
  • desigo
    ez a szünet elég gáz:((
  • DoctorJohnson
    huhhh, akkor jó
  • Szolnokboy1
    Szolnokon is volt, szintén Cinema City
  • jefferson83
    Híjj de rég voltam moziban, de ha ilyenek vannak akkor többet nem is megyek.